Hvad er Kiwi.com-kredit, og hvordan kan jeg bruge den?

Hvis du søger om refusion, kan du muligvis modtage den i form af Kiwi.com-kredit. Det er ikke bare den hurtigste måde at blive refunderet på, det er også den hurtigste betalingsmetode på vores websted og i appen. Kreditten gælder i 2 år og kan bruges til en hvilken som helst ny rejse.

Hvad er fordelen ved at blive refunderet med Kiwi.com-kredit?

• Du kan se den på din Kiwi.com-konto efter få minutter – ingen bankgebyrer, vekselgebyrer eller andre kedelige overraskelser.
  • Du kan bruge den med det samme eller på ethvert andet tidspunkt inden for de næste 2 år. Hvis du ikke bruger hele beløbet, bliver resten af kreditten stående på din konto, indtil den forældes.
  • Du får i nogle tilfælde en større refusion, end du faktisk er berettiget til. Af og til tilbyder vi dig en bonus oven i det, du betalte, eller en rabat på ekspeditionsgebyrer.

Hvordan betaler jeg med Kiwi.com-kredit?

Du skal logge på din Kiwi.com-konto og søge efter en ny rejse. Priser skal vises i samme valuta, som din kredit er i. På sidste trin af bookingprocessen får du så mulighed for at vælge Kiwi.com-kredit som betalingsmetode.
Hvis du endnu ikke har oprettet en Kiwi.com-konto, skal du logge ind med den e-mailadresse, du opgav i forbindelse med rejsen, som du har modtaget refusion for. Din kredit bliver automatisk knyttet til denne e-mailadresse.
Hvis du ikke har nok kredit til at betale for hele bookingen, kan du betale resten med dit betalingskort. Den kan ikke kombineres med andre betalingsmetoder eller rabatkoder.

Hvor kan jeg se min saldo for Kiwi.com-kredit og kredittens udløbsdato?

Du kan se saldo for din Kiwi.com-kredit og kredittens udløbsdato på din Kiwi.com-konto. Bruger du vores websted, åbner du fanen Kiwi.com-kredit. Bruger du appen, går du til Profil.
💡 Din Kiwi.com-kredit er gyldig i to år fra den dag, du modtager den. Du kan f.eks. have en samlet Kiwi.com-kreditsaldo på 250 €. I december 2021 fik du 200 € i kredit, og i august 2022 fik du yderligere kredit på 50 €. Så medmindre du bruger den inden da, vil 200 € af din kredit udløbe i december 2023, mens de øvrige 50 € udløber i august 2024.

Kan jeg ombytte min Kiwi.com-kredit til kontanter?

Som udgangspunkt kan du ikke ombytte Kiwi.com-kredit til en kontant refusion. En undtagelse er, hvis vi tilbyder dig at vælge mellem en refusion i Kiwi.com-kredit og en refusion til din oprindelige betalingsmetode. Hvis tilbuddet udløber, før du foretager et valg, vil du blive refunderet i kredit. Så længe du ikke har brugt kreditten, kan du ændre den tilbage til en kontant refusion. Hvis du ønsker dette, bedes du kontakte os her

Du kan finde yderligere oplysninger ved at læse alle betingelserne for Kiwi.com-kredit.