Kiwi.coms privatlivspolitik

Hos Kiwi.com tager vi dit privatliv meget seriøst. I forhold til vores kunder i EU overholder vi forordning nr. 2016/679, den generelle forordning om databeskyttelse, også kendt som GDPR. Den opstiller de højeste standarder for privatliv og databeskyttelse i verden. I forhold til vores kunder i resten af verden gør vi vores bedste for at opretholde det samme niveau af databeskyttelse med udgangspunkt i sikkerhedsprincipperne (fortrolighed og integritet), gennemsigtighed, dataminimering, formålsbegrænsning, rigtighed og opbevaringsbegrænsning. Vi kan dog ikke altid garantere samme behandling af alle vores kunder uden for EU, når det kommer til deres rettigheder som registrerede. Hvis vi for eksempel modtager mange anmodninger fra vores kunder i EU, som vi juridisk set skal imødekomme, kan vi være tvunget til at afvise nogle anmodninger fra kunder i tredjelande.

I denne privatlivspolitik forklarer vi, hvilke oplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvordan vi bruger dem, og hvem vi eventuelt deler dem med. Vi forklarer også dine rettigheder som registreret, og hvordan du benytter dig af dem.

Denne privatlivspolitik gælder for al databehandling, som foretages af os i forbindelse med din brug af vores tjenesteydelser, både via vores websted kiwi.com og vores app Kiwi.com, som i øjeblikket er tilgængelig via Play Butik og App Store.

Hvem er vi, og hvordan kan du kontakte os?

Vi, den dataansvarlige, er virksomheden Kiwi.com s.r.o., med registreringsnummer 29352886 og registreret kontor på Palachovo náměstí 797/4, Starý Lískovec, postnummer 625 00 Brno, registreret i handelsregistret, der drives af landsretten i Brno, filnr.: C 74565, skattenr.: CZ29352886.

Hvis du har spørgsmål vedrørende privatliv og databeskyttelse, kan du altid kontakte os via denne formular: kiwi.com/privacy/questions. For at udøve dine rettigheder i henhold til GDPR kan du benytte denne formular: kiwi.com/privacy/rights.

Nogle begreber, som vi benytter i denne privatlivspolitik

Personoplysninger: Enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det betyder, at hvis vi kan identificere enten dig eller den enhed, du benytter, bliver al information, som vi kan forbinde med dig, behandlet som personoplysninger.

Dataansvarlig: En, der fastlægger formålene med og hjælpemidlerne til behandling af personoplysninger. Vi er den dataansvarlige, når vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med de formål, som er fastsat i denne privatlivspolitik. Hvis du vælger at booke en rejse gennem vores websted eller app, sender vi dine personoplysninger til en anden dataansvarlig – flyselskabet eller en anden tjenesteudbyder – som benytter dine personoplysninger til deres egne formål. Alle dataansvarlige (for hvem GDPR eller lignende juridiske ordninger gælder) skal have en privatlivspolitik som denne, hvor du kan læse, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet. Nedenfor kan du se en komplet liste over dataansvarlige, som vi kan dele dine oplysninger med.

Databehandler: Tredjepart, som hjælper med at opnå den dataansvarliges formål. Som dataansvarlig benytter vi mange tredjepartstjenester, som vi af forskellige årsager outsourcer nogle af vores aktiviteter til, f.eks. pga. omkostningseffektiviteten. En databehandler må kun behandle personoplysninger i henhold til vores dokumenterede instrukser, og GDPR pålægger os at have et formelt kontraktuelt forhold, som sikrer tilstrækkelig beskyttelse af dit privatliv.

Tredjelande: lande, hvor GDPR-ordningen ikke er gældende. Med tredjelande mener vi alle lande uden for Den Europæiske Union.

Hvilke personlysninger indsamler vi?

Til de formål, hvor vi skal bruge dine personoplysninger, behandler vi kun de oplysninger, som er nødvendige for at opnå disse formål. Afhængigt af formålet kan vi behandle:

Dine identifikationsoplysninger

Hovedsageligt dit fornavn, efternavn, nationalitet, IP-adresse, ID-nummer og andre identifikationsoplysninger, som du eventuelt giver os. Derudover tildeler vi dig nogle unikke identifikatorer til vores eget brug, såsom bookingnummer eller, i nogle tilfælde, unikke rabatkoder.

Dine kontaktoplysninger

Din e-mailadresse, dit telefonnummer og andre kontaktoplysninger, som du giver os i ikke-standardiserede situationer.

Dine indstillinger

Vi husker de valg, du foretager, så vi kan anvende samme indstillinger, når du vender tilbage. Hvis du for eksempel fravælger cookies, forsøger vi at huske det, så vi ikke gemmer disse cookies, næste gang du besøger vores websted.

Din bestilling

Vi indsamler oplysninger om selve bestillingen og betalingen af den, og vi opbevarer dine tidligere bestillinger med det formål at levere tjenesteydelserne og, i begrænset omfang, til markedsføringsformål (vi benytter aldrig oplysninger om din betaling til markedsføringsformål).

Din færden på vores websted

Når du benytter vores websted, registrerer vi, hvad du foretager dig med det formål at forbedre vores tjenesteydelser. Vi overvåger for eksempel, hvilke sider du besøger, hvad du klikker på, eller hvor markøren er. Med udgangspunkt i dette analyserer vi, om visse funktioner på vores websted skal forbedres. Vi husker også nogle af de oplysninger, du indtaster i vores bookingformularer, så vi kan minde dig om, at din bestilling ikke blev gennemført. Det er en del af formålet med at sende personlige tilbud.

Oplysninger, som gør vores tilbud relevante for dig

Hvis du booker en flyrejse eller bestiller en anden tjenesteydelse, indsamler vi oplysninger om dig, så vi kan skræddersy vores tilbud til dine behov. Det omfatter oplysninger om din enhed (software og hardware), din IP-adresse, generelle oplysninger om din lokalitet (såsom tidszone og område), identifikations- og kontaktoplysninger.

Oplysninger, som vi indsamler, hvis du kontakter os

Når du sender os en e-mail eller kontakter os via chat eller telefon, opbevarer vi dine kontaktoplysninger, bookingnummer og alle de oplysninger, du giver os, herunder selve beskeden og opkaldet. Oplysningerne benytter vi:

  1. til at løse dit problem som en del af vores kundeservice
  2. til at uddanne vores kundeservicemedarbejdere
  3. hvis et eventuelt retskrav skal fastslås, gøres gældende eller forsvares.

Til hvilke formål anvender vi dine personoplysninger?

Levering af vores tjenesteydelser

Søgning og booking af flyrejser og relaterede tjenesteydelser

Hovedformålet med at indsamle dine personoplysninger er at indgå en aftale med dig og derefter levere de tjenesteydelser, du har bestilt. Alt efter det omfang du benytter vores tjenesteydelser i, behandler vi dine personoplysninger på en måde, som er nødvendig for at indgå og gennemføre vores serviceaftale som beskrevet i artikel 2 i vores vilkår og betingelser. Vores tjenesteydelser består primært af at agere mellemled i indgåelse af kontrakter mellem dig og flyselskaber og relaterede tjenesteydelser mellem dig og det valgte transportselskab.

For at opnå det formål er vi nødt til at dele dine personoplysninger med de flyselskaber, du indgår en kontrakt med, og i nogle tilfælde også med udbydere i det globale distributionssystem.

Hvis du bestiller tillægstjenesten "særlig assistance" eller beder om refusion af helbredsmæssige årsager, behandler vi dine personoplysninger om dit helbred, og i forbindelse med tjenesteydelsen "særlig assistance" deler vi dem med dit valgte flyselskab. Under bestillingsprocessen bliver du bedt om at give dit udtrykkelige samtykke til behandlingen af dine personoplysninger. Du kan altid trække dit samtykke tilbage via denne formular: kiwi.com/privacy/rights. Du bedes dog bemærke, at hvis du trækker dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse med tillægstjenesten "særlig assistance" tilbage, kan vi efterfølgende ikke yde support vedrørende denne tjenesteydelse.

Bestilling af andre tjenesteydelser

Måske vælger du at bestille en anden tjenesteydelse, som vi eller vores partnere udbyder på vores websted eller i vores app. Det kunne for eksempel være forsikringer eller indkvartering. Vi behandler de personoplysninger, som er nødvendige for at indgå en kontrakt med dig, så vi kan levere den pågældende tjenesteydelse og (hvis tjenesteydelsen udbydes af en partner) være mellemled i det kontraktmæssige forhold mellem dig og tredjepartstjenesteudbyderen. Det omfatter overførsel af dine oplysninger til tredjepartstjenesteudbyderen. Her kan du se en liste over alle tredjepartsdataansvarlige, som vi kan dele dine oplysninger med.

Som nævnt i forrige eksempel må vi behandle dine personoplysninger til dette formål, da det er juridisk nødvendigt for at kunne indgå eller gennemføre en kontrakt.

Kundeservice

Kundeservice er en stor del af vores tjenesteydelser. Vi gemmer al vores kommunikation via alle kanaler, såsom e-mail, chat og telefonopkald, med det formål at give dig den service, du har brug for. Det er også en del af vores kundeservice at hjælpe vores kunder med eventuelle juridiske problemer med flyselskaberne (i tilfælde af missede flyafgange eller lignende). I den forbindelse samarbejder vi med en tredjepartstjenesteudbyder. Hvis du har et juridisk problem, sender vi denne tjenesteudbyder din e-mailadresse, og du bliver herefter kontaktet med et tilbud om hjælp til at gøre dine krav gældende. Du kan læse mere om, hvordan vi deler dine personoplysninger med tredjepartsdataansvarlige her.

Vi har som nævnt ret til at behandle dine personoplysninger til dette formål, hvis det er nødvendigt for at kunne indgå eller gennemføre en kontrakt.

Brugerkonto

Hvis du ønsker at oprette en Kiwi.com-konto, er vi nødt til at behandle dine personoplysninger, såsom e-mailadresse, adgangskode og andre oplysninger, som er nødvendige for at kunne tilbyde dig denne tjenesteydelse. Vi har ret til dette, hvis det er nødvendigt for at kunne indgå eller gennemføre en kontrakt.

Forebyggelse af svindel

Når du booker en flyrejse eller bestiller en anden tjenesteydelse via vores websted eller app, benytter vi under betalingen en tredjepartstjeneste, som hjælper os med at forebygge svindel. Det er en meget almindelig proces, som foregår næsten hver gang, du køber noget online. For at dette er muligt, overfører vi midlertidigt dine personoplysninger til en tredjepartsdatabehandler. Det er dog ikke noget, du skal være bekymret for. Hele transaktionen er helt sikker, og vi benytter os af et af de bedste og mest anvendte svindelforebyggende værktøjer. Her kan du læse mere om de databehandlere, vi benytter. Vi forsøger at forebygge forsøg på ulovlig tilbageførsel af penge. Hvis du rapporterer et kortmisbrug gennem din bank, tjekker vi måske derfor dine sociale medier for at se, om du har forbindelse til personen, som bookede billetterne, for at sikre os, at det ikke er et forsøg på at få pengene for billetten tilbage på ulovlig vis. Vi behandler kun begrænsede oplysninger om din forbindelse til personen, som bookede billetten, og ser på, om du lagt oplysninger i forbindelse med flyrejsen op (f.eks. billeder fra lufthavnen).

Vi er nødt til at forebygge forsøg på svindel for at beskytte vores forretning og ejendom. Beskyttelse mod svindel er en af de største og mest anerkendte legitime interesser i EU. Derfor behandler vi dine personoplysninger på grundlag af denne legitime interesse.

Markedsføringsformål

Tilsending af personlige tilbud

For at give dig de bedste tilbud og få det meste ud af vores markedsføring, behandler vi dine personoplysninger til direkte markedsføring (e-mailtilbud og lignende behandlingsaktiviteter). Udover dine kontaktoplysninger opbevarer vi også oplysninger som din transaktionshistorik, flyrejsepræferencer og andre oplysninger om din interaktion med os, som hjælper os med kundesegmentering og tilpasning af disse tilbud. Vi kan for eksempel skræddersy et tilbud til dig på baggrund af dine tidligere bestillinger.

Når du angiver dine oplysninger under bookingprocessen, eller når du bestiller en anden tjenesteydelse, kan vi desuden sende dig en e-mail med en påmindelse om eventuelle bestillinger, som endnu ikke er gennemført. I denne forbindelse opbevarer vi kun dine personoplysninger i 30 dage.

Vi kan sende dig tilbud og andet kommercielt indhold baseret på vores legitime interesse i direkte markedsføring. Du kan til enhver tid frabede dig dette, og vi vil øjeblikkeligt stoppe med at behandle dine personoplysninger til dette formål. Det betyder dog, at vi ikke længere kan sende dig nogen former for tilbud.

Vi deler aldrig dine kontaktoplysninger med andre dataansvarlige uden din viden, og vi kontakter dig kun med tilbud, der er forbundet med vores hovederhverv. Du kan altid afmelde dit abonnement og se din abonnementsstatus via links nederst i alle de nyhedsbreve, du modtager fra os.

Markedsføringsanalyser

For at forbedre vores markedsføringskampagner generelt udfører vi også analyser, som hjælper os med at se, hvilke kampagner fungerer, og hvordan de bidrager til vores omsætningshastighed. For at opnå den største effektivitet og det bedste udfald af en sådan analyse benytter vi os af tredjepartsdatabehandlere. Her kan du se den komplette liste over de tredjeparter, vi benytter og deler dine personoplysninger med. Under alle omstændigheder er vi fortsat dataansvarlige for dine personoplysninger, og disse tredjeparter kan kun benytte dem til at opnå vores formål.

Derfor behandler vi også dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i markedsanalyse. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling. Vi vurderer herefter, om vi kan bevise, at vores legitime interesse i behandlingen har en højere prioritet end dine personlige interesser, rettigheder og frihedsrettigheder. Hvis ikke vi kan bevise det, stopper vi med at behandle dine personoplysninger til dette formål.

Annoncer, beskeder og bannere på Kiwi.com og tredjepartswebsteder

Vi vil sikre os, at du ikke går glip af vores særlige tilbud. Derfor sender vi push-beskeder via webstedet og appen (med dit samtykke), og vi viser også annoncer på Kiwi.com og tredjepartswebsteder, som er tilpasset dig baseret på dine tidligere bestillinger. Det kan derfor ske, at du ser annoncer med tilbud om at booke flyrejser på Kiwi.com andre steder på internettet.

Vi kan sende dig beskeder og vise dig annoncer baseret på vores legitime interesse i direkte markedsføring. Du kan til enhver tid frabede dig dette, og vi vil øjeblikkeligt stoppe med at behandle dine personoplysninger til dette formål.

Henvisning fra en ven

Hvis en af dine venner har en Kiwi.com-konto, kan det være, at han/hun henviser dig til os med din e-mailadresse, selvom du aldrig har besøgt vores websted eller hørt om Kiwi.com før. Du modtager herefter en informationsmail med et link. Hvis du benytter det til at foretage en booking på vores websted, får både du og din ven en økonomisk belønning i form af kredit, som I kan benytte som rabat, når I betaler for flybilletter eller tjenesteydelser.

Derfor behandler vi også dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i direkte markedsføring. Du kan til enhver tid frabede dig dette, og vi vil øjeblikkeligt stoppe med at behandle dine personoplysninger til dette formål.

Forbedring af vores tjenesteydelser

Forbedring og udvikling af vores websted og tjenesteydelser

Som alle andre virksomheder skal vi bruge nogle oplysninger om dig, kunden, for at kunne blive bedre til det, vi laver. Til det formål benytter vi tredjepartstjenester, som gør det muligt for os at registrere og analysere din adfærd. Takket være dette kan vi se tendenser og mønstre, som hjælper os med at forbedre mange af vores forretningsaktiviteter.

Her kan du se den komplette liste over de tredjeparter, vi benytter og deler dine personoplysninger med. Vi forbliver under alle omstændigheder ansvarlige for dine personoplysninger, og disse tredjeparter kan kun benytte dem til at opnå vores formål.

Derfor behandler vi også dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at forbedre vores tjenesteydelser. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling. Vi vurderer herefter, om vi kan bevise, at vores legitime interesse i behandlingen har en højere prioritet end dine personlige interesser, rettigheder og frihedsrettigheder. Hvis ikke vi kan bevise det, stopper vi med at behandle dine personoplysninger til dette formål.

Uddannelse og evaluering af vores kundeservicemedarbejdere

Hvis du ringer til vores kundeservice eller kontakter os via e-mail eller chat, optager vi telefonopkaldet eller gemmer beskederne med det formål at forbedre vores service. Disse optagelser/beskeder bliver sorteret, og vi gemmer kun dem, hvor vores medarbejdere begik en fejl i behandlingen af dine anmodninger. Optagelserne/beskederne bliver efterfølgende anvendt til undervisning, så vi kan sørge for, at disse fejl ikke sker igen.

Derfor behandler vi også dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at forbedre vores kundeservice. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling. Vi vurderer herefter, om vi kan bevise, at vores legitime interesse i behandlingen har en højere prioritet end dine personlige interesser, rettigheder og frihedsrettigheder. Hvis ikke vi kan bevise det, stopper vi med at behandle dine personoplysninger til dette formål.

Andre formål

Etablering, udøvelse og forsvar af retskrav

Vi opbevarer og behandler også personoplysninger i tilfælde af, at et retskrav skal etableres, udøves eller forsvares. Når du booker en billet eller bestiller en anden tjenesteydelse, opbevarer vi alle relevante oplysninger til potentielle retskrav, som du eller vi kan have. Hvis du sender os en anmodning om databeskyttelse, opbevarer vi ligeledes alle de oplysninger, du giver os, og oplysningerne om vores håndtering af anmodningen til dette formål.

Almindeligvis opbevarer vi dine oplysninger til dette formål i fire år, hvilket er den maksimale længde af forældelsesfristen (tidsfristen for hvornår du kan lægge sag an mod os) fastsat i lov om civilretlige forhold nr. 89/2012 Coll. Vi benytter aldrig dine personoplysninger til andre formål, når de udelukkende opbevares til dette formål.

Derfor behandler vi også dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at beskytte vores retskrav. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling. Vi vurderer herefter, om vi kan bevise, at vores legitime interesse i behandlingen har en højere prioritet end dine personlige interesser, rettigheder og frihedsrettigheder. Hvis ikke vi kan bevise det, stopper vi med at behandle dine personoplysninger til dette formål.

Overholdelse af retlige forpligtelser

Vi er nødt til at behandle nogle af dine personoplysninger for at kunne leve op til visse retlige forpligtelser, som vi er pålagt. Da der er tale om lovbestemte krav, skal vi ikke indhente dit samtykke. Til dette formål behandler vi dine identifikations- og kontaktoplysninger og oplysninger om dine bookinger. Vores største retlige forpligtelser i denne forbindelse udspringer af lov om civilretlige forhold nr. 89/2012 Coll., lov om forbrugerbeskyttelse nr. 634/1992 Coll., lov om merværdiafgift nr. 235/2004 Coll. og lov om bogføring nr. 563/1991 Coll. Hvis du sender os en anmodning om databeskyttelse for at benytte en af dine rettigheder i henhold til GDPR, beder vi dig om nogle personoplysninger, som vi derefter behandler med det formål at overholde GDPR.

Hvem deler vi dine personoplysninger med og hvorfor?

Deling af oplysninger med andre dataansvarlige

Vi deler dine personoplysninger med tredjeparter for at opnå deres formål. Vi sender dine oplysninger til flyselskaber, med hvem du, med os som mellemled, indgår en kontrakt om persontransport med. Du gøres bekendt med flyselskabets identitet, før du indgår aftalen med os eller med en udbyder af andre tjenesteydelser i henhold til de samme betingelser. I nogle tilfælde deler vi også dine personoplysninger med operatører i det globale distributionssystem.

Det betyder, at dine personoplysninger kan videregives til udvalgte transportselskaber eller andre tjenesteudbydere i tredjelande. Du kan læse mere om overførsel af dine oplysninger til tredjelande her.

Hvert transportselskab behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med deres egen privatlivspolitik (som kan ses på transportselskabets websted). Videregivelse af personoplysninger til andre tjenesteudbydere sker i overensstemmelse med den gældende persondatalov.

Få mere at vide

PURPOSE EXPLANATION PARTNERS
Provision of services Flight Bookings
To be able to book flights that you choose, we need to send your Personal Data to the air carriers.
The air carrier, whose flight ticket you choose to buy. When booking a flight, it will be always visible, who is the air carrier that you will fly with.
Global Distribution System
Sometimes, when we search for the flights, we use the Global Distribution System (GDS). GDS providers are always Data Controllers. The data protection duties by GDS providers are specifically addressed in the EU Regulation No. 80/2009 on Code of Conduct for computerised reservation systems.
Amadeus
Galileo (operated by Travelport)
Other services
When you order another service, we will send your Personal Data to the third party that provides the service that you've ordered.
The provider of service that you order. When ordering the service, it will be always clearly visible, who is its provider.

Deling af oplysninger med databehandlere

Der er mange aktiviteter, som vi ikke kan gennemføre alene. Derfor samarbejder vi med tredjeparter. I mange af disse situationer kan disse samarbejdspartnere rent praktisk ikke gennemføre deres opgave uden dine personoplysninger. Derfor deler vi oplysningerne med dem. I alle disse tilfælde forbliver vi dog ansvarlige for dine personoplysninger, og tredjeparterne fungerer udelukkende som databehandlere.

Det betyder, at selvom de er i besiddelse af dine oplysninger, må de kun behandle dem til vores formål, og vi er altid ansvarlige for oplysningerne. De kan under ingen omstændigheder benytte oplysningerne til deres egne formål på en måde, som strider mod vores aftale.

Desuden benytter vi kun partnere, som har givet os tilstrækkelig garanti for, at de overholder kravene i GDPR, og at de opbevarer dine oplysninger på sikker vis.

Få mere at vide

PURPOSE EXPLANATION PARTNERS
Provision of services Basic infrastructure
As for nearly any other internet company, the best way to operate our business is to outsource the basic infrastructure (servers) to the biggest, best and most secure providers in the world.
Amazon Web Services Inc.
OVH
Hetzner Online GmbH.
DigitalOcean, LLC.
Akamai Technologies, Inc.
Booking management and customer support
We need to keep all the data related to your booking and customer support in one place. Therefore, we use platform(s)/software from third-party provider(s) that allow us to quickly access your data in order to maximize your customer experience.
Citrix Systems, Inc.
Kortechs d.o.o
Genesys Telecommunications Laboratories, Inc.
Payment acquiring and processing
To receive money from you in exchange for our services, we need to pass your Personal Data related to the card payment to "payment acquirers" (internet banks and payment service providers). To process your payment information, we use third-party payment gate which offer the highest standard of security in the industry (PCI DSS).
PayU S.A.
ZOOZ Ltd.
Wirecard - Wirecard Bank AG
Worldpay (UK) Limited
Be2Bill - DALENYS PAYMENTS SAS
Credorax Ltd
SMS communication
Sometimes, we need to send SMSs to our customers. To do this automatically and smoothly, we need to use the services of external technology providers.
Twilio Inc.
Nexmo Inc.
Fraud prevention
To avoid fraudulent transactions, we check all payments with a "fraud preventor" i.e. third-party technology provider, which detects fraudulent payment attempts.
Forter, Inc.
Jumio Corp.
Ticketing partners
Sometimes, we need help with the purchase of the flight tickets, mainly in cases where the purchase has to be made via the Global Distribution System and mainly because it is the only way to get the best price for our customers. In these cases, we need to share your Personal Data with our "ticketing partners" who are able to help us with the purchase directly from the airline via the Global Distribution System.
«AVIA CENTER» Ltd.
STUDENT AGENCY, k.s.
FLY UNITED s.r.o.
Multipass UA
RHT US
AERTiCKET DE
Dnata AE
Tripsta GR
F-ness JP
Transviet VN
Consolid MX
Consolidador PT
SkyBird US
Consolid AR
Marketing Purposes Sending personalized offers and Marketing analytic
Sometimes, we want to send you marketing materials or use your Personal Data for market segmentation to find out which marketing strategy to use based on shared characteristics with our customers. To automate this, we outsource these services from third parties.
Exponea s.r.o.
Facebook Inc.
Jaco Analytics Ltd.
ADARA, Inc.
CityAds Media, LLC.
Improvement of our services Data Analytics
We use analytic and logging software tools from third-party providers which allow us to have bigger insights about our customer base and make our services as convenient to our customers as possible.
Exponea s.r.o.
Facebook Inc.
Google LLC.
Keboola s.r.o.
GoodData Corporation.
Datadog Inc.
Logmole
Loggly, Inc.
Functional Software, Inc. dba Sentry
Smartsupp.com, s.r.o.
Mapbox, Inc.
Criteo SA
Software engineering
Sometimes, we may share Personal Data with our external software engineers who help us with our technology.
Currently, we cooperate with many individual software engineers. To respect their right to privacy, we will provide you with the specific list relevant in your individual case on your demand.
Other purposes Accounting
We are obligated to issue proper invoices and keep accounting documents (e.g. invoices) in the state which is required by Czech law, therefore, we are using accounting systems which are provided by a third party.
Fakturoid s. r. o.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Normalvis behandler vi dine personoplysninger, indtil vi ikke længere skal bruge dem til nogen af disse formål. Den maksimale varighed af lagring af oplysninger er normalvis fire år, hvilket er den almindelige forældelsesfrist i Tjekkiet (med det formål at retskrav kan etableres, udøves eller forsvares).

Dette omfatter ikke behandling af personoplysninger med det formål at sende personlige tilbud til dig. Til dette formål modtager du regelmæssigt e-mailtilbud fra os, og i hver e-mail er der en tydelig og nem måde at opsige abonnementet på, så du dermed kan gøre indsigelse mod denne type behandling. Derfor opbevarer og benytter vi dine personoplysninger til dette formål, indtil du opsiger abonnementet.

Hvordan får du adgang til og kontrol med dine personoplysninger?

Vi ønsker, at du altid kan tage kontrollen med dine personoplysninger. Til dette formål har du visse rettigheder. I visse tilfælde kan du:

  1. få adgang til alle dine oplysninger, som vi benytter eller behandler, og få en kopi af dem alle
  2. bede os om at slette dine oplysninger
  3. rette de oplysninger, som vi behandler, hvis du mener, de indeholder fejl
  4. begrænse databehandlingen
  5. gøre indsigelse mod behandlingen
  6. modtage dine personoplysninger i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format eller overføre disse oplysninger til en anden tjenesteudbyder.

Du kan udøve dine rettigheder ved at sende os en e-mail med din anmodning via denne formular: kiwi.com/privacy/rights.

Bemærk, at vi af sikkerhedsmæssige årsager kun overholder de anmodninger, som sendes fra den e-mailadresse, som blev anvendt til at booke eller bestille en tjenesteydelse. Hvis en anden har foretaget bookingen for dig, anmoder vi dig om yderligere oplysninger (bookingnummer osv.) for at sikre, at du er den retmæssige ejer af de pågældende personoplysninger.

Få mere at vide

Access your Personal Data

At any time, you have the right to ask us whether we process your Personal Data and to get the following information:

  1. Purposes for which we process your Personal Data,
  2. Categories of your Personal Data we're processing,
  3. List of third-parties with whom we share your Personal Data, in particular when these third-parties are based in Third Countries
  4. Duration that we plan to process your Personal Data, or at least how we determine the retention period
  5. Your rights as a data subject according to the GDPR
  6. Your right to lodge a complaint with a supervisory authority
  7. Where we received your data in cases where we didn't get the data straight from you,
  8. If applicable, any information about automated decision making that you may be subject to
  9. When the data was transferred to a Third Country and what safeguards apply according to the GDPR

Also, on your request, we will provide you with a full copy of all the Personal Data about you that we're processing. The first copy is for free. However, for any further copies we may charge you a fee to cover our administrative costs.

You can also request your data in a commonly used format for the sake of data portability.

Delete your Personal data

You have also the right to have your data completely deleted (or more precisely, irreversibly anonymised) if one of the following situations applies to you:

  1. we no longer need your Personal Data for any of the purposes defined in this Privacy Policy
  2. you've successfully objected to the processing according to the Art. 21 of the GDPR and we have no other purpose for which we need your Personal Data,
  3. we've processed your Personal Data unlawfully, or
  4. there is a legal obligation that obliges us to delete your Personal Data.

However, you don't have the right to request the deletion of your Personal data, if the processing is necessary for:

  1. exercising the right of freedom of expression and information,
  2. compliance with a legal obligation that obliges us to keep the Personal Data, or
  3. we need the Personal Data for the establishment, exercise or defence of legal claims

Correct your Personal Data

If you feel that any Personal Data that we're processing about you is not accurate, you can let us know and we will do our best to correct it.

Please note, that we cannot correct the data in our databases that are connected to your flight ticket. If we would do that, it wouldn't change it on the part of the air carriers or providers of other services and we couldn't pair it together. If you want to change it, you can always do it in the Manage My Booking section on kiwi.com.

Restrict processing of your Personal Data

Under certain conditions, we will restrict the processing of your Personal Data. This means that we will make sure that they are not being processed for any other purpose than to archive it or to move it to a secure archive. You have the right to request this restriction if:

  1. you challenged the accuracy of your Personal Data (we will continue processing it once this is resolved),
  2. we've processed your Personal Data unlawfully but instead of deletion, you only request restriction,
  3. the only remaining purpose for processing your Personal Data is the establishment, exercise or defence of legal claims, or
  4. you've objected to data processing according to the Art. 21 Para 1 of the GDPR and we're assessing whether your request is justified

Object to processing of your Personal Data

You can object against any purpose for which we're processing your Personal Data based on the legal ground of legitimate interest. When you object against processing for any Marketing purposes, we will stop using your Personal Data for this purpose immediately.

If you protest against any other purpose based on a legitimate interest, we will stop processing your Personal Data for this purpose, unless we can prove that our legitimate grounds for processing it override your individual interests, rights and freedoms.

Get your Personal Data portable

Lastly, you have the right to obtain your Personal Data processed for the purposes of Provision of our services (or any other purposes where we process your Personal Data based on either consent or necessity for a conclusion or performance of a contract) in a commonly used and machine-readable format and have the right to transmit that data to another controller of your choice.

Cookies og lignende teknologi

Cookies er små tekstfiler, som placeres på din enhed og giver os mulighed for at huske visse oplysninger om dig. Det kan være til flere formål, såsom driften af flere af webstedets grundlæggende funktioner, opbevaring af dine indstillinger og præferencer på vores websted, administration af din konto, forebyggelse af svindel, forbedret ydeevne, når du søger på vores websted, markedsføringsformål eller analyse af din brug af vores websted med det formål at forbedre vores websted og tjenesteydelser.

På vores websted støder du på tre typer af cookies:

  1. cookies, som er strengt nødvendige for driften af vores websted og leveringen af vores tjenesteydelser (disse kan ikke slås fra)
  2. såkaldte "performance-cookies", dvs. cookies, som kan anvendes til statistik med det formål at forbedre vores tjenesteydelser
  3. cookies til markedsføringsformål.

Du kan slå cookies til statistiske og markedsføringsmæssige formål fra i dine cookiepræferencer her.

Få mere at vide

I. NECESSARY COOKIES

COOKIES PURPOSE
__cfduid
__cfruid
CloudFlare Security Features
Cookies necessary for the purpose of technical security of the core functions of our website.
forterToken
forterTokenCopy
ftr_ncd
Forter
A fraud prevention tool used for all payments on our website. This cookie is necessary to complete the transaction.
gwmSourcePage
SKYPICKER_AFFILIATE
SKYPICKER_AFFILIATE_UID
SKYPICKER_AFFILIATE_SUB
sub1Param
We use these cookies to track from which affiliate website you came (if any) and other information needed to realise the three-point relationship with the affiliate website, such as an indication of a successful booking. This cookie is an absolute necessity for the functionality of this operation model.
cookie_consent This cookie allows us to remember your cookie preferences.
preferred_currency This cookie allows us to remember your currency preference.
preferred_language This cookie allows us to remember your language preference.
raf_creditBalance If you Refer a Friend from your account, we need to use this cookie to track your credit balance.
SKYPICKER_VISITOR_UNIQID We need this cookie to track users who are not logged in. Without it, multiple basic functionalities of this website would not work.
ua_session_token Without this cookie, logging into a Kiwi.com account would not be possible.
track_* We need this cookie to know if a user completed the ordering process.
ignore_mobile_adThis cookie is used to track whether the user has already closed the advert for our mobile application during their visit to our website. Without this cookie, we wouldn’t remember if the advert was already closed and it would pop up on every page.

II. PERFORMANCE COOKIES

COOKIES PURPOSE
_ga
_gat_UA-29345084-1
_gid
google_click_id
gtmSplitVar
Google Analytics
We use Google Analytics tools to measure the traffic on our website to see our visitors' interactions with our website and other useful information that our visitors generate while browsing through our website.
__inf_* Exponea Infinario
As with the Google Analytics, this cookie helps us measure traffic on our website. We use this tool specifically to track how many visitors book a flight or order another service. We also collect data for testing new features on the website.
jaco_uid Jaco Analytics
This cookie allows us to use the Jaco recording software which monitors users' interactions on our website. We use this to improve parts of our website, e.g. because we can see, whether the users understand certain features and use them the way they should be used.
splitster_* We use this cookie for A/B testing when we implement a new functionality or do any sort of modification on our website that we want to test how the users react to it. With this cookie, we can split our visitors into halves and show them two different versions of the website.
logglytrackingsession Loggly
We use this cookie to collect information about the overall functionality of our website along with all the activity on the page, so that our developers are able to debug issues on our website. Without this, we are limited in addressing certain production issues.
SL_C_*_KEY
SL_C_*_SID
SL_C_*_VID
Smartlook
This cookie allows us to see the exact path that our users take while browsing through our website.

III. MARKETING COOKIES

COOKIES PURPOSE
cto_lwid Criteo
Criteo is an advertisement network that helps us display ads on third-party websites that you visit.
__inf_* Exponea Infinario
This cookie is necessary for marketing analytics and marketing automation. It allows us to segment our customers and to subsequently send them custom-made emails, pop-ups and push notifications and to display ads on Kiwi.com and third-party websites.

Overførsel af dine oplysninger til lande uden for Den Europæiske Union

Det kan være nødvendigt, at vi overfører dine oplysninger til lande uden for Den Europæiske Union. Det kan være, hvis du ønsker at booke en flybillet hos et flyselskab fra et tredjeland, eller hvis du bestiller en tjenesteydelse fra en udbyder med hjemsted i et tredjeland. Vi er naturligvis nødt til at overføre disse oplysninger til tredjeparterne, da de ellers ikke kan levere de bestilte tjenesteydelser.

Ved overførsler til modtagere i lande, hvor vi ikke kan sætte vores lid til afgørelsen om tilstrækkeligheden af beskyttelsesniveauet i overensstemmelse med artikel 45 i GDPR eller fornødne garantier i overensstemmelse med artikel 46 i GDPR, overfører vi dine personoplysninger på baggrund af undtagelsen i artikel 49, stk. 1, litra b) i GDPR. Hvert transportselskab eller hver tjenesteudbyder behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med deres egen privatlivspolitik (som kan ses på deres websteder). Videregivelse af personoplysninger til andre tjenesteudbydere sker i overensstemmelse med den gældende persondatalov.

Klager til tilsynsmyndigheden

Databeskyttelse skal tages alvorligt, og reglerne kan være svære at anvende korrekt. Ingen er perfekt, og det kan ske, at vi laver en fejl. Hvis du mener, at vi ikke har håndteret dine personoplysninger korrekt, bedes du kontakte os, så vi kan gøre vores bedste for at rette op på situationen. Du kan altid kontakte os med spørgsmål vedrørende privatliv eller databeskyttelse via denne formular: kiwi.com/privacy/questions.

Du har dog altid ret til at indbringe en klage for en tilsynsmyndighed. Hvis du er fra EU, kan du klage til myndigheden i det medlemsland, hvor du bor, i det medlemsland, hvor du arbejder eller i det medlemsland, hvor den påståede overtrædelse har fundet sted.

Almindeligvis behandles klagerne af det tjekkiske kontor for beskyttelse af personoplysninger. Du kan se mere på http://www.uoou.cz.