Kiwi.com's World Travel Hackers

World Travel Hackers: cum sa planifici o călătorie ieftină cu destinații multiple

Recomandări de călătorie


|

Câștigătorii World Travel Hackers și-au început aventurile! Ei ne arată cum să ne facem bagajele pentru a economisi bani, cum să obținem cele mai bune oferte de zbor pentru călătorii cu destinații multiple și multe altele

A venit momentul primei runde de momente importante de la câștigătorii World Travel Hackers! Două dintre cele șapte perechi – Emilia și Joel și Amin și Nathanael – au plecat deja de câteva săptămâni. Ei finalizează tot felul provocări în călătoriile lor și încearcă să cheltuiască cât mai puțin din bugetul lor de 10,000 de euro. Află aici unde au fost, ce au făcut până acum și ce hacks de călătorie au folosit pentru a economisi bani.

Această campanie este sponsorizată de Visa.

Cel mai simplu mod de a planifica o călătorie cu destinații multiple

Înainte ca Emilia și Joel să își înceapă călătoria, ei au calculat cu atenție cât din bugetul lor de 10,000 EUR vor să cheltuiască pe zboruri, cazare și restul. Astfel, au alocat 2,800 EUR pe zboruri folosind Nomad, un hack de călătorie pe care-l găsești doar pe Kiwi.com, pentru a-și crea cel mai bun itinerariu de călătorie cu mai multe destinații către Asia de Est, dar fără să rateze niște city-breaks europene. 

Până acum, au zburat de la Londra la Veneția, de la Veneția la Budapesta și acum tocmai  ce-au ajuns în Shanghai. Ce preț au găsit folosind Nomad, te întrebi? 640 de euro pentru o persoană! Un super preț, mai ales în mijlocul sezonului de vară. 

Ei au încă 4 țări pe listă, dar se pare că Emilia și Joel sunt pe drumul cel bun pentru a se încadra în bugetul stabilit pentru zboruri. Planificarea unui buget pentru călătorii este o artă, până la urmă, iar imprevizibilul poate apărea oricând.  

Află cum poți să folosești și tu Nomad pe Kiwi.com pentru a-ți crea propria mega vacanță potrivită pentru bugetul tău. 

Ia-ți în bagajul de mână tot ce ai nevoie pentru o călătorie de patru săptămâni doar

Emilia și Nathanael ne-au arătat cum și-au făcut bagajele de mână, adică toate bagajele. Au reușit să-și ia tot ce e nevoie pentru patru săptămâni într-un singur rucsac fiecare. Au folosit cutii de organizare pentru bagaje, prosoape din microfibră și șampon solid. Știam că World Travel Hackers-ii aleși o să găsească metode ingenioase să profite la maximum de spațiul puțin pe care îl au la dispoziție. 

Dacă vrei să călătorești ieftin, să împachetezi puține este unul dintre cele mai importante lucruri de făcut, dacă nu chiar cel mai important. Între timp, testează filtrul de „Bagaje” de pe Kiwi.com și vezi câți bani poți să salvezi dacă renunți la bagajele de cală.

Vezi mai multe cu mai puțini bani

@kiwi.comTrip planning of our Travel Hackers – Amin and Nathan💚 #kiwicom #worldtravelhackers #summerjob #contentcreator #travelinfluencer #kiwicomtravelhackers #kiwicomflight #kiwicomworldhack #cheapflight #summercheaptravel♬ original sound – Kiwi.com

Pentru a petrece o zi în Madrid și o zi în Ciudad de Mexico, Amin și Nathanael au folosit hack-ul de călătorie numit Self-transfer (transfer pe cont propriu). Când își planificau traseul pe Kiwi.com, codul Kiwi le-a prezentat o opțiune către America de Sud cu două escale în niște super capitale. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @aminthestreets

Escalele au fost posibile pentru că au folosit transferul pe cont propriu și au fost suficient de lungi încât ei să poată ieși din aeroport și să exploreze, dar suficient de scurt încât să nu fie nevoie să-și ia cazare. Bine, au stat o noapte în Madrid, dar au stat la un prieten, deci bugetul lor nu a avut de suferit.

Budapesta cu buget mic

După scurta lor vizită la Veneția (unde au descoperit cele mai ieftine, dar în același timp cele mai bune paste), Emilia și Joel au reușit să acopere multe lucruri interesante de făcut în Budapesta cu doar 50 de euro fiecare! Pentru a salva bani au fost la Băile Termale Széchenyi înainte de ora 9 dimineața, și-au luat un abonament pentru transportul public valabil 24 de ore care includea și o croazieră pe Dunăre, iar dacă era nevoie să mănânce în oraș, au ales restaurante împinge tava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kiwi.com (@kiwicom247)

Abonează-te la canalul de YouTube al Kiwi.com pentru a fi la curent cu călătoriile perechilor de World Travel Hackers și asigură-te că ne urmărești pe Instagram și TikTok pentru a vedea tot conținutul lor! 

Cauți mai multă inspirație pentru călătoriile tale? Mergi pe Kiwi.com.

Articole asociate