Hvordan modtager jeg min refusion?

Automatiske refusioner modtages via samme betalingsmetode, som benyttedes til den oprindelige betaling.
De fleste automatiske refusioner udbetales til det betalingskort, købet blev gennemført med.

Når du vælger mellem refusionsmetoderne, har du disse muligheder fra den hurtigste til den langsomste:
  1. Kiwi.com-kredit – Beløbet sættes omgående ind på din Kiwi.com-konto og kan bruges, når du booker en anden rejse hos os.
  2. PayPal – Hvis du har en registreret Paypal-konto, overfører vi pengene til dig inden for 24 timer.
  3. Bankoverførsel – Refusionen sendes til en bankkonto, som du vælger. Vi beder dig om dine bankoplysninger og behandler så betalingen inden for 24 timer. Beløbet skulle være på din konto om 3-5 hverdage.
  4. Debet-/kreditkortrefusion – Beløbet sendes tilbage til det kort, der blev brugt til at betale med. På grund af internationale bankregler kan overførslen tage op til 10 hverdage.