Kiwi.coms privatlivspolitik

Hos Kiwi.com tager vi dit privatliv meget seriøst. Konkret overholder vi forordning nr. 2016/679, den generelle forordning om databeskyttelse, også kendt som GDPR. Den opstiller de højeste standarder for privatliv og databeskyttelse i verden. I denne privatlivspolitik forklarer vi, hvilke oplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvordan vi bruger dem, og hvem vi eventuelt deler dem med. Vi forklarer også dine rettigheder som registreret, og hvordan du benytter dig af dem.

Denne privatlivspolitik gælder al databehandling, vi foretager i forbindelse med brugen af vores tjenester – både via vores websted kiwi.com og via vores mobilapp til iOS og Android.

Hvem er vi?

Vi, den dataansvarlige, er virksomheden Kiwi.com s.r.o., med registreringsnummer 29352886 og registreret kontoradresse på Lazaretní 925/9, Zábrdovice, 615 00 Brno, registreret i handelsregistret, der drives af landsretten i Brno, filnr.: C 74565, skattenr.: CZ29352886.

Nogle begreber, som vi benytter i denne privatlivspolitik

Personoplysninger: Enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det betyder, at hvis vi kan identificere enten dig eller den enhed, du benytter, bliver al information, som vi kan forbinde med dig, behandlet som personoplysninger.

Dataansvarlig: En, der fastlægger formålene med og hjælpemidlerne til behandling af personoplysninger. For eksempel er vi dataansvarlig, når vi behandler dine personoplysninger i henhold til de formål, der fremgår af denne privatlivspolitik. Hvis du vælger at booke en rejse gennem vores websted eller app, sender vi dine personoplysninger til en anden dataansvarlig – transportselskabet eller en anden tjenesteudbyder – som benytter dine personoplysninger til deres egne formål. Alle dataansvarlige skal have en privatlivspolitik som denne, hvor du kan læse, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet. Nedenfor kan du se et overblik over dataansvarlige, som vi kan dele dine oplysninger med.

Databehandler: Tredjepart, som hjælper med at opnå den dataansvarliges formål. Som dataansvarlig benytter vi mange tredjepartstjenester, som vi af forskellige årsager udliciterer nogle af vores aktiviteter til f.eks. af hensyn til omkostningseffektivitet. En databehandler må udelukkende behandle dine personoplysninger i henhold til vores dokumenterede anvisninger.

Tredjelande: Lande, hvor GDPR-ordningen ikke er gældende. Med tredjelande mener vi alle lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Hvilke personlysninger indsamler vi?

Vi indhenter dine personoplysninger direkte fra dig, enten når du selv oplyser dem, eller når vi indsamler dem i forbindelse med din brug af vores tjenester eller din kommunikation med os. Afhængigt af databehandlingens formål kan vi behandle følgende kategorier af personoplysninger:

KATEGORI AF PERSONOPLYSNINGER BESKRIVELSE
Identifikationsoplysninger Oplysninger, der bruges til at identificere dig som en fysisk person, såsom dit fornavn, efternavn, køn, nationalitet, faktureringsadresse og fødselsdato, foruden en online-identifikator, som vi selv opretter, såsom et Kiwi.com-id.
Kontaktoplysninger Oplysninger, hvormed du kan kontaktes, såsom din e-mailadresse og dit telefonnummer.
Din online-adfærd under dit besøg hos os Din adfærd på vores websted og i vores app, dvs. hvilke sider, du besøger, hvor længe du bliver, hvad du klikker på osv. Vi sporer også dine interaktioner med de e-mails og beskeder, vi sender til dig, om du f.eks. åbner e-mailen eller klikker på nogle af de links, der er i den.
Metadata om enhed og netværk Oplysninger om den enhed, hvormed du tilgik vores websted eller den enhed, vores app er installeret på, metadata om din netværksforbindelse samt oplysninger, der kan udledes af disse data. Disse oplysninger omfatter f.eks. dit operativsystem, din webbrowser, skærmopløsning, IP-adresse osv.
Nøjagtig placering Din enheds nøjagtige placering baseret på data fra din enheds geolokaliseringsteknologi. Vi behandler kun disse personoplysninger, hvis du giver dit specifikke samtykke, og det er nødvendigt for, at du kan benytte en funktion på vores websted eller i vores app, der kræver adgang til din enheds nøjagtige placering. Det kan for eksempel være for at sende dig relevante oplysninger om din rejse baseret på din aktuelle placering. Det kan også være nødvendigt at have adgang til oplysninger om din nøjagtige placering i baggrunden, dvs. også selvom du ikke har appen åben. Du får altid besked om dette, når du giver dit samtykke.
Kontooplysninger Data om indstillinger og andet, som du genererer ved brug af din Kiwi.com-konto, såsom prisagenter, søgehistorik, specifikke indstillinger, profilbillede, login-oplysningerne til din Kiwi.com-konto, dvs. e-mailadresse og adgangskode (vi gemmer aldrig adgangskoder i ikke-krypteret form), præferencer og andre oplysninger, der gemmes i din Kiwi.com-konto.
Oplysninger om din(e) ordre(r) Oplysninger om din ordre, dvs. alle dine valg på bestillingsformularen og det, du senere måtte ændre eller købe i tillæg til den oprindelige ordre. Hvis du bestiller assistance eller anmoder om afbestilling af helbredsgrunde, behandler vi dine helbredsoplysninger som nødvendigt i forbindelse med ydelsen af disse tjenester.
Oplysninger om rejsedokumenter Nummer og udløbsdato for id-bevis eller pas (afhængigt af, hvad du har oplyst os)
Betalingsinformation Oplysninger, som du har givet os for at gennemføre betalingen. Det betyder som regel oplysninger om betalingskort. Vi gemmer aldrig oplysninger om betalingskort i ikke-krypteret format. Hvis du vælger at gemme dine kortoplysninger på din Kiwi.com-konto eller i appen, gemmer vi disse personoplysninger til dine fremtidige køb.
Dokumenter, der er nødvendige i forbindelse med den formidlede tjenesteydelse Dokumenter, som vi får fra udbyderen af den tjeneste, vi formidler til dig, såsom boardingpas eller e-billetter.
Oplysninger om dine anmodninger og din kommunikation med os Al tekst- og talekommunikation, der udveksles mellem dig og Kiwi.com i forbindelse med dine anmodninger (f.eks. kundeservicesager), metadata og notater, der genereres af vores systemer og medarbejdere.
Dine indstillinger Indstillinger på webstedet eller i appen, som du har valgt, såsom sprog, foretrukken valuta, destination eller andet samt cookie-indstillinger.

Til hvilke formål anvender vi dine personoplysninger?

Brugere

Når som helst du tilgår vores websted eller app, behandler vi dine personoplysninger til nedenstående formål:

NAVN BESKRIVELSE KATEGORIER AF PERSONOPLYSNINGER JURIDISK GRUNDLAG
Levering af webstedets funktioner Vi behandler dine personoplysninger, så du kan udnytte funktionerne på vores websted. Din online-adfærd under dit besøg hos os
Metadata om enhed og netværk
Dine indstillinger
Artikel 6.1(f) – nødvendigt med henblik på Kiwi.coms legitime interesser (Levering af produktfunktioner).
Levering af appens funktioner Nogle af funktionerne i vores app kræver, at vi behandler dine personoplysninger. Nogle gange har vi også brug for at tilgå specifikke data om din enhed (f.eks. den nøjagtige placering). Vi spørger dig altid, om du accepterer at dele sådanne data med os, første gang det er relevant (f.eks. når du åbner den funktion, der kræver adgang til yderligere data). Kontaktoplysninger
Dine indstillinger
Nøjagtig placering
Andre data, appen beder om
Betalingsoplysninger
Artikel 6.1(f) – nødvendigt med henblik på Kiwi.coms legitime interesser (Levering af produktfunktioner).
Artikel 6.1(a) – samtykke
Produktudvikling, tjenesteforbedring og virksomhedsudvikling Vi bestræber os løbende på at forbedre vores produkter og tjenester. Til det formål skal vi have nøjagtige data om dine interaktioner med os. Derfor indsamler vi data om din enhed og dine netværksidentifikatorer samt om din adfærd på vores websted og i appen. Vi analyserer disse data og bruger dem til at oprette eller ændre vores funktioner og processer. Vi bruger også data med henblik på virksomhedsvækst. Hver gang vi skal træffe en virksomhedsbeslutning, tager vi udgangspunkt i den data, der skabes af vores vigtigste variabel – vores kunder. Din online-adfærd under dit besøg hos os
Metadata om enhed og netværk
Artikel 6.1(f) – nødvendigt med henblik på Kiwi.coms legitime interesser (Produkt, service og virksomhedsudvikling).
Kiwi.com-konto Hvis du opretter en Kiwi.com-konto, behandler vi dine personoplysninger sådan, som det kræves, for at kunne give dig alle de funktioner, kontoen omfatter i henhold til brugsvilkårene. Omfanget af de behandlede personoplysninger afhænger af, hvilke oplysninger du vælger at gemme. Hvis du bruger tredjeparts-SSO-konti (f.eks. Facebook, Google) til at logge på Kiwi.com, bliver disse tredjepartstjenester informeret derom, og vi får dine personoplysninger fra dem. Hvis du opretter din konto via en af vores partneres websteder, modtager vi ligeledes personoplysningerne fra denne partner. Kontaktoplysninger
Kontooplysninger
Identifikationsoplysninger
Betalingsinformation
Artikel 6.1(b) – nødvendigt med henblik på indgåelse eller udførelse af en kontrakt (Brugsvilkår).
Direkte markedsføring For at give dig de bedste tilbud og få det meste ud af vores markedsføring behandler vi dine personoplysninger til direkte markedsføring (e-mailtilbud og lignende behandlingsaktiviteter). Det gør vi, hvis du har tilmeldt dig vores tilbud (med aktivt samtykke), eller hvis du har brugt vores tjenester uden at fravælge vores tilbud. Udover dine kontaktoplysninger opbevarer vi også oplysninger som din transaktions- og rejsehistorik, rejsepræferencer og andre oplysninger om din interaktion med os, som hjælper os med kundesegmentering og tilpasning af disse tilbud. Vi kan for eksempel skræddersy et tilbud til dig på baggrund af dine tidligere bestillinger.
Når du angiver dine oplysninger under bookingprocessen, eller når du bestiller en anden tjenesteydelse, kan vi desuden sende dig en e-mail med en påmindelse om eventuelle bestillinger, som endnu ikke er gennemført. I denne forbindelse opbevarer vi kun dine personoplysninger i 30 dage.
Vi deler aldrig dine kontaktoplysninger med andre dataansvarlige uden din viden, og vi kontakter dig kun med tilbud, der er forbundet med vores hovederhverv.
Udover direkte beskeder, der skal sikre, at du ikke går glip af vores tilbud, sender vi push-beskeder via websted og app (med dit samtykke).
Din online-adfærd under dit besøg hos os
Kontooplysninger
Metadata om enhed og netværk
Identifikationsoplysninger (hvis angivet i felterne)
Kontaktoplysninger (hvis angivet i felterne)
Dine indstillinger
Artikel 6.1(f) – nødvendigt med henblik på Kiwi.coms legitime interesser (Direkte markedsføring).
Artikel 6.1(a) – samtykke.
Du kan altid afmelde dit abonnement (udøve din ret til at afvise direkte markedsføring eller tilbagetrække dit samtykke) og se din abonnementsstatus via links nederst i alle de nyhedsbreve, du modtager fra os med e-mail.
Online-annoncering For at give dig de bedste tilbud og maksimere vores markedsføringseffektivitet viser vi også reklamer, der er skræddersyet til dig ud fra dine personoplysninger, på Kiwi.com og tredjepartswebsteder. Det kan derfor ske, at du ser reklamer, der tilbyder booking af transport via Kiwi.com, andre steder på internettet. Din online-adfærd under dit besøg hos os
Kontooplysninger
Metadata om enhed og netværk
Dine indstillinger
Artikel 6.1(f) – nødvendigt med henblik på Kiwi.coms legitime interesser (Direkte markedsføring).
Markedsføringsanalyse For at forbedre vores markedsføringskampagner generelt laver vi analyser for at hjælpe os med at se, hvilke kampagner der virker, og hvordan de bidrager til vores omsætningshastighed. Desuden analyserer vi din interaktion med Kiwi.com for at sende dig tilbud, der er relevante for dig. Din online-adfærd under dit besøg hos os
Metadata om enhed og netværk
Artikel 6.1(f) – nødvendigt med henblik på Kiwi.coms legitime interesser (Direkte markedsføring).
Etablering og udøvelse af retskrav og forsvar mod dem For at kunne gøre de retskrav gældende, der måtte opstå, hvis du bruger webstedet/appen på en måde, der strider mod vores brugsvilkår eller mod en lovbestemt forpligtelse, og for at kunne forsvare os selv mod eventuelle retskrav, som du måtte gøre gældende, gemmer vi dine personoplysninger i mindst 4 år fra det tidspunkt, da du brugte webstedet/appen. Identifikationsoplysninger
Din online-adfærd under dit besøg hos os
Metadata om enhed og netværk
Kontooplysninger
Kontaktoplysninger (hvis angivet i felterne)
Dine indstillinger
Artikel 6.1(f) – nødvendigt med henblik på Kiwi.coms legitime interesser (Beskyttelse af vores juridiske rettigheder).
Informationssikkerhed Vi skal beskytte os selv mod forskellige sikkerhedstrusler og forsøg på at udnytte svagheder i vores sikkerhed og skade vores virksomhed. Til det formål kan vi blive nødt til at behandle vores brugeres personoplysninger. Din online-adfærd under dit besøg hos os
Metadata om enhed og netværk
Artikel 6.1(f) – nødvendigt med henblik på Kiwi.coms legitime interesser (Sikkerhed).

Kunder

Når du bestiller en tjeneste hos os, behandler vi til stadighed dine personoplysninger til ovenstående formål. Omfanget af personoplysninger, der behandles til disse formål, vil nu også inkludere oplysninger om din(e) ordre(r) og oplysninger om dine anmodninger og din kommunikation med os. Derudover behandler vi dine personoplysninger til følgende formål:

NAVN BESKRIVELSE KATEGORIER AF PERSONOPLYSNINGER JURIDISK GRUNDLAG
Bestilling og levering af tjenester Hovedformålet med at indsamle dine personoplysninger er at indgå en aftale med dig og levere de tjenesteydelser, du har bestilt. Alt efter det omfang, du benytter vores tjenesteydelser i, behandler vi dine personoplysninger på en måde, som er nødvendig for at indgå og gennemføre vores serviceaftale som beskrevet i vores vilkår og betingelser. Vores tjenesteydelse består primært i at agere mellemled i indgåelse af kontrakter mellem dig og transportselskaber og relaterede tjenesteydelser mellem dig og det valgte transportselskab. Vi kan også behandle dine personoplysninger til dette formål, når vi understøtter dine krav mod transportselskaberne.
Til det formål er vi nødt til at dele dine personoplysninger med de transportselskaber, du indgår en kontrakt med, og i nogle tilfælde også med billetudbydere såsom de globale distributionssystemer. Desuden vil vi for at betale for billetterne bruge dit fornavn og efternavn for at oprette et virtuelt betalingskort til engangsbrug, som vi bruger, når vi afregner med transportselskabet.
Hvis du bestiller tillægstjenesten "særlig assistance" eller beder om refusion af helbredsmæssige årsager, behandler vi dine personlige helbredsoplysninger. I tilfælde af bestilling af særlig assistance deler vi dette med dit valgte transportselskab. Under bestillingsprocessen bliver du bedt om at give dit udtrykkelige samtykke til behandlingen af dine personoplysninger. Du kan altid trække dit samtykke tilbage via denne formular: kiwi.com/privacy/rights. Du bedes dog bemærke, at hvis du trækker dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse med tillægstjenesten "særlig assistance" tilbage, kan vi ikke efterfølgende yde support vedrørende denne tjenesteydelse.
Måske vælger du at bestille en anden tjenesteydelse, som vi eller vores partnere udbyder på vores websted eller i vores app. Det kunne for eksempel være forsikringer eller indkvartering. Vi behandler dine personoplysninger, som det måtte være nødvendigt for at indgå en kontrakt med dig og levere din bestilte tjenesteydelse eller (hvis tjenesteydelsen udbydes af en partner) for at gøre dig i stand til at indgå kontrakt med tjenesteudbyderen og være mellemled i det kontraktmæssige forhold mellem dig og tredjepartstjenesteudbyderen. Nedenfor kan du se en liste over alle tredjepartsdataansvarlige, som vi kan dele dine oplysninger med.
Identifikationsoplysninger
Kontaktoplysninger
Oplysninger om din(e) ordre(r)
Oplysninger om rejsedokumenter
Betalingsinformation
Dokumenter, der er nødvendige i forbindelse med den formidlede tjenesteydelse
Artikel 6.1(b) – nødvendigt med henblik på indgåelse eller udførelse af en kontrakt (Vilkår og betingelser).
Forebyggelse af svindel Når du booker en billet eller bestiller en anden tjenesteydelse via vores websted eller app, benytter vi under betalingen en tredjepartstjeneste, som hjælper os med at forebygge svindel. Det er en meget almindelig proces, som foregår næsten hver gang, du køber noget online. For at dette er muligt, overfører vi midlertidigt dine personoplysninger til en tredjepartsudbyder af svindelkontrol. Det er dog ikke noget, du skal være bekymret for. Hele transaktionen er helt sikker, og vi benytter os af et af de bedste og mest anvendte svindelforebyggende værktøjer. Disse tredjepartstjenesteudbydere (vi bruger i øjeblikket produkter fra virksomhederne Forter, Inc. og Riskified Ltd.) bruger de indsamlede personoplysninger til at oprette en database over bedragerisk online-adfærd. De sammenligner dernæst denne database med adfærden blandt deres klienters slutbrugere, og når de registrerer lignende adfærdstegn, kan de bede klienten om at afvise betalinger fra disse svindlere.
Vi forsøger at forebygge forsøg på ulovlig tilbageførsel af penge. Hvis du rapporterer et kortmisbrug gennem din bank, tjekker vi måske derfor dine sociale medier for at se, om du har forbindelse til personen, som bookede billetterne, for at sikre os, at det ikke er et forsøg på at få pengene for billetten tilbage på ulovlig vis. Vi behandler kun begrænsede oplysninger om din forbindelse til personen, som bookede billetten, og ser på, om du lagt oplysninger i forbindelse med rejsen op (f.eks. billeder fra lufthavnen).
Identifikationsoplysninger
Kontaktoplysninger
Oplysninger om din(e) ordre(r)
Oplysninger om rejsedokumenter
Betalingsinformation
Din online-adfærd under dit besøg hos os
Oplysninger om enhed og netværk
Offentligt tilgængelige oplysninger vedrørende din ordre
Artikel 6.1(f) – nødvendigt med henblik på Kiwi.coms legitime interesser og e-handelsbranchen generelt (Forebyggelse af svindel).
Kundeservice Kundeservice er en stor del af vores tjenesteydelser. Vi gemmer al vores kommunikation via alle kanaler, såsom e-mail, chat og telefonopkald, med det formål at give dig den service, du har brug for. Det er også en del af vores kundeservice at hjælpe vores kunder med eventuelle juridiske problemer med transportselskaberne (i tilfælde af missede flyafgange eller lignende). I den forbindelse samarbejder vi med en tredjepartstjenesteudbyder. Hvis du har et juridisk problem, sender vi denne tjenesteudbyder din e-mailadresse, og du bliver herefter kontaktet med et tilbud om hjælp til at gøre dine krav gældende. Du kan læse mere om, hvordan vi deler dine personoplysninger med tredjepartsdataansvarlige her. Identifikationsoplysninger
Kontaktoplysninger
Oplysninger om din(e) ordre(r)
Oplysninger om rejsedokumenter
Oplysninger om dine anmodninger og din kommunikation med os
Artikel 6.1(b) – nødvendigt med henblik på indgåelse eller udførelse af en kontrakt (Vilkår og betingelser).
Deling af oplysninger med metasøgemaskiner Hvis du når frem til vores bookingside via en tredjepartssøgemaskine (en såkaldt metasøgning), lader vi operatøren af denne metasøgning vide, at du har gennemført den booking, som du fandt på deres websted. Kontaktoplysninger
Oplysninger om din(e) ordre(r)
Artikel 6.1(f) – nødvendigt af hensyn til metasøgningens legitime interesser (Virksomhedsdrift).
Etablering og udøvelse af retskrav og forsvar mod dem Vi opbevarer og behandler dine personoplysninger til at etablere og udøve retskrav eller forsvare os imod dem. Når du booker en billet eller bestiller en hvilken som helst anden tjeneste, gemmer vi alle relevante oplysninger af hensyn til eventuelle fremtidige retskrav, som du eller vi kunne stille – især i juridiske og andre sagsanlæg – eller hvis vi inddriver eller sælger fordringer, som du har overdraget os, i mindst 4 år fra det tidspunkt, hvor den pågældende ordre blev oprettet. Hvis du sender os en anmodning om databeskyttelse, opbevarer vi ligeledes alle de oplysninger, du giver os, og oplysningerne om vores håndtering af anmodningen til dette formål. Identifikationsoplysninger
Kontaktoplysninger
Oplysninger om din(e) ordre(r)
Oplysninger om rejsedokumenter
Betalingsinformation
Din online-adfærd under dit besøg hos os
Oplysninger om enhed og netværk
Offentligt tilgængelige oplysninger vedrørende din ordre
Oplysninger om dine anmodninger og din kommunikation med os
Artikel 6.1(f) – nødvendigt med henblik på Kiwi.coms legitime interesser (Beskyttelse af vores juridiske rettigheder).
Overholdelse af retlige forpligtelser Vi er nødt til at behandle nogle af dine personoplysninger for at leve op til visse retlige forpligtelser, som vi er pålagt. Da der er tale om lovbestemte krav, skal vi ikke indhente dit samtykke. Til dette formål behandler vi dine identifikations- og kontaktoplysninger og oplysninger om dine bookinger. Vores største retlige forpligtelser i denne forbindelse udspringer af lov om civilretlige forhold nr. 89/2012 Coll., lov om forbrugerbeskyttelse nr. 634/1992 Coll., lov om merværdiafgift nr. 235/2004 Coll. og lov om bogføring nr. 563/1991 Coll. Hvis du sender os en anmodning om databeskyttelse for at benytte en af dine rettigheder, beder vi dig om nogle personoplysninger, som vi derefter behandler med henblik på at overholde gældende lovgivning. Oplysninger om din(e) ordre(r)
Oplysninger om dine anmodninger og din kommunikation med os
Artikel 6.1(c) – nødvendigt med henblik på overholdelse af lovkrav, som Kiwi.com er underlagt.

Medrejsende

Hvis nogen bestiller en tjeneste fra Kiwi.com for dig (f.eks. booker en flybillet i dit navn), behandler vi dine personoplysninger, selvom du ikke er en direkte kunde. Dine personoplysninger behandles til følgende formål:

NAVN BESKRIVELSE KATEGORIER AF PERSONOPLYSNINGER JURIDISK GRUNDLAG
Bestilling og levering af tjenester Hvis nogen bestiller vores tjenester for dig, behandler vi dine personoplysninger, som det måtte være nødvendigt for ydelsen af denne tjeneste. Identifikationsoplysninger
Kontaktoplysninger
Oplysninger om din(e) ordre(r)
Oplysninger om rejsedokumenter
Artikel 6.1(f) – nødvendigt med henblik på Kiwi.coms legitime interesser (Levering af tjenester).
Brugerkonto – gemt rejsende Når nogen med en Kiwi.com-konto bestiller en tjeneste for dig, tilbyder vi dem at gemme dine personoplysninger for lettere at kunne bestille tjenester for dig i fremtiden. Hvis vi får din e-mailadresse, sender vi dig information herom, og hvis du ikke samtykker, kan du vælge at slette dine oplysninger. Identifikationsoplysninger
Kontaktoplysninger
Oplysninger om rejsedokumenter
Artikel 6.1(f) – nødvendigt med henblik på din legitime interesse (Forenkling af fremtidige bookinger).
Etablering og udøvelse af retskrav og forsvar mod dem For at kunne forsvare os selv mod retskrav, som du måtte stille i forbindelse med vores levering af tjenester, gemmer vi dine personoplysninger i mindst 4 år fra det tidspunkt, hvor den pågældende ordre blev oprettet. Identifikationsoplysninger
Kontaktoplysninger
Oplysninger om din(e) ordre(r)
Oplysninger om rejsedokumenter
Artikel 6.1(f) – nødvendigt med henblik på Kiwi.coms legitime interesser (Beskyttelse af vores juridiske rettigheder).

Hvem deler vi dine personoplysninger med og hvorfor?

Deling af oplysninger med andre dataansvarlige

I nogle tilfælde deler vi dine personoplysninger med tredjeparter for at opnå deres formål. F.eks. sender vi dine oplysninger til transportselskaber, med hvem du, med os som mellemled, indgår en kontrakt om persontransport med. Du gøres bekendt med flyselskabets identitet, før du indgår aftalen med os eller med en udbyder af andre tjenesteydelser i henhold til de samme betingelser. I nogle tilfælde deler vi også dine personoplysninger med operatørernes billetmarkedspladser i de globale distributionssystemer.

Det betyder, at dine personoplysninger kan videregives til udvalgte transportselskaber eller andre tjenesteudbydere i tredjelande. Du kan læse mere om overførsel af dine oplysninger til tredjelande her.

Hvert transportselskab eller hver tjenesteudbyder behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med deres egen privatlivspolitik (som kan ses på deres websteder). Videregivelse af personoplysninger til alle tjenesteudbydere sker i overensstemmelse med den gældende persondatalov.

Hvis du giver os dit samtykke via vores cookie-indstillinger, deler vi nogle af dine personoplysninger med vores partnere i markedsføringsøjemed.

Få mere at vide

MODTAGERKATEGORI EKSEMPLER
Transportselskaber
For at kunne booke dine valgte billetter skal vi sende dine personoplysninger til de pågældende transportselskaber.
Transportselskabet, som du vælger at købe billet hos. Når du booker en billet, kan du altid se, hvilket transportselskab du booker hos.
Det globale distributionssystem
Når vi søger efter flybilletter, benytter vi sommetider det globale distributionssystem (GDS). GDS-udbydere er altid dataansvarlige. GDS-udbyderes databeskyttelsespligt beskrives specifikt i EU-forordning nr. 80/2009 om adfærdskodeks for edb-reservationssystemer.
Amadeus
Galileo (drives af Travelport)
Sabre
Andre tjenesteudbydere
Ved bestilling af øvrige tjenesteydelser sender vi dine personoplysninger til den tredjepart, der udbyder den pågældende tjenesteydelse.
Udbyderen af den tjenesteydelse, du bestiller. Ved bestilling af en tjenesteydelse fremgår det altid tydeligt, hvem tjenesteudbyderen er.
Værktøjer til forebyggelse af svindel
Disse tredjepartstjenesteudbydere bruger de indsamlede personoplysninger til at oprette en database over bedragerisk online-adfærd. De sammenligner dernæst denne database med adfærden blandt deres klienters slutbrugere. Når de registrerer lignende adfærdstegn, kan de bede klienten om at afvise betalinger fra disse svindlere.
Riskified Ltd.
Betalingsindløsere og -behandlere
Gennemførelse af en betalingsordre på en handlendes websted er kun første skridt i en lang kæde af tekniske processer, der skal finde sted, før betalingsanmodningen når din (bank)konto og bekræftes over for den handlende. Informationen skal gå igennem flere betalingsbehandlere og indløsende banker. Alle disse enheder fungerer som dataansvarlige, da de har fuld kontrol over dataet.
PayU S.A.
ZOOZ Ltd.
Wirecard – Wirecard Bank AG
Worldpay (UK) Limited
Be2Bill – DALENYS PAYMENTS SAS
Credorax Ltd
Braintree (PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.)
Kommunikations- og sociale platforme
For at sende dig beskeder vedrørende vores tjenester eller logge dig på Kiwi.com-kontoen via en tredjepartsplatform skal vi sende dine personoplysninger til den tjenesteudbyder, hvis platform du har brugt.
Facebook Ireland Ltd.
Google Ireland Limited
Udbydere af juridisk support
Vi benytter muligvis tjenesteydelser fra andre enheder med henblik på at beskytte vores juridiske rettigheder og retskrav.
Advokater, inkassofirmaer.

Deling af oplysninger med databehandlere

Der er mange aktiviteter, som vi ikke kan gennemføre alene. Derfor samarbejder vi med tredjeparter. I mange af disse situationer kan disse samarbejdspartnere rent praktisk ikke gennemføre deres opgave uden dine personoplysninger. Derfor deler vi oplysningerne med dem. I alle disse tilfælde forbliver vi dog ansvarlige for dine personoplysninger, og tredjeparterne fungerer udelukkende som databehandlere.

Det betyder, at selvom de er i besiddelse af dine oplysninger, må de kun behandle dem til vores formål, og vi er altid ansvarlige for oplysningerne. De kan under ingen omstændigheder benytte oplysningerne til deres egne formål på en måde, som strider mod vores aftale.

Desuden benytter vi kun partnere, som har givet os tilstrækkelig garanti for, at de overholder juridiske krav, og at de opbevarer dine oplysninger på sikker vis.

Få mere at vide

MODTAGERKATEGORI EKSEMPLER
Udbydere af grundlæggende infrastruktur
Som det er tilfældet for næsten alle andre internetvirksomheder, drives vores virksomhed bedst ved, at vi outsourcer den grundlæggende infrastruktur (servere) til de største, bedste og sikreste udbydere i verden.
Amazon Web Services Inc.
OVH.CZ s.r.o.
Hetzner Online GmbH.
DigitalOcean, LLC.
Akamai Technologies, Inc.
Google Ireland Limited (GCP)
Kundeserviceværktøjer
For at kunne kommunikere med vores kunder i forbindelse med deres kundeserviceanmodninger bruger vi et værktøj, der hedder Purecloud, som gør os i stand til at gennemføre, tale-, tekst- og e-mailkommunikation fra ét sted.
Genesys Telecommunications Laboratories, Inc. (Purecloud)
Udbydere af kundeservice
Vi udliciterer nogle af vores kundeserviceopgaver til tredjepartsselskaber med kundeservicewebsteder, hvis medarbejdere arbejder som kundeserviceagenter.
Convergys International Europe B.V.
WNS Global Services UK Limited
Teleperformance Limited
KCU LLC (Teleperformance Ukraine)
IGT Technologies Inc.
Betalingsløsning
For at kunne acceptere, kryptere og behandle dine betalingsoplysninger sikkert bruger vi en tredjepartsbetalingsportal, der giver den højeste sikkerhedsstandard i branchen (PCI DSS).
ZOOZ Ltd.
Kommunikationsværktøjer
For at kunne tilbyde vores tjenester skal vi sende beskeder til vores kunder. Vi bruger tjenester fra eksterne teknologiudbydere, så dette foregår automatisk og problemfrit.
Twilio Inc.
Nexmo Inc.
Customer and Message Systems, Inc.(Sparkpost)
The Rocket Science Group LLC (Mandrill, MailChimp)
Mailgun Technologies, Inc.
SendGrid, Inc.
Værktøjer til forebyggelse af svindel
For at undgå svigagtige transaktioner kontrollerer vi alle betalinger med en "svindelforebygger", dvs. en tredjepartsteknologiudbyder, der opdager forsøg på svigagtig betaling.
Forter, Inc.
Jumio Corp.
Booking- og billetpartnere
Nogle gange skal vi have hjælp med køb af billetterne. I de fleste tilfælde bruger vi tjenester fra forskellige tredjepartsdistributionsnetværk. Nogle gange anvender vi også tjenester fra tredjepartsmæglere, der indirekte hjælper os med at købe billetter fra disse distributionsnetværk. Alt dette gøres for at finde de bedst mulige priser.
Forskellige online-rejsebureauer med hvilke vi har indgået en aftale om at levere booking- og/eller billettjenester.
Udbydere af retshåndhævende tjenester
Når vi repræsenterer dig over for transportselskaber for at beskytte dine rettigheder og krav, kan vi bruge tjenester fra tredjeparter.
Advokater, inkassofirmaer.
Tjenester til kunderelationsstyring og markedsføringsanalyse
Vi bruger softwareløsninger fra tredjeparter med henblik på at administrere databasen over vores brugere og kunder, til markedsføringsformål og til markedsføringsanalyse. Disse løsninger gør os ud fra dine tidligere ordrer og tidligere online-adfærd i stand til at tildele dig bestemte karakteristika, som vi kan benytte, når vi skal målrette vores online-reklamer.
Exponea s.r.o.
Facebook Ireland Ltd.
Marin Software Ltd.
Online-reklametjenester
Disse tjenester gør os i stand til at vise dig skræddersyede reklamer på tværs af internettet.
Facebook Ireland Ltd. (Facebook for Business)
Google Ads
Criteo SA
CityAds Media, LLc.
Analytiske værktøjer
Vi bruger analyse- og logningssoftwareværktøjer fra tredjepartsudbydere, der gør det muligt for os at få mere indsigt i vores kundebase og gøre vores tjenester så praktiske for vores kunder som muligt.
Exponea s.r.o.
Facebook Ireland Ltd.
Google LLC.
Keboola s.r.o.
GoodData Corporation.
Datadog Inc.
Logmole
Loggly, Inc. (SolarWinds Worldwide, LLC)
Functional Software, Inc. dba Sentry
Smartsupp.com, s.r.o.
Mapbox, Inc.
FullStory, Inc.
Softwareudviklere
Nogle gange kan vi dele personoplysninger med vores eksterne softwareudviklere, der hjælper os med vores teknologi.
I øjeblikket samarbejder vi med mange softwareudviklere. For at respektere deres ret til privatliv deler vi ikke deres personoplysninger.
Regnskabsværktøj
Vi skal udstede korrekte fakturaer og opbevare regnskabsdokumenter (f.eks. fakturaer) i den stand, det kræves af tjekkisk lovgivning, og derfor bruger vi regnskabssystemer, der leveres af en tredjepart.
Fakturoid s. r. o.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Normalvis behandler vi dine personoplysninger, indtil vi ikke længere skal bruge dem til nogen af de formål, der beskrives i denne privatlivspolitik. Vi behandler som regel dine personoplysninger, så længe den lovbestemt tilladte periode varer, dvs. generelt 3 år, foruden yderligere 1 år pga. den tid, der nødvendigvis sættes af til forsinket levering af beskeder og vores øvrige handlinger.

Med det formål at opfylde juridiske forpligtelser behandler vi dine personoplysninger, så længe gældende lovgivning kræver det, f.eks. 10 år, hvad arkivering af fakturaer angår.

Hvad din Kiwi.com-brugerkonto angår, gemmer vi dine personoplysninger i 5 år efter din seneste handling på kontoen i indlogget tilstand.

For at kunne give dig skræddersyede tilbud sender vi dig jævnligt tilbud via e-mail. I hver af disse e-mails vil der være en tydelig og let måde at afmelde denne markedsføring på og derved frasige sig denne form for databehandling. Vi opbevarer og bruger dine personoplysninger til dette formål, indtil du afmelder dig.

Hvordan får du adgang til og kontrol med dine personoplysninger?

Vi ønsker, at du altid kan tage kontrollen med dine personoplysninger. Til dette formål har du visse rettigheder. I visse tilfælde kan du:

  1. få adgang til alle dine oplysninger, som vi benytter eller behandler, og få en kopi af dem alle
  2. bede os om at slette dine oplysninger
  3. rette de oplysninger, som vi behandler, hvis du mener, de indeholder fejl
  4. begrænse databehandlingen
  5. gøre indsigelse mod behandlingen
  6. modtage dine personoplysninger i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format eller overføre disse oplysninger til en anden tjenesteudbyder.

Du kan udøve dine rettigheder ved at sende os en e-mail med din anmodning via denne formular: kiwi.com/privacy/rights.

Bemærk, at vi af sikkerhedsmæssige årsager kun overholder de anmodninger, som sendes fra den e-mailadresse, som blev anvendt til at booke eller bestille en tjenesteydelse. Hvis en anden har foretaget bookingen for dig, anmoder vi dig om yderligere oplysninger (bookingnummer osv.) for at sikre, at du er den retmæssige ejer af de pågældende personoplysninger.

Få mere at vide

Få adgang til dine personoplysninger

Du har ret til når som helst at spørge os, om vi behandler dine personoplysninger, og få følgende oplysninger:

  1. Formålene med vores behandling af dine personoplysninger,
  2. hvilke kategorier af dine personoplysninger, vi behandler,
  3. en liste over de tredjeparter, vi deler dine personoplysninger med, især når disse tredjeparter er baseret i tredjelande,
  4. hvor længe vi har til hensigt at behandle dine personoplysninger – eller i det mindste, hvordan vi fastsætter opbevaringsperioden,
  5. dine rettigheder som registreret person i henhold til GDPR,
  6. din ret til at indbringe en klage for en tilsynsmyndighed,
  7. hvor vi har fået dine personoplysninger fra, hvis vi ikke har fået dem direkte af dig,
  8. eventuelle oplysninger om automatiseret beslutningstagning, som du kan være underlagt, hvis dette er aktuelt,
  9. hvornår oplysningerne blev videresendt til et tredjeland, og hvilken beskyttelse der gælder i henhold til GDPR.

På din anmodning udleverer vi desuden en kopi af alle personoplysninger om dig, vi har i behandling. Den første kopi er gratis. For yderligere kopier kan vi eventuelt opkræve et gebyr for at dække vores administrationsomkostninger.

Du kan også anmode om dine oplysninger i et almindeligt anvendt format med henblik på dataportabilitet.

Slet dine personoplysninger

Du har også ret til fuldstændig at få dine personoplysninger slettet (eller rettere sagt, uigenkaldeligt anonymiseret), hvis et af følgende tilfælde er gældende for dig:

  1. vi har ikke længere brug for dine personoplysninger til nogen af de formål, der defineres i denne privatlivspolitik,
  2. du har med succes frasagt dig behandlingen i henhold til artikel 21 i GDPR, og vi har ikke længere noget formål at bruge dine personoplysninger til,
  3. vi har behandlet dine personoplysninger på ulovlig vis, eller
  4. der er et lovkrav, der forpligter os til at slette dine personoplysninger.

Du har dog ikke ret til at kræve dine oplysninger slettet, hvis behandlingen af dem er nødvendig med henblik på:

  1. at udøve ytrings- og oplysningsfrihed,
  2. at overholde lovbestemmelser, der kræver, at vi beholder personoplysningerne, eller
  3. hvis vi har brug for personoplysningerne til at etablere, udøve eller forsvare retskrav.

Korrigér dine personoplysninger

Hvis du mener, at vi har personoplysninger om dig, som ikke er korrekte, kan du informere os derom, så gør vi vores bedste for at korrigere dem.

Du bedes være opmærksom på, at vi ikke kan korrigere oplysninger i vores database, der er knyttet til din billet. Hvis vi gjorde det, ville det alligevel ikke ændre dem hos transportselskaber eller tjenesteudbydere, og efterfølgende ville oplysningerne derfor ikke stemme overens. Hvis du ønsker at ændre dine billetoplysninger, kan du altid gøre det under Administrer min booking på Kiwi.com.

Begræns behandlingen af dine personoplysninger

Under visse omstændigheder begrænser vi behandlingen af dine personoplysninger. Det betyder, at vi sørger for, at de ikke bliver behandlet til andre formål end selve indhentningen deraf eller overføringen af dem til et sikkert arkiv. Du har ret til at kræve en sådan begrænsning, hvis:

  1. du har anfægtet dine personoplysningers rigtighed (vi genoptager behandlingen af dem, når uoverensstemmelsen er løst),
  2. vi har behandlet dine personoplysninger på ulovlig vis, og du efterfølgende i stedet for sletning af oplysningerne kun ønsker begrænset behandling,
  3. det eneste tilbageværende formål med behandlingen af dine personoplysninger er at etablere, udøve eller forsvare retskrav, eller
  4. hvis du har gjort indsigelser mod databehandlingen i henhold til Persondataforordningens artikel 21, paragraf 1, og vi er ved at tage stilling til, om din indsigelse er berettiget.

Gør indsigelser mod behandlingen af dine personoplysninger

Du kan på grundlag af legitime interesser gøre indsigelser mod et hvilket som helst af de formål, til hvilket vi behandler dine personoplysninger. Når du modsætter dig databehandling i markedsføringsøjemed, holder vi omgående op med at bruge dine personoplysninger til dette formål.

Hvis du har indvendinger mod et hvilket som helst andet formål på grundlag af legitime interesser, holder vi op med at behandle dine personoplysninger til det pågældende formål, medmindre vi kan bevise, at vores legitime grund til at behandle dem vejer tungere end dine individuelle interesser, rettigheder og friheder.

Få dine personoplysninger i bærbar form

Afslutningsvis har du ret til at indhente de af dine personoplysninger, der er behandlet (enten med dit samtykke, eller fordi det krævedes for at indgå eller udføre en kontrakt), i et almindeligt brugt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig efter dit ønske.

Cookies og lignende teknologi

Cookies er små tekstfiler, der anbringes på din enhed og gør os i stand til at huske bestemte oplysninger om dig til flere formål såsom levering af funktionerne på webstedet og i appen, produktudvikling, forbedring af tjenester, virksomhedsudvikling, Kiwi.com-kontoen, online-annoncering, markedsføringsanalyse, informationssikkerhed, forebyggelse af svindel og deling af information med metasøgemaskiner.

På vores websted støder du på tre typer af cookies:

  1. cookies, som er strengt nødvendige for driften af vores websted og leveringen af vores tjenesteydelser (disse kan ikke slås fra),
  2. såkaldte præstations-cookies, dvs. cookies, som vi bruger til statistik for at forbedre vores tjenester,
  3. cookies til markedsføringsformål.

Du kan deaktivere cookies, der bruges til statistiske og markedsføringsformål, ved at ændre dine cookiepræferencer her.

Du kan altid tjekke og ændre dine præferencer, hvad angår digital annoncering på websteder, der indgår i DAA (Digital Advertising Alliance) på http://optout.aboutads.info/ eller webstederne i EDAA (European Interactive Digital Advertising Alliance) på http://www.youronlinechoices.com/.

Do Not Track: Aktuelt reagerer vi ikke på DNT-indstillingen i din browser.

Få mere at vide

I. NØDVENDIGE COOKIES

COOKIES FORMÅL
__cfduid
__cfruid
CloudFlare Security Features
Cookies, der er nødvendige for den tekniske sikkerhed for vores websteds kernefunktioner.
forterToken
forterTokenCopy
ftr_ncd
Forter
Et redskab til forebyggelse af svindel, der bruges ved alle betalinger på vores websted. Denne cookie er nødvendig for at gennemføre eventuelle transaktioner.
lastRskxRun
rskxRunCookie
Riskified
Endnu et værktøj til forebyggelse af svindel.
gwmSourcePage
SKYPICKER_AFFILIATE
SKYPICKER_AFFILIATE_UID
SKYPICKER_AFFILIATE_SUB
sub1Param
Vi bruger disse cookies til at spore, hvilket associeret websted du er videresendt fra (hvis aktuelt), og andre oplysninger, der kan være nødvendige for at realisere trekantsforholdet med det associerede websted såsom angivelse af en gennemført reservation. Denne cookie er absolut nødvendig for funktionen af denne driftsmodel.
cookie_consent
cookie_settings
Denne cookie gør os i stand til at huske dine cookiepræferencer.
preferred_currency Denne cookie gør os i stand til at huske dine valutapræferencer.
preferred_language Denne cookie gør os i stand til at huske dine sprogpræferencer.
raf_creditBalance Hvis du henviser en ven fra din konto, skal vi bruge denne cookie til at spore din kreditsaldo.
SKYPICKER_VISITOR_UNIQID Denne cookie skal vi bruge til at spore brugere, der ikke er logget ind. Uden den er der flere grundlæggende funktioner på webstedet, der ikke fungerer.
ua_session_token Uden denne cookie er det ikke muligt at logge ind på en Kiwi.com-konto.
track_* Vi skal bruge denne cookie til at vide, om en bruger har gennemført bestillingsprocessen.
ignore_mobile_ad Denne cookie bruges til at spore, om brugeren allerede har lukket reklamen for vores mobilapp, når de besøger vores websted. Uden denne cookie kan vi ikke huske, om reklamen allerede er blevet lukket, og så bliver den ved med at dukke op på alle sider.
ui Denne cookie bruger vi til at skelne mellem brugere, der bruger en standardbrowser, og dem, der får vores websted vist som en webvisning på en mobil.
recentSearch I denne cookie gemmer vi oplysninger om dine seneste søgninger, så vi kan vise dig dem.
viewedOuibounceModal Ouibounce-bibliotek
Bruges af ouibounce-biblioteket for at tjekke, om du allerede har fået vist en exit intent popup-besked.

II. PRÆSTATIONS-COOKIES

COOKIES FORMÅL
_parsely_visitor Denne cookie bruges til at afgøre, om den besøgende har været på webstedet før, eller om det er en helt ny gæst.
_ga
_gac_*
_gat_gtag_*
_gid
google_click_id
gtmSplitVar
Google Analytics
Vi bruger Google Analytics-redskaber til at måle trafikken på vores websted og få indblik i de besøgendes interaktion med siden og andre nyttige oplysninger, som besøgende genererer, når de browser på webstedet.
_gcl_au
_gcl_aw
Google AdSense
Disse cookies gør os i stand til at bruge Google Ads' konverteringssporing. De benyttes også af Google AdSense for at spore effektiviteten af deres annoncering på tværs af websteder, der bruger deres tjenester.
__inf_* Exponea Infinario
Ligesom Google Analytics hjælper denne cookie os til at måle trafikken på vores websted. Vi benytter dette redskab specifikt til at spore, hvor mange besøgende der booker billetter eller andre tjenesteydelser. Vi indsamler også data for at teste nye funktioner på webstedet.
_fbc
_fbp
Facebook
Disse cookies gør os i stand til at bruge Facebooks reklameprodukter. Hovedsagelig hjælper de os med at skelne brugere, der bliver omdirigeret via en reklame på Facebook, fra vores unikke brugere, der bruger Facebook-tjenester.
splitster_* Denne cookie bruger vi til A/B-tests, når vi indfører en ny funktion eller laver ændringer på vores websted, som vi ønsker at teste brugernes reaktion på. Med denne cookie kan vi dele vores besøgende op i to grupper og vise dem to forskellige versioner af webstedet.
logglytrackingsession Loggly
Vi bruger denne cookie til at indhente oplysninger om vores websteds overordnede funktionalitet foruden al webstedets aktivitet, så vores udviklere kan rette eventuelle fejl på siden. Uden denne cookie har vi begrænsede muligheder for at gøre noget ved bestemte produktionsproblemer.
SL_C_*_KEY
SL_C_*_SID
SL_C_*_VID
Smartlook
Disse cookies gør os i stand til at se nøjagtigt, hvilken sti vores brugere følger, når de browser på vores websted.
fs_uid Fullstory
Denne cookie arbejder for det program, der hedder Fullstory, som gør det samme som Smartlook, dvs. overvåger vores brugeres søgeaktivitet.
utag_main Tealium
Denne cookie gør os i stand til at bruge Tealiums Tag Management-løsning – den hjælper os med at spore brugen på vores websted og til at gøre vores analyser mere nøjagtige.

III. MARKEDSFØRINGS-COOKIES

COOKIES FORMÅL
cto_lwid
cto_sid
criteo_write_test
cto_idcpy
Criteo
Criteo er et reklamenetværk, der hjælper os med at vise reklamer på tredjepartswebsteder, som du besøger.
__inf_* Exponea Infinario
Denne cookie er nødvendig til markedsføringsanalyse og markedsføringsautomatisering. Den gør os i stand til at inddele vores kunder i segmenter og efterfølgende sende dem skræddersyede e-mails samt pop op- og push-beskeder og vise reklamer på Kiwi.com og tredjepartswebsteder.
Im_puid
Im_snid
intent_media_prefs
Intent Media
Intent Media er et reklamenetværk, der hjælper os med at vise reklamer på tredjepartswebsteder, som du besøger.

Overførsel af dine oplysninger til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Vi kan om nødvendigt overføre dine oplysninger til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Det kan være, hvis du ønsker at booke en billet hos et transportselskab fra et tredjeland, eller hvis du bestiller en tjenesteydelse fra en udbyder med hjemsted i et tredjeland. Vi er naturligvis nødt til at overføre disse oplysninger til tredjeparterne, da de ellers ikke kan levere de bestilte tjenesteydelser. Vi kan også sende dine personoplysninger uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde til databehandlere, der befinder sig i tredjelande.

Ved overførsler til modtagere i lande, hvor vi ikke kan sætte vores lid til afgørelsen om tilstrækkeligheden af beskyttelsesniveauet i overensstemmelse med artikel 45 i GDPR eller fornødne garantier i overensstemmelse med artikel 46 i GDPR, overfører vi dine personoplysninger på baggrund af undtagelsen i artikel 49, stk. 1, litra b) i GDPR. Hvert transportselskab eller hver tjenesteudbyder behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med deres egen privatlivspolitik (som kan ses på deres websteder). Videregivelse af personoplysninger til andre tjenesteudbydere sker i overensstemmelse med den gældende persondatalov.

Klager til tilsynsmyndigheden

Databeskyttelse skal tages alvorligt, og reglerne kan være svære at anvende korrekt. Ingen er perfekt, og det kan ske, at vi laver en fejl. Hvis du mener, at vi ikke har håndteret dine personoplysninger korrekt, bedes du kontakte os, så vi kan gøre vores bedste for at rette op på situationen. Du kan altid kontakte os med spørgsmål vedrørende privatliv eller databeskyttelse via denne formular: kiwi.com/privacy/questions.

Du har dog altid ret til at indbringe en klage for en tilsynsmyndighed. Hvis du er fra EU, kan du klage til myndigheden i det medlemsland, hvor du bor, i det medlemsland, hvor du arbejder eller i det medlemsland, hvor den påståede overtrædelse har fundet sted.

Almindeligvis behandles klagerne af det tjekkiske kontor for beskyttelse af personoplysninger. Du kan se mere på http://www.uoou.cz.

Sådan kontakter du os og udøver dine rettigheder

Hvis du har spørgsmål vedrørende privatliv og databeskyttelse, kan du altid kontakte os via denne formular: kiwi.com/privacy/questions. Du kan bruge denne formular kiwi.com/privacy/rights, hvis du vil udøve dine rettigheder vedrørende personoplysninger.

Specifikke vilkår for indbyggere i udvalgte lande

Vi garanterer dig, at dit privatliv er beskyttet, uanset hvor du bor. For udvalgte lande og stater er der forskelle og tilføjelser til denne privatlivspolitik. Disse kan være gældende for dig under de her beskrevne omstændigheder.

For kunder hos Kiwi.com, Inc.

I nogle tilfælde, der er yderligere omtalt i vores vilkår og betingelser (dvs. du er amerikansk forbruger under kriteriet, der er yderligere omtalt i vores vilkår og betingelser), leveres vores tjenester til dig via vores amerikanske virksomhed. Hvis det er tilfældet for dig, gælder de følgende specifikke bestemmelser for behandling af dine personoplysninger.

Dine personoplysninger behandles af virksomheden Kiwi.com, Inc. med virksomhedsadresse på 1221 Brickell Avenue, Suite 1115, Miami, Florida, 33131, USA som dataansvarlig. Virksomheden Kiwi.com s.r.o. fungerer som databehandler, og alle andre databehandlere i denne privatlivspolitik fungerer som underkontraherede databehandlere.

Disse specifikke bestemmelser gælder ikke for behandling af personoplysninger, når formålet er relateret til "Brugere" eller "Brugerkonto – gemt rejsende", hvor personoplysninger behandles af Kiwi.com s.r.o.

For indbyggere i Californien

Disse specifikke bestemmelser gælder for dig, hvis du er bosat i Californien.

Vi overholder CCPA (California Consumer Privacy Act), der opstiller USA's højeste standarder for beskyttelse af privatliv og personoplysninger. For information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, kan du altid tjekke denne privatlivspolitik.

Du har ret til at bede om information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger og til at få en kopi deraf. Vi giver dig gratis de to første kopier i hver løbende 12-måneders periode. Du har også ret til at få dine personoplysninger slettet. Du kan finde flere oplysninger om dine rettigheder og, hvordan du gør brug af dem i denne privatlivspolitik (i afsnittene "Hvordan får du adgang til og kontrol med dine personoplysninger?" og "Sådan kontakter du os og udøver dine rettigheder").

Hvis du vælger at udøve en hvilken som helst af dine rettigheder, kræver vi, at du bekræfter din identitet f.eks. ved at bekræfte ejerskab over din e-mailadresse. Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder gennem en autoriseret agent, kræver vi din skriftlige tilladelse og bekræftelse af både din og agentens identitet. Vi vil aldrig behandle dig anderledes eller ufordelagtigt, hvis du vælger at udøve dine rettigheder.

Vi kan ved hjælp af en værdikupon, kredit eller anden form for rabat forsøge at tilskynde dig økonomisk til at tilmelde dig vores markedsføringsskrivelser. Detaljerne vedrørende den pågældende økonomiske bonus vil blive vist sammen med abonnementstilbuddet. Ud fra antagelsen om fremtidige køb, vurderer vi, at værdien af dit abonnement svarer til værdien af den tilbudte bonus. Hvis du vælger at acceptere vores tilbud, kan du altid afmelde det igen uden nogen form for indskrænkning af dine rettigheder. Du kan finde flere oplysninger i denne privatlivspolitik (i afsnittet "Til hvilke formål anvender vi dine personoplysninger?").

Vi sælger ikke dine personoplysninger som beskrevet i CCPA.

Databeskyttelsesrådgiver

Med hensyn til eventuelle problemer i forbindelse med behandling af dine personoplysninger eller udøvelse af dine rettigheder vedrørende dine personoplysninger kan du også kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.

Nye kontaktoplysninger

Oliver Švolík
Databeskyttelsesrådgiver hos Kiwi.com
[email protected]

Ændringer i denne privatlivspolitik

I takt med at vores virksomhed udvikler sig, kan vores måde at behandle personoplysninger på ændre sig. I tilfælde af sådanne ændringer opdaterer vi denne privatlivspolitik i overensstemmelse med gennemsigtighedsprincippet. Hvis du påvirkes af fremtidige ændringer, giver vi dig besked via e-mail.

Denne privatlivspolitik træder i kraft den 1. marts 2021.