Kiwi.coms privatlivspolitik

Hos Kiwi.com tager vi dit privatliv meget seriøst. I forhold til vores kunder i EU overholder vi forordning nr. 2016/679, den generelle forordning om databeskyttelse, også kendt som GDPR. Den opstiller de højeste standarder for privatliv og databeskyttelse i verden. I forhold til vores kunder i resten af verden gør vi vores bedste for at opretholde det samme niveau af databeskyttelse med udgangspunkt i sikkerhedsprincipperne (fortrolighed og integritet), gennemsigtighed, dataminimering, formålsbegrænsning, rigtighed og opbevaringsbegrænsning. Vi kan dog ikke altid garantere samme behandling af alle vores kunder uden for EU, når det kommer til deres rettigheder som registrerede. Hvis vi for eksempel modtager mange anmodninger fra vores kunder i EU, som vi juridisk set skal imødekomme, kan vi være tvunget til at afvise nogle anmodninger fra kunder i tredjelande.

I denne privatlivspolitik forklarer vi, hvilke oplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvordan vi bruger dem, og hvem vi eventuelt deler dem med. Vi forklarer også dine rettigheder som registreret, og hvordan du benytter dig af dem.

Denne privatlivspolitik gælder for al databehandling, som foretages af os i forbindelse med din brug af vores tjenesteydelser, både via vores websted kiwi.com og vores app Kiwi.com, som i øjeblikket er tilgængelig via Play Butik og App Store.

Hvem er vi, og hvordan kan du kontakte os?

Vi, den dataansvarlige, er virksomheden Kiwi.com s.r.o., med registreringsnummer 29352886 og registreret kontor på Lazaretní 925/9, Zábrdovice, postnummer 615 00 Brno, registreret i handelsregistret, der drives af landsretten i Brno, filnr.: C 74565, skattenr.: CZ29352886.

Hvis du har spørgsmål vedrørende privatliv og databeskyttelse, kan du altid kontakte os via denne formular: kiwi.com/privacy/questions. For at udøve dine rettigheder i henhold til GDPR kan du benytte denne formular: kiwi.com/privacy/rights.

Nogle begreber, som vi benytter i denne privatlivspolitik

Personoplysninger: Enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det betyder, at hvis vi kan identificere enten dig eller den enhed, du benytter, bliver al information, som vi kan forbinde med dig, behandlet som personoplysninger.

Dataansvarlig: En, der fastlægger formålene med og hjælpemidlerne til behandling af personoplysninger. Vi er den dataansvarlige, når vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med de formål, som er fastsat i denne privatlivspolitik. Hvis du vælger at booke en rejse gennem vores websted eller app, sender vi dine personoplysninger til en anden dataansvarlig – flyselskabet eller en anden tjenesteudbyder – som benytter dine personoplysninger til deres egne formål. Alle dataansvarlige (for hvem GDPR eller lignende juridiske ordninger gælder) skal have en privatlivspolitik som denne, hvor du kan læse, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet. Nedenfor kan du se en komplet liste over dataansvarlige, som vi kan dele dine oplysninger med.

Databehandler: Tredjepart, som hjælper med at opnå den dataansvarliges formål. Som dataansvarlig benytter vi mange tredjepartstjenester, som vi af forskellige årsager outsourcer nogle af vores aktiviteter til, f.eks. pga. omkostningseffektiviteten. En databehandler må kun behandle personoplysninger i henhold til vores dokumenterede instrukser, og GDPR pålægger os at have et formelt kontraktuelt forhold, som sikrer tilstrækkelig beskyttelse af dit privatliv.

Tredjelande: lande, hvor GDPR-ordningen ikke er gældende. Med tredjelande mener vi alle lande uden for Den Europæiske Union.

Hvilke personlysninger indsamler vi?

Til de formål, hvor vi skal bruge dine personoplysninger, behandler vi kun de oplysninger, som er nødvendige for at opnå disse formål. Afhængigt af formålet kan vi behandle:

Dine identifikationsoplysninger

Hovedsageligt dit fornavn, efternavn, nationalitet, IP-adresse, ID-nummer og andre identifikationsoplysninger, som du eventuelt giver os. Derudover tildeler vi dig nogle unikke identifikatorer til vores eget brug, såsom bookingnummer eller, i nogle tilfælde, unikke rabatkoder.

Dine kontaktoplysninger

Din e-mailadresse, dit telefonnummer og andre kontaktoplysninger, som du giver os i ikke-standardiserede situationer.

Dine indstillinger

Vi husker de valg, du foretager, så vi kan anvende samme indstillinger, når du vender tilbage. Hvis du for eksempel fravælger cookies, forsøger vi at huske det, så vi ikke gemmer disse cookies, næste gang du besøger vores websted.

Din bestilling

Vi indsamler oplysninger om selve bestillingen og betalingen af den, og vi opbevarer dine tidligere bestillinger med det formål at levere tjenesteydelserne og, i begrænset omfang, til markedsføringsformål (vi benytter aldrig oplysninger om din betaling til markedsføringsformål).

Din færden på vores websted

Når du benytter vores websted, registrerer vi, hvad du foretager dig med det formål at forbedre vores tjenesteydelser. Vi overvåger for eksempel, hvilke sider du besøger, hvad du klikker på, eller hvor markøren er. Med udgangspunkt i dette analyserer vi, om visse funktioner på vores websted skal forbedres. Vi husker også nogle af de oplysninger, du indtaster i vores bookingformularer, så vi kan minde dig om, at din bestilling ikke blev gennemført. Det er en del af formålet med at sende personlige tilbud.

Oplysninger, som gør vores tilbud relevante for dig

Hvis du booker en flyrejse eller bestiller en anden tjenesteydelse, indsamler vi oplysninger om dig, så vi kan skræddersy vores tilbud til dine behov. Det omfatter oplysninger om din enhed (software og hardware), din IP-adresse, generelle oplysninger om din lokalitet (såsom tidszone og område), identifikations- og kontaktoplysninger.

Oplysninger, som vi indsamler, hvis du kontakter os

Når du sender os en e-mail eller kontakter os via chat eller telefon, opbevarer vi dine kontaktoplysninger, bookingnummer og alle de oplysninger, du giver os, herunder selve beskeden og opkaldet. Oplysningerne benytter vi:

  1. til at løse dit problem som en del af vores kundeservice
  2. til at uddanne vores kundeservicemedarbejdere
  3. hvis et eventuelt retskrav skal fastslås, gøres gældende eller forsvares.

Til hvilke formål anvender vi dine personoplysninger?

Levering af vores tjenesteydelser

Søgning og booking af flyrejser og relaterede tjenesteydelser

Hovedformålet med at indsamle dine personoplysninger er at indgå en aftale med dig og derefter levere de tjenesteydelser, du har bestilt. Alt efter det omfang du benytter vores tjenesteydelser i, behandler vi dine personoplysninger på en måde, som er nødvendig for at indgå og gennemføre vores serviceaftale som beskrevet i artikel 2 i vores vilkår og betingelser. Vores tjenesteydelser består primært af at agere mellemled i indgåelse af kontrakter mellem dig og flyselskaber og relaterede tjenesteydelser mellem dig og det valgte transportselskab.

For at opnå det formål er vi nødt til at dele dine personoplysninger med de flyselskaber, du indgår en kontrakt med, og i nogle tilfælde også med udbydere i det globale distributionssystem.

Hvis du bestiller tillægstjenesten "særlig assistance" eller beder om refusion af helbredsmæssige årsager, behandler vi dine personoplysninger om dit helbred, og i forbindelse med tjenesteydelsen "særlig assistance" deler vi dem med dit valgte flyselskab. Under bestillingsprocessen bliver du bedt om at give dit udtrykkelige samtykke til behandlingen af dine personoplysninger. Du kan altid trække dit samtykke tilbage via denne formular: kiwi.com/privacy/rights. Du bedes dog bemærke, at hvis du trækker dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse med tillægstjenesten "særlig assistance" tilbage, kan vi efterfølgende ikke yde support vedrørende denne tjenesteydelse.

Bestilling af andre tjenesteydelser

Måske vælger du at bestille en anden tjenesteydelse, som vi eller vores partnere udbyder på vores websted eller i vores app. Det kunne for eksempel være forsikringer eller indkvartering. Vi behandler de personoplysninger, som er nødvendige for at indgå en kontrakt med dig, så vi kan levere den pågældende tjenesteydelse og (hvis tjenesteydelsen udbydes af en partner) være mellemled i det kontraktmæssige forhold mellem dig og tredjepartstjenesteudbyderen. Det omfatter overførsel af dine oplysninger til tredjepartstjenesteudbyderen. Her kan du se en liste over alle tredjepartsdataansvarlige, som vi kan dele dine oplysninger med.

Som nævnt i forrige eksempel må vi behandle dine personoplysninger til dette formål, da det er juridisk nødvendigt for at kunne indgå eller gennemføre en kontrakt.

Kundeservice

Kundeservice er en stor del af vores tjenesteydelser. Vi gemmer al vores kommunikation via alle kanaler, såsom e-mail, chat og telefonopkald, med det formål at give dig den service, du har brug for. Det er også en del af vores kundeservice at hjælpe vores kunder med eventuelle juridiske problemer med flyselskaberne (i tilfælde af missede flyafgange eller lignende). I den forbindelse samarbejder vi med en tredjepartstjenesteudbyder. Hvis du har et juridisk problem, sender vi denne tjenesteudbyder din e-mailadresse, og du bliver herefter kontaktet med et tilbud om hjælp til at gøre dine krav gældende. Du kan læse mere om, hvordan vi deler dine personoplysninger med tredjepartsdataansvarlige her.

Vi har som nævnt ret til at behandle dine personoplysninger til dette formål, hvis det er nødvendigt for at kunne indgå eller gennemføre en kontrakt.

Brugerkonto

Hvis du ønsker at oprette en Kiwi.com-konto, er vi nødt til at behandle dine personoplysninger, såsom e-mailadresse, adgangskode og andre oplysninger, som er nødvendige for at kunne tilbyde dig denne tjenesteydelse. Vi har ret til dette, hvis det er nødvendigt for at kunne indgå eller gennemføre en kontrakt.

Forebyggelse af svindel

Når du booker en flyrejse eller bestiller en anden tjenesteydelse via vores websted eller app, benytter vi under betalingen en tredjepartstjeneste, som hjælper os med at forebygge svindel. Det er en meget almindelig proces, som foregår næsten hver gang, du køber noget online. For at dette er muligt, overfører vi midlertidigt dine personoplysninger til en tredjepartsdatabehandler. Det er dog ikke noget, du skal være bekymret for. Hele transaktionen er helt sikker, og vi benytter os af et af de bedste og mest anvendte svindelforebyggende værktøjer. Her kan du læse mere om de databehandlere, vi benytter. Vi forsøger at forebygge forsøg på ulovlig tilbageførsel af penge. Hvis du rapporterer et kortmisbrug gennem din bank, tjekker vi måske derfor dine sociale medier for at se, om du har forbindelse til personen, som bookede billetterne, for at sikre os, at det ikke er et forsøg på at få pengene for billetten tilbage på ulovlig vis. Vi behandler kun begrænsede oplysninger om din forbindelse til personen, som bookede billetten, og ser på, om du lagt oplysninger i forbindelse med flyrejsen op (f.eks. billeder fra lufthavnen).

Vi er nødt til at forebygge forsøg på svindel for at beskytte vores forretning og ejendom. Beskyttelse mod svindel er en af de største og mest anerkendte legitime interesser i EU. Derfor behandler vi dine personoplysninger på grundlag af denne legitime interesse.

Markedsføringsformål

Tilsending af personlige tilbud

For at give dig de bedste tilbud og få det meste ud af vores markedsføring, behandler vi dine personoplysninger til direkte markedsføring (e-mailtilbud og lignende behandlingsaktiviteter). Udover dine kontaktoplysninger opbevarer vi også oplysninger som din transaktionshistorik, flyrejsepræferencer og andre oplysninger om din interaktion med os, som hjælper os med kundesegmentering og tilpasning af disse tilbud. Vi kan for eksempel skræddersy et tilbud til dig på baggrund af dine tidligere bestillinger.

Når du angiver dine oplysninger under bookingprocessen, eller når du bestiller en anden tjenesteydelse, kan vi desuden sende dig en e-mail med en påmindelse om eventuelle bestillinger, som endnu ikke er gennemført. I denne forbindelse opbevarer vi kun dine personoplysninger i 30 dage.

Vi kan sende dig tilbud og andet kommercielt indhold baseret på vores legitime interesse i direkte markedsføring. Du kan til enhver tid frabede dig dette, og vi vil øjeblikkeligt stoppe med at behandle dine personoplysninger til dette formål. Det betyder dog, at vi ikke længere kan sende dig nogen former for tilbud.

Vi deler aldrig dine kontaktoplysninger med andre dataansvarlige uden din viden, og vi kontakter dig kun med tilbud, der er forbundet med vores hovederhverv. Du kan altid afmelde dit abonnement og se din abonnementsstatus via links nederst i alle de nyhedsbreve, du modtager fra os.

Markedsføringsanalyser

For at forbedre vores markedsføringskampagner generelt udfører vi også analyser, som hjælper os med at se, hvilke kampagner fungerer, og hvordan de bidrager til vores omsætningshastighed. For at opnå den største effektivitet og det bedste udfald af en sådan analyse benytter vi os af tredjepartsdatabehandlere. Her kan du se den komplette liste over de tredjeparter, vi benytter og deler dine personoplysninger med. Under alle omstændigheder er vi fortsat dataansvarlige for dine personoplysninger, og disse tredjeparter kan kun benytte dem til at opnå vores formål.

Derfor behandler vi også dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i markedsanalyse. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling. Vi vurderer herefter, om vi kan bevise, at vores legitime interesse i behandlingen har en højere prioritet end dine personlige interesser, rettigheder og frihedsrettigheder. Hvis ikke vi kan bevise det, stopper vi med at behandle dine personoplysninger til dette formål.

Annoncer, beskeder og bannere på Kiwi.com og tredjepartswebsteder

Vi vil sikre os, at du ikke går glip af vores særlige tilbud. Derfor sender vi push-beskeder via webstedet og appen (med dit samtykke), og vi viser også annoncer på Kiwi.com og tredjepartswebsteder, som er tilpasset dig baseret på dine tidligere bestillinger. Det kan derfor ske, at du ser annoncer med tilbud om at booke flyrejser på Kiwi.com andre steder på internettet.

Vi kan sende dig beskeder og vise dig annoncer baseret på vores legitime interesse i direkte markedsføring. Du kan til enhver tid frabede dig dette, og vi vil øjeblikkeligt stoppe med at behandle dine personoplysninger til dette formål.

Henvisning fra en ven

Hvis en af dine venner har en Kiwi.com-konto, kan det være, at han/hun henviser dig til os med din e-mailadresse, selvom du aldrig har besøgt vores websted eller hørt om Kiwi.com før. Du modtager herefter en informationsmail med et link. Hvis du benytter det til at foretage en booking på vores websted, får både du og din ven en økonomisk belønning i form af kredit, som I kan benytte som rabat, når I betaler for flybilletter eller tjenesteydelser.

Derfor behandler vi også dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i direkte markedsføring. Du kan til enhver tid frabede dig dette, og vi vil øjeblikkeligt stoppe med at behandle dine personoplysninger til dette formål.

Forbedring af vores tjenesteydelser

Forbedring og udvikling af vores websted og tjenesteydelser

Som alle andre virksomheder skal vi bruge nogle oplysninger om dig, kunden, for at kunne blive bedre til det, vi laver. Til det formål benytter vi tredjepartstjenester, som gør det muligt for os at registrere og analysere din adfærd. Takket være dette kan vi se tendenser og mønstre, som hjælper os med at forbedre mange af vores forretningsaktiviteter.

Her kan du se den komplette liste over de tredjeparter, vi benytter og deler dine personoplysninger med. Vi forbliver under alle omstændigheder ansvarlige for dine personoplysninger, og disse tredjeparter kan kun benytte dem til at opnå vores formål.

Derfor behandler vi også dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at forbedre vores tjenesteydelser. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling. Vi vurderer herefter, om vi kan bevise, at vores legitime interesse i behandlingen har en højere prioritet end dine personlige interesser, rettigheder og frihedsrettigheder. Hvis ikke vi kan bevise det, stopper vi med at behandle dine personoplysninger til dette formål.

Uddannelse og evaluering af vores kundeservicemedarbejdere

Hvis du ringer til vores kundeservice eller kontakter os via e-mail eller chat, optager vi telefonopkaldet eller gemmer beskederne med det formål at forbedre vores service. Disse optagelser/beskeder bliver sorteret, og vi gemmer kun dem, hvor vores medarbejdere begik en fejl i behandlingen af dine anmodninger. Optagelserne/beskederne bliver efterfølgende anvendt til undervisning, så vi kan sørge for, at disse fejl ikke sker igen.

Derfor behandler vi også dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at forbedre vores kundeservice. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling. Vi vurderer herefter, om vi kan bevise, at vores legitime interesse i behandlingen har en højere prioritet end dine personlige interesser, rettigheder og frihedsrettigheder. Hvis ikke vi kan bevise det, stopper vi med at behandle dine personoplysninger til dette formål.

Andre formål

Etablering, udøvelse og forsvar af retskrav

Vi opbevarer og behandler også personoplysninger i tilfælde af, at et retskrav skal etableres, udøves eller forsvares. Når du booker en billet eller bestiller en anden tjenesteydelse, opbevarer vi alle relevante oplysninger til potentielle retskrav, som du eller vi kan have. Hvis du sender os en anmodning om databeskyttelse, opbevarer vi ligeledes alle de oplysninger, du giver os, og oplysningerne om vores håndtering af anmodningen til dette formål.

Almindeligvis opbevarer vi dine oplysninger til dette formål i fire år, hvilket er den maksimale længde af forældelsesfristen (tidsfristen for hvornår du kan lægge sag an mod os) fastsat i lov om civilretlige forhold nr. 89/2012 Coll. Vi benytter aldrig dine personoplysninger til andre formål, når de udelukkende opbevares til dette formål.

Derfor behandler vi også dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at beskytte vores retskrav. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling. Vi vurderer herefter, om vi kan bevise, at vores legitime interesse i behandlingen har en højere prioritet end dine personlige interesser, rettigheder og frihedsrettigheder. Hvis ikke vi kan bevise det, stopper vi med at behandle dine personoplysninger til dette formål.

Overholdelse af retlige forpligtelser

Vi er nødt til at behandle nogle af dine personoplysninger for at kunne leve op til visse retlige forpligtelser, som vi er pålagt. Da der er tale om lovbestemte krav, skal vi ikke indhente dit samtykke. Til dette formål behandler vi dine identifikations- og kontaktoplysninger og oplysninger om dine bookinger. Vores største retlige forpligtelser i denne forbindelse udspringer af lov om civilretlige forhold nr. 89/2012 Coll., lov om forbrugerbeskyttelse nr. 634/1992 Coll., lov om merværdiafgift nr. 235/2004 Coll. og lov om bogføring nr. 563/1991 Coll. Hvis du sender os en anmodning om databeskyttelse for at benytte en af dine rettigheder i henhold til GDPR, beder vi dig om nogle personoplysninger, som vi derefter behandler med det formål at overholde GDPR.

Hvem deler vi dine personoplysninger med og hvorfor?

Deling af oplysninger med andre dataansvarlige

Vi deler dine personoplysninger med tredjeparter for at opnå deres formål. Vi sender dine oplysninger til flyselskaber, med hvem du, med os som mellemled, indgår en kontrakt om persontransport med. Du gøres bekendt med flyselskabets identitet, før du indgår aftalen med os eller med en udbyder af andre tjenesteydelser i henhold til de samme betingelser. I nogle tilfælde deler vi også dine personoplysninger med operatører i det globale distributionssystem.

Det betyder, at dine personoplysninger kan videregives til udvalgte transportselskaber eller andre tjenesteudbydere i tredjelande. Du kan læse mere om overførsel af dine oplysninger til tredjelande her.

Hvert transportselskab behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med deres egen privatlivspolitik (som kan ses på transportselskabets websted). Videregivelse af personoplysninger til andre tjenesteudbydere sker i overensstemmelse med den gældende persondatalov.

Få mere at vide

FORMÅL FORKLARING PARTNERE
Levering af tjenester Billetbooking
For at kunne booke dine valgte billetter skal vi sende dine personoplysninger til de pågældende transportselskaber.
Transportselskabet, som du vælger at købe billet hos. Når du booker en billet, kan du altid se, hvilket transportselskab du booker hos.
Global Distribution Systems
Når vi søger efter flybilletter, benytter vi sommetider Global Distribution System (GDS). GDS-udbydere er altid dataansvarlige. GDS-udbyderes databeskyttelsespligt beskrives specifikt i EU-forordning nr.80/2009 om adfærdskodeks for edb-reservationssystemer.
Amadeus
Galileo (drives af Travelport)
Andre tjenesteydelser
Ved bestilling af øvrige tjenesteydelser, sender vi dine personoplysninger til den tredjepart, der udbyder den pågældende tjenesteydelse.
Udbyderen af den tjenesteydelse, du bestiller. Ved bestilling af en tjenesteydelse fremgår det altid tydeligt, hvem tjenesteudbyderen er.
Markedsføring Tredjepartsmarkedsføring
Disse partnere bruger data, som vi deler med dem, for at oprette en profil med dine præferencer med henblik på at vise dig relevante reklamer fra tredjeparter. Vi deler aldrig oplysninger, der kan identificere dig som person.
travel audience GmbH
Sojern, Inc.
Etablering, udøvelse og forsvar af retskrav Retskrav
Vi benytter muligvis tjenesteydelser fra andre subjekter med henblik på at beskytte vores juridiske rettigheder og retskrav.
Advokater, inkassofirmaer.

Deling af oplysninger med databehandlere

Der er mange aktiviteter, som vi ikke kan gennemføre alene. Derfor samarbejder vi med tredjeparter. I mange af disse situationer kan disse samarbejdspartnere rent praktisk ikke gennemføre deres opgave uden dine personoplysninger. Derfor deler vi oplysningerne med dem. I alle disse tilfælde forbliver vi dog ansvarlige for dine personoplysninger, og tredjeparterne fungerer udelukkende som databehandlere.

Det betyder, at selvom de er i besiddelse af dine oplysninger, må de kun behandle dem til vores formål, og vi er altid ansvarlige for oplysningerne. De kan under ingen omstændigheder benytte oplysningerne til deres egne formål på en måde, som strider mod vores aftale.

Desuden benytter vi kun partnere, som har givet os tilstrækkelig garanti for, at de overholder kravene i GDPR, og at de opbevarer dine oplysninger på sikker vis.

Få mere at vide

FORMÅL FORKLARING PARTNERE
Levering af tjenester Grundlæggende infrastruktur
Som det er tilfældet for næsten alle andre internetvirksomheder, drives vores virksomhed bedst ved, at vi outsourcer den grundlæggende infrastruktur (servere) til de største, bedste og sikreste udbydere i verden.
Amazon Web Services Inc.
OVH
Hetzner Online GmbH.
DigitalOcean, LLC.
Akamai Technologies, Inc.
Bookingadministration og kundeservice
Vi skal opbevare alle data, der er relateret til din booking og kundeservice på ét sted. Derfor bruger vi platforme/software fra tredjepartsudbydere, der gør det muligt for os at få hurtig adgang til dine data, så du får den bedst mulige kundeoplevelse.
Citrix Systems, Inc.
Kortechs d.o.o
Genesys Telecommunications Laboratories, Inc.
Indhentning og behandling af betalinger
For at få penge fra dig til gengæld for vores tjenester skal vi give de personoplysninger, der er knyttet til din kortbetaling, til "betalingsindhentere" (internetbanker og udbydere af betalingstjenester). Til at behandle dine betalingsoplysninger bruger vi en tredjepartsbetalingsport, der giver den største sikkerhedsstandard i branchen (PCI DSS).
PayU S.A.
ZOOZ Ltd.
Wirecard - Wirecard Bank AG
Worldpay (UK) Limited
Be2Bill - DALENYS PAYMENTS SAS
Credorax Ltd
Kommunikation via e-mail og sms
For at kunne tilbyde vores tjenester skal vi sende beskeder via e-mail og sms til vores kunder. Vi bruger tjenester fra eksterne teknologiudbydere, så dette foregår automatisk og problemfrit.
Twilio Inc.
Nexmo Inc.
Customer and Message Systems, Inc. (Sparkpost)
The Rocket Science Group LLC (Mandrill)
Mailgun Technologies, Inc.
SendGrid, Inc.
Forebyggelse af svindel
For at undgå svigagtige transaktioner kontrollerer vi alle betalinger med en "svindelforebygger", dvs. en tredjepartsteknologiudbyder, der opdager forsøg på svigagtig betaling.
Forter, Inc.
Jumio Corp.
Booking- og billetpartnere
Nogle gange skal vi hjælpe med køb af billetterne. I de fleste tilfælde bruger vi tjenester fra forskellige tredjepartsdistributionsnetværk. Nogle gange anvender vi også tjenester fra tredjepartsmæglere, der indirekte hjælper os med at købe billetter fra disse distributionsnetværk. Alt dette gøres for at finde de bedst mulige priser.
Forskellige online rejsebureauer med hvilke vi har indgået en aftale om at levere booking- og/eller billettjenester.
Levering af retshåndhævende tjenester
Når vi repræsenterer dig mod transportselskaber for at beskytte dine rettigheder og anmeldelser, kan vi bruge tjenester fra tredjeparter.
Advokater, inkassofirmaer.
Markedsføringsformål Tilsendte personaliserede tilbud og markedsføringsanalyse
Nogle gange vil vi gerne sende dig reklame eller bruge dine personoplysninger til markedssegmentering for at finde ud af, hvilken markedsføringsstrategi vi skal bruge baseret på delte karakteristika med vores kunder. For at automatisere det outsourcer vi disse tjenester til tredjeparter.
Exponea s.r.o.
Facebook Inc.
Jaco Analytics Ltd.
ADARA, Inc.
CityAds Media, LLC.
Forbedring af vores tjenester Dataanalyse
Vi bruger analyse- og logningsoftwareværktøjer fra tredjepartsudbydere, der gør det muligt for os at få mere indsigt i vores kundebase og gøre vores tjenester så praktiske for vores kunder som muligt.
Exponea s.r.o.
Facebook Inc.
Google LLC.
Keboola s.r.o.
GoodData Corporation.
Datadog Inc.
Logmole
Loggly, Inc.
Functional Software, Inc. dba Sentry
Smartsupp.com, s.r.o.
Mapbox, Inc.
Criteo SA
Softwareudvikling
Nogle gange deler vi muligvis personoplysninger med vores eksterne softwareudviklere, der hjælper os med vores teknologi.
I øjeblikket samarbejder vi med mange softwareudviklere. For at respektere deres ret til privatliv deler vi ikke deres personoplysninger.
Andre formål Regnskab
Vi skal udstede korrekte fakturaer og opbevare regnskabsdokumenter (f.eks. fakturaer) i den stand, det kræves af tjekkisk lovgivning, og derfor bruger vi regnskabssystemer, der leveres af en tredjepart.
Fakturoid s. r. o.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Normalvis behandler vi dine personoplysninger, indtil vi ikke længere skal bruge dem til nogen af disse formål. Den maksimale varighed af lagring af oplysninger er normalvis fire år, hvilket er den almindelige forældelsesfrist i Tjekkiet (med det formål at retskrav kan etableres, udøves eller forsvares).

Dette omfatter ikke behandling af personoplysninger med det formål at sende personlige tilbud til dig. Til dette formål modtager du regelmæssigt e-mailtilbud fra os, og i hver e-mail er der en tydelig og nem måde at opsige abonnementet på, så du dermed kan gøre indsigelse mod denne type behandling. Derfor opbevarer og benytter vi dine personoplysninger til dette formål, indtil du opsiger abonnementet.

Hvordan får du adgang til og kontrol med dine personoplysninger?

Vi ønsker, at du altid kan tage kontrollen med dine personoplysninger. Til dette formål har du visse rettigheder. I visse tilfælde kan du:

  1. få adgang til alle dine oplysninger, som vi benytter eller behandler, og få en kopi af dem alle
  2. bede os om at slette dine oplysninger
  3. rette de oplysninger, som vi behandler, hvis du mener, de indeholder fejl
  4. begrænse databehandlingen
  5. gøre indsigelse mod behandlingen
  6. modtage dine personoplysninger i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format eller overføre disse oplysninger til en anden tjenesteudbyder.

Du kan udøve dine rettigheder ved at sende os en e-mail med din anmodning via denne formular: kiwi.com/privacy/rights.

Bemærk, at vi af sikkerhedsmæssige årsager kun overholder de anmodninger, som sendes fra den e-mailadresse, som blev anvendt til at booke eller bestille en tjenesteydelse. Hvis en anden har foretaget bookingen for dig, anmoder vi dig om yderligere oplysninger (bookingnummer osv.) for at sikre, at du er den retmæssige ejer af de pågældende personoplysninger.

Få mere at vide

Få adgang til dine personoplysninger

Du har ret til når som helst at spørge os, om vi behandler dine personoplysninger, og få følgende oplysninger:

  1. Formålene med vores behandling af dine personoplysninger,
  2. hvilke kategorier af dine personoplysninger, vi behandler,
  3. en liste over de tredjeparter, vi deler dine personoplysninger med, især når disse tredjeparter er baseret i tredjelande,
  4. hvor længe vi har til hensigt at behandle dine personoplysninger – eller i det mindste, hvordan vi fastsætter opbevaringsperioden,
  5. dine rettigheder som registreret person i henhold til GDPR,
  6. din ret til at indbringe en klage for en tilsynsmyndighed,
  7. hvor vi har fået dine personoplysninger fra, hvis vi ikke har fået dem direkte af dig,
  8. eventuelle oplysninger om automatiseret beslutningstagning, som du kan være underlagt, hvis dette er aktuelt,
  9. hvornår oplysningerne blev videresendt til et tredjeland, og hvilken beskyttelse der gælder i henhold til GDPR.

På din anmodning udleverer vi desuden en kopi af alle personoplysninger om dig, vi har i behandling. Den første kopi er gratis. For yderligere kopier kan vi eventuelt opkræve et gebyr for at dække vores administrationsomkostninger.

Du kan også anmode om dine oplysninger i et almindeligt anvendt format med henblik på dataportabilitet.

Slet dine personoplysninger

Du har også ret til fuldstændig at få dine personoplysninger slettet (eller rettere sagt, uigenkaldeligt anonymiseret), hvis et af følgende tilfælde er gældende for dig:

  1. vi har ikke længere brug for dine personoplysninger til nogen af de formål, der defineres i denne privatlivspolitik,
  2. du har gjort retmæssig indsigelse mod databehandlingen i henhold til artikel 21 i GDPR, og vi har ikke yderligere formål, der kræver dine personoplysninger,
  3. vi har behandlet dine personoplysninger på ulovlig vis, eller
  4. der er et lovkrav, der forpligter os til at slette dine personoplysninger.

Du har dog ikke ret til at kræve dine oplysninger slettet, hvis behandlingen af dem er nødvendig med henblik på:

  1. at udøve ytrings- og oplysningsfrihed,
  2. at overholde lovbestemmelser, der kræver, at vi beholder personoplysningerne, eller
  3. hvis vi har brug for personoplysningerne til at etablere, udøve eller forsvare retskrav.

Korrigér dine personoplysninger

Hvis du mener, at vi har personoplysninger om dig, som ikke er korrekte, kan du informere os derom, så gør vi vores bedste for at korrigere dem.

Bemærk venligst, at vi ikke kan rette data med tilknytning til din billet i vores databaser. Hvis vi gjorde det, ville det alligevel ikke ændre dem hos transportselskaber eller tjenesteudbydere og efterfølgende ville oplysningerne derfor ikke stemme overens. Hvis du ønsker at ændre dine billetoplysninger, kan du altid gøre det under Administrer min booking på Kiwi.com.

Begræns behandlingen af dine personoplysninger

Under visse omstændigheder begrænser vi behandlingen af dine personoplysninger. Det betyder, at vi sørger for, at de ikke bliver behandlet til andre formål end selve indhentningen deraf eller overføringen af dem til et sikkert arkiv. Du har ret til at kræve en sådan begrænsning, hvis:

  1. du har anfægtet dine personoplysningers rigtighed (vi genoptager behandlingen af dem, når uoverensstemmelsen er løst),
  2. vi har behandlet dine personoplysninger på ulovlig vis, og du efterfølgende i stedet for sletning af oplysningerne kun ønsker begrænset behandling,
  3. det eneste tilbageværende formål med behandlingen af dine personoplysninger er at etablere, udøve eller forsvare retskrav, eller
  4. hvis du har gjort indsigelser mod databehandlingen i henhold til Persondataforordningens artikel 21, paragraf 1, og vi er ved at tage stilling til, om din indsigelse er berettiget.

Gør indsigelser mod behandlingen af dine personoplysninger

Du kan på grundlag af legitime interesser gøre indsigelser mod et hvilket som helst af de formål, til hvilket vi behandler dine personoplysninger. Når du gør indsigelser mod databehandling til enhver form for markedsføringsformål, holder vi omgående op med at bruge dine personoplysninger til dette formål.

Hvis du har indvendinger mod et hvilket som helst andet formål på grundlag af legitime interesser, holder vi op med at behandle dine personoplysninger til det pågældende formål, medmindre vi kan bevise, at vores legitime grund til at behandle dem vejer tungere end dine individuelle interesser, rettigheder og friheder.

Få dine personoplysninger i bærbar form

I sidste ende har du ret til at få udleveret de af dine personoplysninger, der behandles med henblik på levering af vores tjenesteydelser (eller til ethvert andet formål, hvor vi behandler dine personoplysninger på grundlag af enten samtykke eller nødvendighed i forbindelse med en kontrakts afslutning eller udførelse) i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og du har ret til at transmittere oplysningerne til en anden dataansvarlig efter eget valg.

Cookies og lignende teknologi

Cookies er små tekstfiler, som placeres på din enhed og giver os mulighed for at huske visse oplysninger om dig. Det kan være til flere formål, såsom driften af flere af webstedets grundlæggende funktioner, opbevaring af dine indstillinger og præferencer på vores websted, administration af din konto, forebyggelse af svindel, forbedret ydeevne, når du søger på vores websted, markedsføringsformål eller analyse af din brug af vores websted med det formål at forbedre vores websted og tjenesteydelser.

På vores websted støder du på tre typer af cookies:

  1. cookies, som er strengt nødvendige for driften af vores websted og leveringen af vores tjenesteydelser (disse kan ikke slås fra)
  2. såkaldte "performance-cookies", dvs. cookies, som kan anvendes til statistik med det formål at forbedre vores tjenesteydelser
  3. cookies til markedsføringsformål.

Du kan slå cookies til statistiske og markedsføringsmæssige formål fra i dine cookiepræferencer her.

Få mere at vide

I. NØDVENDIGE COOKIES

COOKIES FORMÅL
__cfduid
__cfruid
CloudFlare Security Features
Cookies, der er nødvendige for den tekniske sikkerhed for vores websteds kernefunktioner.
forterToken
forterTokenCopy
ftr_ncd
Forter
Et redskab til forebyggelse af svindel, der bruges ved alle betalinger på vores websted. Denne cookie er nødvendig for at gennemføre eventuelle transaktioner.
gwmSourcePage
SKYPICKER_AFFILIATE
SKYPICKER_AFFILIATE_UID
SKYPICKER_AFFILIATE_SUB
sub1Param
Vi bruger disse cookies til at spore, hvilket associeret websted du er videresendt fra (hvis aktuelt), og andre oplysninger, der kan være nødvendige for at realisere trekantsforholdet med det associerede websted såsom angivelse af en gennemført reservation. Denne cookie er absolut nødvendig for funktionen af denne driftsmodel.
cookie_consent Denne cookie gør os i stand til at huske dine cookiepræferencer.
preferred_currency Denne cookie gør os i stand til at huske dine valutapræferencer.
preferred_language Denne cookie gør os i stand til at huske dine sprogpræferencer.
raf_creditBalance Hvis du henviser en ven fra din konto, skal vi bruge denne cookie til at spore din kreditsaldo.
SKYPICKER_VISITOR_UNIQID Denne cookie skal vi bruge til at spore brugere, der ikke er logget ind. Uden den er der flere grundlæggende funktioner på webstedet, der ikke fungerer.
ua_session_token Uden denne cookie er det ikke muligt at logge ind på en Kiwi.com-konto.
track_* Vi skal bruge denne cookie til at vide, om en bruger har gennemført bestillingsprocessen.
ignore_mobile_ad Denne cookie bruges til at spore, om brugeren allerede har lukket reklamen for vores mobilapp, når de besøger vores websted. Uden denne cookie kan vi ikke huske, om reklamen allerede er blevet lukket, og så bliver den ved med at dukke op på alle sider.

II. PRÆSTATIONS-COOKIES

COOKIES FORMÅL
_ga
_gat_UA-29345084-1
_gid
google_click_id
gtmSplitVar
Google Analytics
Vi bruger Google Analytics-redskaber til at måle trafikken på vores websted og få indblik i de besøgendes interaktion med siden og andre nyttige oplysninger, som besøgende genererer, når de browser på webstedet.
__inf_* Exponea Infinario
Ligesom Google Analytics hjælper denne cookie os til at måle trafikken på vores websted. Vi benytter dette redskab specifikt til at spore, hvor mange besøgende der booker billetter eller andre tjenesteydelser. Vi indsamler også data for at teste nye funktioner på webstedet.
jaco_uid Jaco Analytics
Denne cookie gør os i stand til at bruge Jacos registreringssoftware, der overvåger brugernes interaktion med vores websted. Vi bruger det til at forbedre dele af vores websted. F.eks. kan vi se, om brugerne forstår de forskellige funktioner og anvender dem efter hensigten.
splitster_* Denne cookie bruger vi til A/B-tests, når vi indfører en ny funktion eller laver ændringer på vores websted, som vi ønsker at teste brugernes reaktion på. Med denne cookie kan vi dele vores besøgende op i to grupper og vise dem to forskellige versioner af webstedet.
logglytrackingsession Loggly
Vi bruger denne cookie til at indhente oplysninger om vores websteds overordnede funktionalitet foruden al webstedets aktivitet, så vores udviklere kan rette eventuelle fejl på siden. Uden denne cookie har vi begrænsede muligheder for at gøre noget ved bestemte produktionsproblemer.
SL_C_*_KEY
SL_C_*_SID
SL_C_*_VID
Smartlook
Denne cookie gør os i stand til at se nøjagtigt, hvilken sti vores brugere følger, når de browser på vores websted.

III. MARKEDSFØRINGS-COOKIES

COOKIES FORMÅL
cto_lwid Criteo
Criteo er et reklamenetværk, der hjælper os med at vise reklamer på tredjepartswebsteder, som du besøger.
__inf_* Exponea Infinario
Denne cookie er nødvendig til markedsføringsanalyse og markedsføringsautomatisering. Den gør os i stand til at inddele vores kunder i segmenter og efterfølgende sende dem skræddersyede e-mails samt pop op- og push-beskeder og vise reklamer på Kiwi.com og tredjepartswebsteder.

IV. COOKIES TIL TREDJEPARTSMARKEDSFØRING

COOKIES FORMÅL
Travel Audience Travel Audience
Indsamler data om søgeformål samt populære ruter og datoer for at komme med relevante tilbud. Disse tilbud er målgruppespecifikke, dynamiske og skalerbare og bliver vist til brugere i Travel Audiences reklamenetværk.
Sojern Sojern
Indsamler data om søgeformål, populære ruter og datoer for at komme med relevante tilbud. Disse tilbud er målgruppespecifikke, dynamiske og skalerbare og bliver vist til brugere i Travel Audiences reklamenetværk.

Overførsel af dine oplysninger til lande uden for Den Europæiske Union

Det kan være nødvendigt, at vi overfører dine oplysninger til lande uden for Den Europæiske Union. Det kan være, hvis du ønsker at booke en flybillet hos et flyselskab fra et tredjeland, eller hvis du bestiller en tjenesteydelse fra en udbyder med hjemsted i et tredjeland. Vi er naturligvis nødt til at overføre disse oplysninger til tredjeparterne, da de ellers ikke kan levere de bestilte tjenesteydelser.

Ved overførsler til modtagere i lande, hvor vi ikke kan sætte vores lid til afgørelsen om tilstrækkeligheden af beskyttelsesniveauet i overensstemmelse med artikel 45 i GDPR eller fornødne garantier i overensstemmelse med artikel 46 i GDPR, overfører vi dine personoplysninger på baggrund af undtagelsen i artikel 49, stk. 1, litra b) i GDPR. Hvert transportselskab eller hver tjenesteudbyder behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med deres egen privatlivspolitik (som kan ses på deres websteder). Videregivelse af personoplysninger til andre tjenesteudbydere sker i overensstemmelse med den gældende persondatalov.

Klager til tilsynsmyndigheden

Databeskyttelse skal tages alvorligt, og reglerne kan være svære at anvende korrekt. Ingen er perfekt, og det kan ske, at vi laver en fejl. Hvis du mener, at vi ikke har håndteret dine personoplysninger korrekt, bedes du kontakte os, så vi kan gøre vores bedste for at rette op på situationen. Du kan altid kontakte os med spørgsmål vedrørende privatliv eller databeskyttelse via denne formular: kiwi.com/privacy/questions.

Du har dog altid ret til at indbringe en klage for en tilsynsmyndighed. Hvis du er fra EU, kan du klage til myndigheden i det medlemsland, hvor du bor, i det medlemsland, hvor du arbejder eller i det medlemsland, hvor den påståede overtrædelse har fundet sted.

Almindeligvis behandles klagerne af det tjekkiske kontor for beskyttelse af personoplysninger. Du kan se mere på http://www.uoou.cz.

Contacting us and exercising your rights

For all matters concerning privacy and data protection, you can always contact us through this form: kiwi.com/privacy/questions. To exercise your rights related to your Personal Data, you can use this form: kiwi.com/privacy/rights.

Databeskyttelsesrådgiver

Med hensyn til eventuelle problemer i forbindelse med behandling af dine personoplysninger og i forbindelse med udøvelse at dine rettigheder i henhold til GDPR kan du altid kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.

Se kontaktoplysningerne.

Oliver Švolík
Databeskyttelsesrådgiver hos Kiwi.com
[email protected]

Ændringer i denne privatlivspolitik

I takt med at vores virksomhed udvikler sig, kan vores måde at behandle personoplysninger på ændre sig. I tilfælde af sådanne ændringer opdaterer vi denne privatlivspolitik i overensstemmelse med gennemsigtighedsprincippet. Hvis du påvirkes af fremtidige ændringer, giver vi dig besked via e-mail.

Denne privatlivspolitik træder i kraft den 1. juli 2019.