Hvordan logger jeg ind på Administrer min reservation?

Med din e-mailadresse, reservationsnummer, afrejsedato og lufthavn.
  1. Gå ind på siden Administrer min reservation
  2. Indtast følgende oplysninger:

Du kan også tilmelde dig Administrer min reservation på Kiwi.com for følgende fordele:

• Hurtigere & enklere login.
  • Brug af vores mobil-app.
  • Adgang til dine boardingpas og e-billetter fra din mobil med ét klik.

Når du tilmelder dig, bliver alle flyrejser, der er købt under din e-mailadresse, automatisk flyttet til din nye konto. Ikke flere komplicerede login.