Hvad gør jeg, hvis mit betalingskort ikke virker?

Er det ikke et sikkerhedsspørgsmål, bedes du forsøge følgende:
  • Dobbelttjek alle kortoplysninger – det fulde kortnummer, udløbsdatoen og CVV på bagsiden af dit kort.
  • Kontrollér, at dit kort ikke er udløbet, at det er aktiveret til onlinetransaktioner, eller at den daglige grænse for transaktioner ikke er overskredet.
  • Kontakt din bank. Det kan være nødvendigt, at de godkender transaktionen eller angiver flere oplysninger.
Bemærk venligst, at hvis du har et kort udstedt i EU, kan du blive bedt om at foretage endnu en godkendelse af din betaling, normalt via din mobiltelefon eller i henhold til din banks instruktioner. Denne ekstra verifikation er indført for at sikre dine kortoplysninger maksimalt.
  • Prøv at opdatere din webbrowser til den nyeste version, eller prøv at bruge en anden webbrowser (skift f.eks. fra Safari til Google Chrome).
  • Brug inkognito-tilstand i din browser og/eller deaktiver plugins, tilføjelser og udvidelser i din browser, særligt ad-blockere.
  • Prøv i stedet at bruge en anden betalingsmetode. Hvis du stadig ønsker at bruge dit betalingskort, kan du prøve Apple Pay eller Google Pay. Disse metoder er også tilgængelige i dine webbrowsere og gennem Kiwi.coms mobilapp.
  • Alternativt kan du prøve et andet kort eller forsøge at gennemføre betalingen senere.