Hvordan ændrer jeg mine flyrejser?

Log ind på Administrer min reservation og klik på knappen "Skift flyrejser" ved siden af din rejseplan.

Gå ind på siden Administrer min reservation, og klik på knappen "Ændring af flyrejse".

Her kan du "tilpasse søgeparametrene" for at ændre afrejsedato eller lufthavne, se priser og dernæst betale for dine valg.

Hvis din ændring er mere kompliceret, bedes du se nederst på siden og udfylde formularen med så meget information som muligt i feltet "Beskrivelse" . Vi fremsender en e-mail med prisen for ændringerne.