☎ Kontakt os direkte

For at se vores telefonnummer skal du klikke på Kontakt os nedenfor og godkende din booking.
Har du prøvet vores selvbetjeningsteknologi?
Nu kan du løse næsten alle anmodninger selv. Det er meget hurtigere og helt automatisk. Du skal bare bruge en af disse metoder:

Du kan få fat på vores supportteam her: Kontakt os.
– Godkend derefter dine bookingoplysninger for at få adgang til vores kontaktnumre.

Vores hjælpecenter skulle kunne give dig svar på dine spørgsmål. Prøv at bruge søgefeltet og indtaste søgeord for din anmodning.