World Travel Hackers 2024: sfaturi de la experți

World Travel Hackers 2024: sfaturi de la experți

Idei de călătorie


|

Vrei să aplici pentru a fi unul dintre World Travel Hackers de la Kiwi.com în această vară? Am vorbit cu câțiva dintre câștigătorii noștri anteriori pentru a afla experiențele lor, ce au învățat și orice sfat pe care îl pot da aplicanților World Travel Hackers 2024!

Cum cel mai tare job de vară revine în 2024, într-o formă mai grozavă ca niciodată, te-ai gândit oare de ce sfaturi ar trebui să ții cont înainte să aplici? Ei bine, cine e mai în măsură să ofere sfaturile astea dacă nu chiar oameni care au făcut asta deja? Pentru a afla totul despre experiența World Travel Hackers am stat de vorbă cu patru dintre perechile noastre de călători (Amin și Nathan, Kat și Cezary, Bianca și Miles și Rafail și Thanasis).

Prima – și cea mai evidentă – întrebare: de ce ai aplicat pentru a fi un World Travel Hacker?

Rafail: „Ei bine, am văzut-o ca pe o oportunitate fantastică de a dobândi noi experiențe, de a explora culturi diferite și de a crea conținut uimitor în timp ce călătoream în șase țări diferite.”

Kat: „La fel. Cea mai mare motivație pe care am avut-o a fost să explorăm și să ne întâlnim cu oameni cu aceeași pasiune.”

Amin: „Am vrut să câștig concursul, în primul rând! Am vrut doar să-mi demonstrez mie însumi că pot să o fac; eram destul de sigur că vom reuși să creăm conținutul la timp. De asemenea, am văzut World Travel Hackers ca pe o oportunitate de a simți gustul Americii de Sud.”

Nathan: „Amin și cu mine ne-am întâlnit de fapt în timp ce călătoream, așa că, bineînțeles, am spus da, deoarece îmi place să ies din zona mea de confort: acolo găsești cele mai uimitoare experiențe și îți faci amintiri de neuitat și asta speram că îmi va oferi participarea la World Travel Hacker.”

Bianca: „Eu și Miles aveam o relație la distanță în acel moment și doar gândul că am putea avea șansa de a călători împreună toată vara ne-a făcut pielea de găină. Așa că, bineînțeles, principalul motiv pentru care am decis să participăm a fost acela de a ne vedea cât mai repede unul pe celălalt. În afară de asta, amândoi suntem oameni destul de creativi, așa că oportunitatea de a fi plătiți pentru a călători și a face filmulețe caraghioase a sunat suprarealist.”

Deci, a fost pe măsura așteptărilor voastre? Care a fost cea mai mare surpriză și ce v-a provocat cel mai mult?

Nathan: „De fapt, a fost mai bine decât mă așteptam; eu și Amin trebuia să călătorim timp de patru săptămâni, dar am ajuns să ne continuăm călătoria și să călătorim în total două luni. Au fost atât de multe surprize, dar cea mai surprinzătoare a fost faptul că oamenii ne-au recunoscut din videoclipuri. Nu mă așteptam ca călătoriile noastre să fie urmărite de atât de mulți oameni!”

Bianca: „Da! Niciunul dintre noi nu activase în social media înainte de a fi World Travel Hackers, așa că faptul că echipa Kiwi.com a avut încredere în noi și în abilitățile noastre s-a simțit ca o responsabilitate URIAȘĂ, dar și ca o binecuvântare ENORMĂ în același timp. Cea mai mare provocare pentru noi a fost, probabil, să planificăm tot conținutul și să ne organizăm timpul între a ne odihni și a ne bucura de călătorie și munca efectivă pe care o aveam de făcut.”

Cezary: „Nu sunt sigur că s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele, pentru că asta a fost chestia: nu știam la ce să ne așteptăm, așa că… cea mai mare provocare a fost să gestionăm totul singuri și să învățăm să creăm.”

Amin: „De acord! Cred că restricțiile de timp au fost cea mai grea parte. O lună pentru șase țări nu este ideal!”

Thanasis: „Dar asta a fost cea mai mare surpriză a mea: cât de mult am învățat despre planificarea eficientă a călătoriilor și gestionarea bugetului. Cea mai mare provocare pentru mine a fost să rămân organizat și creativ în timp ce eram în continuă mișcare.”

Miles: „Echipa de la Kiwi.com a fost întotdeauna de ajutor și receptivă ori de câte ori am avut nevoie de sprijin. Experiența World Travel Hacker mi-a depășit toate așteptările, a fost o experiență de învățare frumoasă și am creat nenumărate amintiri.”

Cum v-a influențat relația de prietenie faptul că ați devenit World Travel Hackers? Este o perioadă lungă de timp petrecută împreună și știm că uneori a fost destul de stresant…

Amin: „Cred că am devenit chiar mai apropiați. Ne înțelegeam super și înainte, dar după World Travel Hackers am devenit și mai apropiați. Înainte să plecăm în America de Sud, ne-am gândit că s-ar putea să existe tensiune după câteva săptămâni… dar nu s-a întâmplat nimic rău haha!”

Nathan: „Am avut foarte puține emoții cu privire la felul în care ar putea să iasă, dar am făcut o echipă grozavă. Eu m-am ocupat mai mult de planificarea / crearea conținutului, iar el a fost mai mult cel care planifica călătoriile și creierul creativ. Am devenit prieteni buni și apropiați; este ciudat să călătoresc fără el, îmi lipsește.”

Thanasis: „Da, ne-a apropiat mai mult pe mine și pe Rafail. Am avut momentele noastre grele, cu siguranță, dar am ieșit mai puternici.  Și cu suficiente glume interne pentru a umple o emisiune specială de comedie :).”

Kat: „Eram deja un duo puternic – cel puțin așa am sperat! – iar această călătorie ne-a creat doar amintiri și mai frumoase.”

Mile: „Călătoriile în doi au momentele lor stresante, desigur, dar ne-au arătat, de fapt, cât de compatibili suntem.”

Bianca: „Miles este partenerul meu de călătorie preferat dintotdeauna și principalul motiv este faptul că mă liniștește. Îmi este atât de ușor să mă stresez din cauza unor lucruri mărunte. Faptul că el glumește și nu ia totul atât de în serios m-a ajutat foarte mult!”

Miles: „Ei bine, nu aș fi reușit fără Bia, ea este cea mai bună prietenă de călătorie din lume. Este atât de inteligentă! Abilitatea ei de a planifica și organiza a fost ceea ce a transformat-o cu adevărat în călătoria vieții mele.”

Ținând cont de toate astea, care este acel sfat pe care l-ai da celor care aplică în 2024?

Rafail: „Fii flexibil și creativ. Îmbrățișează fiecare moment și fii deschis la experiențe neașteptate.”

Cezary: „Creează un scenariu înainte de a filma ceva!”

World Travel Hackers 2024: sfaturi de la experți

Miles: „Dacă ești ales, dă-i drumul la tot: vezi, fă, mănâncă și explorează lucruri pe care poate că nu ai mai avut ocazia să le faci până acum. Este o oportunitate unică.”

Nathan: „Absolut. Nu veți regreta. Fă-o fără ezitare. Viața este plictisitoare atunci când nu-ți asumi riscuri și nu încerci lucruri noi și distractive. Oh, și alege pe cineva cu care știi că poți călători!”

Amin: „Nu te gândi prea mult și ocupă-te doar de aplicația ta.”

Bianca: „Va fi bine, îți promit!”

Deci, ai recomanda jobul verii – World Travel Hacker? Ai mai face-o din nou?

Mile: „Dacă aș putea, aș face asta în fiecare vară, pentru tot restul vieții mele! Este uimitor și sunt atât de recunoscător că am luat parte la acest proiect.”

Bianca: „Literalmente, nu credem că există un job de vară mai bun!”

Kat: „Am face-o din nou, bineînțeles! Este minunat să le arătăm și să îi inspirăm pe alții să își urmeze visele și să iasă din zona de confort.”

Rafail: „Absolut! A fost o experiență unică și valoroasă pe care cu siguranță aș face-o din nou. Este o oportunitate fantastică de a te dezvolta personal și profesional în timp ce ai parte de aventura vieții tale.”

Amin: „Aș face-o, 100%, cred că a fost o oportunitate fantastică și voi fi veșnic recunoscător pentru ea. Ne-a împins cu adevărat limitele! Mi-aș dori să mă pot forța așa fără să am nevoie de convorbiri săptămânale cu voi! Ne e dor de voi! Putem aplica din nou pentru a fi World Travel Hackers? Ar fi foarte tare.”

Nathan: „Dacă mai aveți un loc liber, anunțați-ne!”

Deci, ce mai aștepți?

Programul World Travel Hackers de la Kiwi.com este cel mai tare job de vară!  Câștigătorii ediției anterioare ne-au povestit despre aventură, creativitate și amintiri de neuitat. Ei au călătorit pe tot globul, au creat conținut de excepție și chiar au reușit să-și întărească propriile legături.

Așadar, dacă visezi la o vară plină de explorare și emoție, nu te gândi prea mult – aplică pentru a fi unul dintre World Travel Hackers 2024 și pregătește-te pentru aventura vieții tale!

Articole asociate

David Szmidt

David este un autor principal pentru Kiwi.com, precum și un jucător de fotbal, ascultător de muzică și o persoană care apreciază berea. @UtterBlether