Termenii concursului Kiwi.com: #MyHappyTripWithKiwicom

Termenii concursului Kiwi.com: #MyHappyTripWithKiwicom

Noutăți Kiwi.com


|

 • Introducere

Aceștia sunt termenii și condițiile („Condițiile”) care se aplică promoției Campaniei MyHappyTrip care poate fi desfășurată prin intermediul Site-ului nostru web sau al Aplicației, prin diferite platforme ale rețelelor de socializare sau altfel („Promoția”).

În prezentele Condiții, „noi”, „nouă”, „al nostru”, se referă la Kiwi.com s.r.o., cu sediul social la adresa Lazaretní 925/9, Zábrdovice, 615 00 Brno, Republica Cehă. 

 • Data/ora începerii și finalizării 

Promoția se va desfășura în perioada 20 martie 2023 – 12 aprilie 2023 („Durata”). Durata poate fi prelungită la discreția noastră. Toate orele vor fi bazate pe Ora Europei Centrale (CET).

 • Participarea la Promoție

Pe parcursul Duratei, persoanele care doresc să participe la Promoție („Participanții”) vor avea posibilitatea să participe prin partajarea de fotografii și videoclipuri care descriu cele mai memorabile experiențe de călătorie pe Instagram sau TikTok, operate de Meta Platforms Limited și, respectiv, TikTok Technology Limited („Platformele”).

Participarea la Promoție va fi gratuită și disponibilă persoanelor cu vârsta de 18 ani și peste (la data participării), care:

 • sunt rezidenți și locuiesc în Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Polonia sau România („Teritorii”)  în momentul participării la Promoție,
 • partajează un videoclip sau fotografii despre o experiență de călătorie pe Platforme („Materialul”), iar în postare: 
  • etichetează și menționează Kiwi.com cu numele de utilizator (pe Instagram @kiwicom247 și pe TikTok @kiwi.com),
  • folosește hashtag-ul #myhappytripwithkiwicom în descriere și în Materialul în sine, într-o manieră atractivă,
  • menționează numele tovarășului de călătorie preferat,
  • Urmăriți conturile Kiwi.com pe Instagram sau TikTok și
 • acceptați acești termeni și condiții.

Prin participarea la promoție, Participanții acordă Kiwi.com licența nelimitată, permanentă, neexclusivă, internațională de a utiliza orice conținut din Material, care este protejat de orice drepturi de proprietate intelectuală, inclusiv protecția drepturilor de autor și a mărcii comerciale („Conținutul protejat”), în scopuri promoționale. Kiwi.com va avea dreptul să autorizeze orice terță parte să utilizeze Conținutul protejat în egală măsură. Pentru a evita orice confuzie, Kiwi.com va avea dreptul să utilizeze Conținutul protejat în orice mod, la discreția sa, incluzând, dar fără a se limita la efectuarea de modificări, publicarea și/sau modificarea Conținutului protejat în numele Kiwi.com. Compania Kiwi.com nu este obligată să utilizeze oricare dintre aceste drepturi. Participanții nu vor avea dreptul să primească nicio remunerație pentru acordarea acestei licențe. 

Participarea la Promoție constituie, de asemenea, permisiunea pentru noi de a folosi imaginea (așa cum este conținută în videoclipul trimis) în scopuri publicitare și promoționale fără notificare sau compensație suplimentară, cu excepția cazurilor în care acest lucru este interzis de lege.

Participanții care sunt suspectați că au cumpărat aprecieri sau alte reacții la Materialele partajate pe Platforme pot fi descalificați la discreția noastră.

Termenul limită pentru participarea la promoție este 31 martie 2023.

 • Câștigători și Premii

Va exista un singur câștigător. Câștigătorul va fi selectat din totalul Materialelor care îndeplinesc condițiile de la art. 3, conform următoarei proceduri: 

 1. vom selecta 5 Materiale, conform criteriilor următoare:
  1. estetică – acordat pentru aspect vizual,
  2. poveste – acordat pentru modul în care povestea descrisă în Material captează atenția și 
  3. creativitate – acordat pentru creativitate. 
 2. Cele mai bune 5 Materiale selectate de noi vor fi apoi disponibile publicului, pentru a fi votate pe platforma de socializare Instagram. Participantul al cărui Material va aduna cele mai multe voturi din partea publicului va fi desemnat câștigător.

Câștigătorul va primi un voucher pentru achiziții ulterioare la noi, în contravaloarea monedei locale, în valoare de 2 000 EUR (pentru Slovacia), 45 000 CZK (pentru Republica Cehă), 9 000 PLN (pentru Polonia), 750 000 HUF (pentru Ungaria) sau 10 000 RON (pentru România), care va fi trimis într-o perioadă de timp rezonabilă de la data anunțării. Pentru a utiliza voucherele, se aplica următorii termeni.

Câștigătorul trebuie să ne furnizeze numele și informațiile de contact. Numele acestuia va fi publicat atunci când se anunță câștigătorii Promoției. Participanții care nu vor să ca numele să le fie făcut public au opțiunea de a ne informa în avans prin e-mail. În cazul în care Participantul nu ne furnizează numele real, acest lucru poate conduce la descalificarea sa, la discreția noastră.

Numele câștigătorului va fi anunțat conform prezentelor Condiții, la data de 12 aprilie 2023.

 • Prevederi finale

Prezentele Condiții vor fi reglementate de legislația din Republica Cehă, iar toate litigiile vor fi soluționate de instanțele competente din Republica Cehă.

Prezentele condiții sunt disponibile în limbile engleză, maghiară, poloneză, română, cehă și slovacă. În cazul oricărei inadvertențe, varianta în limba engleză va prevala.

Informații privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal

Operator de date

Datele cu caracter personal ale participanților la Promoție vor fi prelucrate de Kiwi.com s.r.o., cu sediul social la adresa Lazaretní 925/9, Zábrdovice, 615 00 Brno, Republica Cehă.

Ce, de ce și în ce temei

Vom folosi datele tale cu caracter personal (numele de utilizator, fotografiile, videoclipurile, informațiile de contact) pentru a-ți permite să participi la Promoție, pentru evaluarea Promoției, pentru a-ți trimite un premiu, pentru publicitate pe site-ul nostru web și pe canalele de social media. Prelucrarea se va realiza pe baza intereselor noastre legitime de a ne promova serviciile și produsele.

De unde obținem datele tale cu caracter personal?

Colectăm datele cu caracter personal prin intermediul Platformelor.

Partajarea datelor tale cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt prelucrate și partajate cu terțe părți doar în măsura în care acest lucru este necesar, prin urmare, noi putem să alegem și să identificăm câștigătorul și să ne asigurăm că acesta îndeplinește toate cerințele preliminare pentru a câștiga. Într-un număr limitat de situații și în măsura necesară, este posibil ca, temporar, să prelucrăm intern datele tale cu caracter personal, în cadrul aplicațiilor Google Workspace operate de compania Google Ireland Limited. În plus, în scopul derulării acestei Promoții, datele tale cu caracter personal vor fi partajate cu Platformele operate de Meta Platforms Ireland Limited și TikTok Technology Limited.

Durata pentru care vor fi stocate datele tale cu caracter personal

Vom prelucra datele tale cu caracter personal pentru întreaga durată a promoției, iar apoi, pentru durata termenului de prescripție obligatoriu, care este în general de 3 ani, plus 1 an suplimentar din cauza timpului rezervat pentru livrările întârziate ale notificărilor și acțiunile noastre suplimentare.

Drepturile tale

Dorim să ai în permanență controlul asupra datelor tale cu caracter personal. În acest scop, ai anumite drepturi care îți permit acest lucru. În anumite condiții, poți: 

 1. să obții acces la toate datele tale pe care le utilizăm sau le prelucrăm și poți chiar obține o copie a tuturor acestor date;
 2. să ne soliciți ștergerea datelor tale;
 3. să corectezi datele pe care le prelucrăm dacă crezi că există greșeli;
 4. să restricționezi prelucrarea datelor tale;
 5. să primești datele tale cu caracter personal într-un format utilizat frecvent și care poate fi citit de aparate sau să ți se transmită aceste date către un alt furnizor;
 6. să trimiți o obiecție împotriva prelucrării datelor tale cu caracter personal.

Îți poți exercita drepturile contactându-ne pe adresa [email protected].

Responsabilul cu protecția datelor

Referitor la toate problemele de prelucrare a datelor tale cu caracter personal și la exercitarea drepturilor tale în temeiul RGPD, poți contacta întotdeauna Responsabilul nostru cu protecția datelor, Oliver Švolík, pe adresa [email protected]

Plângeri

În cazul în care consideri că am utilizat greșit datele tale cu caracter personal, te rugăm să ne contactezi pe noi prima dată. Promitem că vom face tot ce putem pentru a rezolva situația. Ne poți contacta întotdeauna când ai orice problemă legată de confidențialitate sau de protecția datelor pe adresa [email protected].

Cu toate acestea, ai întotdeauna dreptul să depui o plângere la o autoritate de supraveghere. Dacă ai domiciliul în UE, poți depune o plângere la autoritatea din statul membru de reședință, din statul membru în care lucrezi sau din statul membru în care s-a produs presupusa încălcare a drepturilor. 

În general, plângerile vor fi tratate de Oficiul Ceh pentru Protecția Datelor cu caracter Personal. Poți afla mai multe detalii pe http://www.uoou.cz.

Articole asociate