Kiwi.com și Uber: zboruri ieftine și curse la preț redus

Kiwi.com și Uber: zboruri ieftine și curse la preț redus

Noutăți Kiwi.com


|

Cele două companii de turism și-au unit forțele pentru a oferi reduceri exclusive și vouchere de zbor gratuite

Într-o mișcare interesantă pentru fanii călătoriilor și inovației, Kiwi.com a încheiat un parteneriat cu Uber, unul dintre cele mai cunoscute mărci de  taximetrie din lume.

Kiwi.com a colaborat cu Uber pentru a oferi reduceri exclusive și vouchere de zbor gratuiteKiwi.com a colaborat cu Uber pentru a oferi reduceri exclusive și vouchere de zbor gratuite — Shutterstock

Ambele mărci vor colabora pentru a se asigura că deplasarea  nu este doar accesibilă, ci și sigură și distractivă. Timp de două luni, începând cu 18 august, clienții care călătoresc pentru prima dată către, dinspre sau în interiorul Poloniei și României, vor primi o reducere de 50% la prima lor cursă Uber după rezervarea călătoriei cu Kiwi.com. În plus, fiecare client Uber din aceste țări va putea juca un joc în aplicație pentru a câștiga vouchere Kiwi.com în valoare de la 10 lei până la 500 lei!

Câștigă în timp ce te plimbi cu mașina

În timp ce călătorești confortabil la aeroport sau hotel, deschide aplicația Uber și joacă jocul Kiwi.com, în care, într-un minut, trebuie să împachetezi o valiză pentru călătoria  ta cu cât mai multe articole. În mod captivant, există un premiu de fiecare dată când joci, și cu cât termini mai repede și mai abil sarcina, cu atât mai mare și mai bun este premiul tău!

Joacă jocul Uber în aplicație și câștigă premiiJoacă jocul Uber în aplicație și câștigă premii — Kiwi.com / Uber

Împărtășind rezultatele pe rețelele de socializare, te poți lăuda cu ceea ce ai câștigat și poți să le spui prietenilor despre acest nou mod distractiv de a marca o călătorie de mare valoare.

Cu ajutorul capacităților puternice de căutare Kiwi-Code ale site-ului Kiwi.com, care verifică zilnic peste două miliarde de prețuri la peste 800 de companii aeriene pentru a se asigura că obții cele mai bune oferte, aceste oferte și premii vor face cursele ieftine și mai ieftine.

Codul promoțional Uber al Kiwi.com poate fi utilizat până la șase ore înainte de zbor, ceea ce înseamnă că poți ajunge la aeroport în siguranță și confort, cu suficient timp la dispoziție, iar în timp ce te deplasezi, poți căuta în Kiwi.com ca să vezi cum poți folosi noul voucher!  Descarcă aplicația Kiwi.com pentru a verifica reducerile, sfaturile de călătorie și traseele ascunse; sau configurează alerte de preț pentru călătoriile pe care le-ai dori și te vom anunța când sosesc cele mai bune oferte. 

„Acesta este un parteneriat perfect”

„Suntem încântați să începem parteneriatul nostru cu platforma Uber. La fel cum Uber a adus o revoluție în ceea ce privește  taximetria, la Kiwi.com tehnologia noastră inovatoare perturbă modalitățile tradiționale de căutare și rezervare a zborurilor, oferind clienților o gamă mai largă de opțiuni și acces la itinerarii unice de călătorie pe care, pur și simplu, nu le vei găsi în altă parte. Acesta este un parteneriat perfect!” spune Golan Shaked, director comercial la Kiwi.com.

„Cu toții așteptăm cu nerăbdare deschiderea frontierelor după perioada dificilă a pandemiei, care ne-a determinat să schimbăm modul în care ne mișcăm”, spune Ana-Maria Borlovan, Manager Operațiuni la nivel de țară, pentru Uber România. „Sperăm că, prin această nouă cooperare, vom facilita accesul miilor de pasageri la aeroport sau la hotel în condiţii de siguranţă şi în timp util”.

După cum s-a menționat mai sus, jocul și reducerile vor fi lansate inițial în Polonia și România, cu posibilitatea de a se lansa în alte țări în viitorul apropiat. În Polonia, Uber poate fi găsit în nouă locații ( Varșovia, Wrocław , Poznań , Cracovia , Gdańsk , Katowice, Łódź , Szczecin și Lublin ), în timp ce în România serviciul se extinde la 12 locații (București, Brașov, Timișoara, Cluj, Iași, Constanța , Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea și Brăila).

Articole asociate

David Szmidt

David este un autor principal pentru Kiwi.com, precum și un jucător de fotbal, ascultător de muzică și o persoană care apreciază berea. @UtterBlether