Recomandă un prieten pentru a primi oferte de vară  mai ieftine pe Kiwi.com

Recomandă un prieten pentru a primi oferte de vară mai ieftine pe Kiwi.com

Noutăți Kiwi.com


|

Vești bune — poți economisi €20 când prietenul tău își creează un cont Kiwi.com și rezervă o călătorie! Mai multe vești bune – și prietenul tău economisește €10!

Îți place să călătorești. De asta ești aici, pe Kiwi.com. Cu siguranță  cunoști mai mulți oameni la fel ca tine, oameni cărora le plac ofertele bune, pentru locuri din toată lumea, economii exclusive și trucuri de călătorie.

Și mai multe economii

Two women sat outisde by a building looking at laptop — Getty ImagesInvită-ți prietenii să rezerve cu Kiwi.com și primiți discounturi la zboruri — Getty Images

Încurajează-ți prietenii și familia să-și facă cont pe Kiwi.com. Pentru fiecare persoană pe care o cunoști care face asta și rezervă o călătorie, vei primi un cod de reducere de €20, în timp ce fiecare persoană pe care ai recomandat-o va primi o reducere de €10.

Poți recomanda oricâte persoane vrei. Poți urmări economiile și codurile promoționale în categoria dedicată din contul tău.

Cum?

Recomandă un prieten pentru a primi oferte de vară  mai ieftine pe Kiwi.comIntră în contul tău de pe Kiwi.com și mergi la „Recomandați un prieten”

Dacă nu ai deja cont pe Kiwi.com, s-ar putea să-ți pară rău. Pe Kiwi.com ai acces la oferte și oportunități de a economisi, reduceri  rapide, sugestii de călătorie și prețuri personalizate, plus toate trucurile noastre uimitoare de călătorie și conținut inedit. 

Dacă ai deja cont, mergi la Contul tău, apoi la Călătoriile mele și vei vedea Recomandați un prieten, chiar între Credit Kiwi.com și Preferințe. Sub Recomandați un prieten (pe desktop sau browser), vei găsi un link de recomandare. Trimite asta oricui crezi că i-ar plăcea Kiwi.com și asigură-te că îl folosește pentru a-și crea contul. Când își rezervă prima călătorie, bingo! Primești voucherul de reducere prin e-mail.

Recomandă un prieten pentru super economii de vară!

Da, este atât de ușor. De ce să nu fie asta vara în care faci economii călătorind? Adună-ți prietenii și ajutați-vă reciproc să economisiți bani din călătorii. Ei fac rezervarea, tu primești reducerea, călătorești cu ei, iar ei economisesc la următoarea lor aventură. Nu sună așa de rău, nu?

Kiwi.com: noi hackuim sistemul, tu – și prietenii tăi – zburați mai ieftin. 

Termeni și condiții: voucherul de zbor de €20 este valabil pentru rezervări de cel puțin €200. Pentru fiecare rezervare poate fi folosit un singur cod promoțional. Pentru mai multe informații, consultă pagina campaniei aici.

Mergi pe Kiwi.com pentru mai multă inspirație în călătoriile tale. 

Articole asociate

David Szmidt

David este un autor principal pentru Kiwi.com, precum și un jucător de fotbal, ascultător de muzică și o persoană care apreciază berea. @UtterBlether