Kiwi.com anunță câștigătorii World Travel Hackers

Kiwi.com anunță câștigătorii World Travel Hackers

Noutăți Kiwi.com


|

Fă cunoștință cu cele șapte perechi de World Travel Hackers! În vara lui 2023, ei ne vor bucura cu aventurile lor

Toată lumea știe despre cea mai faină oportunitate de angajare din vara asta oferită de Kiwi.com: să călătorești în jurul lumii timp de patru săptămâni, să creezi conținut inspirațional pentru social media și să și păstrezi ce mai rămâne dintr-un buget de 10.000 EUR. Acum, după două luni de recrutare, 1.200 de aplicații, 40 de candidați finaliști și după efortul echipei noastre de a alege câștigătorii, a sosit momentul să îți prezentăm cele șapte perechi e de World Travel Hackers care vor porni în curând aventura vieții lor.

O să vezi acești super 14 oameni pe canalele noastre de social media – Instagram, TikTok și YouTube – pe tot parcursul verii anului 2023. Asigură-te că stai cu ochii pe noi pentru a rămâne la curent cu cum fac față provocărilor, ce trucuri folosesc pentru a economisi bani și toate locurile pe care le vor descoperi pe drum. Noi suntem super bucuroși și nu o sa te lăsăm să aștepți mai mult, așa că, fă cunoștință cu cele șapte duo-uri de World Travel Hackers!

Această campanie este sponsorizată de Visa.

@vamos2travel

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kiwi.com (@kiwi.com.czsk)

Mili și Naty sunt din Mělník, un oraș modest din Republica Cehă cu vreo 20.000 de locuitori. Însă, cele două câștigătoare abia așteaptă să exploreze lumea. Sunt prietene de 15 ani, timp în care au avut o grămadă de experiențe împreună, călătorit, autostop, busking, fiind doar câteva. Ele spun că se completează reciproc, Mili este idealistă, iar Naty este realistă, lucru ce le va ajuta să treacă peste orice provocare. 

@aminthestreets

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kiwi.com (@kiwi.com.czsk)

Fă cunoștință cu Amin din Slovacia și Nathan din Țările de Jos! Ei s-au întâlnit în timp ce vizitau Asia de Sud-Est și au o pasiune comună pentru călătoriile cu buget redus. Amin e familiar cu multe hop-uri din timpul călătoriilor, bilete de avion greșite, data greșită în aplicația pentru viză și incidente cu bicicleta, suficiente. Să vedem ce se întâmplă și de data asta.

@cestownicy.co

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kiwi.com (@kiwi.com.pl)

Power couple, Cezary din Polonia, Kat din Slovacia, trăiesc în Lisabona. Înnebuniți după călătorii peste tot, vorbesc pe social media despre cum văd cele mai frumoase locuri de pe glob cu bani puțini. Pentru ei funcționează faptul că își fac o listă cu cele mai nebune chestii pe care vor să le experimenteze și își iau angajamentul că le vor bifa în următoarele șase luni. Ce o face pe Kat partenera ideală, conform lui Cezary? Faptul că iubește să stea la camping!

@orshiii

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kiwi.com (@kiwi.com.hu)

Orshi și soțul ei Priyesh sunt din părți opuse ale lumii: Ungaria și Fiji. Priyesh și-a trăit cea mai mare parte a vieții în Fiji, iar până acum trei ani nu știa nici să folosească GPS-ul! Acum, el și sufletul său pereche sunt călători experimentați, cu o mulțime de momente memorabile în spate. Ei se descriu ca fiind „o forță de neoprit, care caută mereu o nouă provocare”.

Bianca

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kiwi.com (@kiwi.com.ro)

Bianca este din Suceava în România și este o călătoare în devenire. Motivațiile ei sunt  conexiunile umane și amintirile fericite care se pot construi pe baza lor . Ea va călători cu partenerul cu care are o relație la distanță, Miles, care locuiește în SUA. Ei s-a întâlnit în urmă cu trei ani, când Bianca a mers acolo într-un program de lucru și abia așteaptă să plece în lume împreună și să își creeze experiențe noi.

@rafail.p

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kiwi.com (@kiwicom247)

Salută-i pe Rafail și pe vărul său, Thanasis! Nouă ne-a plăcut mult videoclipul de prezentare cu o notă personală a orașului lor natal, Alexandroupoli, în care prezintă partea mai accidentată, mai puțin Instagrammabilă a Greciei. Băieții călătoresc mult împreună și se ajută unul pe altul pentru a deveni cele mai bune versiuni ale lor în acest proces – Rafail îl numește chiar pe Thanasis „tzatziki-ul gyrosului meu”.

@emiliabeattie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kiwi.com (@kiwicom247)

Ultimii dar nu cei din urmă, sunt Emilia și Joel din Marea Britanie! Ei lucrează și călătoresc împreună de doi ani, în principal în Asia de Sud-Est, unde au prin gustul experiențelor incredibile cu un buget redus. Unele dintre cele mai bune sfaturi ale lor de călătorie sunt: stați cu localnicii la casele lor, aveți încredere în oamenii care vă vor ajuta chiar și atunci când există o barieră lingvistică și nu vă fie teamă să ieșiți din drumurile bătute – nu știți niciodată ce ați putea găsi.

Mergi pe Kiwi.com pentru mai multă inspirație în călătoriile tale!

Articole asociate