Revolut & Kiwi.com: hack combo, combinația supremă de călătorie

Noutăți Kiwi.com


|

Economisește bani și obține beneficii de călătorie suplimentare atunci când faci o rezervare utilizând Revolut pe Kiwi.com

Iubim călătoriile de tip travel hack pe Kiwi.com. Noi exploatăm sistemul, tu zbori mai ieftin asta ne definește. De aceea suntem atât de încântați de cel mai recent parteneriat cu Revolut.

Revolut îți pune întreaga viață financiară la îndemână, iar dacă deschizi un cont acum, poți obține 100 de lei înapoi când utilizezi cardul pentru a face o achiziție pe Kiwi.com. În plus, vei primi trei luni de Revolut Premium gratuit! Se aplică termeni și condiții.

Călătorește mai mult, economisește mai mult

Couple laughing outside of an airportCu parteneriatul nostru, poți fi un călător travel hack profesionist — Shutterstock

Kiwi.com și Revolut sunt instrumente fantastice când vine vorba de călătorie și bani. Puternicul Kiwi-Code al Kiwi.com caută peste două miliarde de rute zilnic pentru a-ți aduce cele mai ieftine oferte de călătorie, în timp de Revolt te asigură că poți economisi mai mult, poți muta bani în întreaga lume fără comisioane ascunse, poți plăti ca un localnic în peste 150 de valute la cursul de schimb corect, poți retrage numerar în străinătate fără comisioane suplimentare și poți obține reduceri la magazine, restaurante și alte avantaje.

Chiar dacă planurile tale de călătorie sunt afectate, Kiwi.com și Revolut lucrează mână în mână. Atunci când îți rezervi călătoria cu Kiwi.com Guarantee, dacă lucrurile decurg rău, vom fi lângă tine să te ajutăm. În timp ce suntem ocupați cu aranjarea de noi călătorii, funcția SmartDelay de la Revolut Premium îți va trimite ție și unui prieten de călătorie abonamente gratuite la saloanele din aeroport, astfel încât să vă puteți petrece timpul cu stil.

Premium înseamnă că beneficiezi de schimb valutar nelimitat și retragere gratuită de numerar de la bancomatele internaționale, precum și de acces la peste 1.000 de saloane de aeroport din întreaga lume. Împarte costurile cu prietenii, acoperă-te cu asigurarea de călătorie Revolut și ajută copiii să își dezvolte abilitățile financiare cu două conturi gratuite Revolut Junior.

Orașele Ascunse + Revolut

Revolut & Kiwi.com: hack combo, combinația supremă de călătorieObține bani înapoi la următoarea ta călătorie și trei luni de Revolut Premium atunci când rezervi pe Kiwi.com — Shutterstock

Deci, cum poți profita la maximum de toate aceste trucuri de călătorie pentru a economisi bani? Ei bine, ai auzit de Orașele Ascunse de pe Kiwi.com? Practic, funcționează astfel:

Să zicem că vrei să zbori de la Luxemburg la Lisabona. Zborul direct, datorat popularității sale, costă 77€. Probabil că nu acesta este costul real, dar este ceea ce compania aeriană a ales să perceapă. Cu toate acestea, dacă rezervi un zbor de la Luxemburg la Faro care se întâmplă să oprească la Lisabona, atunci această călătorie, chiar și cu zborul suplimentar, costă doar 48€, deoarece nu este atât de evidentă sau de populară.

Așadar, pentru a economisi mai mulți bani ca niciodată, tot ce trebuie să faci este să rezervi această rută (va fi evidențiată cu o stea și cu cuvintele Travel Hack atunci când cauți pe Kiwi.com) și să termini călătoria în Lisabona fără a continua până la Faro. Economisești bani cu Kiwi.com și primești bani înapoi atunci când rezervi acea rută după ce ți-ai deschis contul Revolut. Asta da piraterie a sistemului!

Implică-te!

Dacă ai dori să afli mai multe despre Orașele Ascunse, verifică pagina noastră de Instagram și află cum să Exploatezi Orașul, și deschide noul tău cont Revolut pentru a rezerva următoarea călătorie. 

Fă clic aici și vei putea să călătorești pentru aproape nimic în cel mai scurt timp.