Retningslinjer for personvern – Kiwi.com

Hos Kiwi.com tar vi personvernet ditt på alvor. Per dags dato overholder vi kravene i forordning 2016/679, Personvernforordningen (også kjent som GDPR, General Data Protection Regulation), som har verdens strengeste krav til personvern og databeskyttelse. Disse retningslinjene for personvern beskriver hvilke data vi innhenter fra deg, hvorfor vi innhenter dem, hvordan vi bruker dem og hvem vi eventuelt kan dele dem med. De forklarer også hvilke rettigheter du har som datasubjekt og hvordan du kan utøve dem.

Retningslinjene for personvern gjelder all databehandling som vi utfører i forbindelse med bruken av tjenestene våre, både på nettstedet vårt kiwi.com («nettstedet») og gjennom mobilapplikasjonene våre for iOS og Android («appen»).

Hvem er vi?

Vi, som er behandlingsansvarlige, er selskapet Kiwi.com s.r.o., ID-nr. 29352886. Vi har registrert kontoradresse Palachovo náměstí 797/4, Starý Lískovec, Post Code 625 00 Brno og er registrert i foretaksregisteret til Brno regionsdomstol, filnr. C 74565, mva.nr. CZ29352886.

Noen av begrepene vi bruker i disse retningslinjene for personvern

Personopplysninger: all informasjon som er knyttet til en direkte eller indirekte identifisert eller identifiserbar fysisk person. Dette innebærer at hvis vi har muligheten til å identifisere deg eller enheten du bruker, blir all informasjon som kan knyttes til deg, behandlet som personopplysninger.

Behandlingsansvarlig: den som bestemmer formålet og metodene for behandling av personopplysninger. For eksempel er det vi som er behandlingsansvarlige når vi behandler personopplysningene dine til de formål som beskrives i disse retningslinjene for personvern. Hvis du velger å bestille en billett via nettstedet vårt eller appen vår, sender vi personopplysningene dine til en annen behandlingsansvarlig – flyselskapet eller leverandøren av andre tjenester – som igjen bruker personopplysningene dine til sine egne formål. Hver behandlingsansvarlige skal ha egne retningslinjer for personvern tilsvarende disse, der du kan lese hvordan personopplysningene dine blir behandlet. Du finner oversikten over behandlingsansvarlige som vi kan dele data med, nedenfor.

Databehandler: en tredjepart som kun bidrar til å oppnå formålene som fastsettes av den behandlingsansvarlige. For eksempel kan vi, som behandlingsansvarlige, tjenesteutsette deler av tjenestene våre til diverse tredjeparts tjenesteleverandører, for eksempel grunnet kostnadseffektivitet. En databehandler har bare tillatelse til å behandle personopplysningene dine i henhold til våre dokumenterte instruksjoner.

Tredjeland: land der GDPR ikke gjelder. For øyeblikket betyr tredjeland alle land utenfor EØS-området.

Hvilke personopplysninger innhenter vi?

Vi innhenter personopplysningene dine direkte fra deg, enten når du oppgir personopplysningene til oss eller ved at vi selv henter dem inn når du bruker tjenestene våre eller er i kontakt med oss. Avhengig av formålet med behandlingen kan vi behandle personopplysninger i følgende kategorier:

KATEGORI AV PERSONOPPLYSNINGER BESKRIVELSE
Identitetsinformasjon Informasjon som brukes til å identifisere deg som fysisk person, for eksempel fornavn, etternavn, kjønn, nasjonalitet, fakturaadresse og fødselsdato, i tillegg til en kunstig nettbasert identifikator opprettet av oss, som Kiwi.com ID.
Kontaktinformasjon Informasjon som brukes til å kontakte deg, som e-postadresse og telefonnummer.
Atferden din på nettet når du er i kontakt med oss Atferden din på nettstedet og i appen vår, dvs. hva du besøkte, hvor lenge du var der, hva du klikket på osv. Vi sporer også hvordan du samhandler med e-poster og meldinger vi sender til deg, for eksempel om du åpner e-post eller klikker på lenker i meldinger.
Metadata om enheter og nettverk Informasjon om enheten du brukte for å få tilgang til nettstedet vårt, eller enheten som appen er installert på, metadata om nettverkstilkoblingen din og informasjon som blir avledet av disse dataene. Dette omfatter blant annet informasjon om operativsystem, nettleser, skjermoppløsning, IP-adresse osv.
Kontoinformasjon Innstillingene og andre data du genererer når du bruker Kiwi.com-kontoen, som prisvarsler, søkehistorikk, spesifikke innstillinger, profilbilde, innloggingsopplysninger som du bruker til å logge inn på Kiwi.com-kontoen, dvs. e-postadresse og passord (vi lagrer aldri passord i ukryptert form), preferanser og andre opplysninger som lagres i Kiwi.com-kontoen.
Informasjon om bestillinger Opplysninger om bestillingen din, dvs. alt du velger i bestillingsskjemaet og det du senere endrer eller kjøper i tillegg til den opprinnelige bestillingen. Hvis du bestiller en tjeneste for spesielle behov eller sender inn en forespørsel om avbestilling av medisinske grunner, vil vi behandle helseopplysningene dine i den grad det er nødvendig for å yte disse tjenestene.
Informasjon om reisedokumenter Nummer og utløpsdato for ID-dokument eller pass (avhengig av hva du oppgir til oss).
Betalingsinformasjon Informasjon du gir oss for å gjennomføre betalingen. Dette betyr vanligvis kortopplysninger. Vi lagrer aldri kortopplysninger i ukryptert form.
Dokumenter som er nødvendige for å kunne motta tjenester vi formidler Dokumenter vi får fra leverandøren av tjenesten vi formidler til deg, som boardingkort eller e-billetter.
Informasjon om forespørslene dine og kommunikasjonen din med oss All tekst- og talekommunikasjon mellom deg og Kiwi.com i sammenheng med forespørslene dine (f.eks. kundestøttesaker), metadata, og merknader som genereres av våre systemer og kundebehandlere.
Innstillingene dine Visse innstillinger på nettstedet eller i appen som du har valgt, som språk, preferanser som valuta, destinasjon osv., eller innstillinger for informasjonskapsler.

Hvilke formål bruker vi personopplysninger til?

Brukere

Hver gang du går inn på nettstedet eller appen vår, behandler vi personopplysningene dine til formålene som er definert nedenfor:

NAVN BESKRIVELSE KATEGORIER AV PERSONOPPLYSNINGER RETTSLIG GRUNNLAG
Levere funksjonene på nettstedet og i appen Vi behandler personopplysningene dine for å kunne tilby deg funksjonene på nettstedet og appen vår. Atferden din på nettet når du er i kontakt med oss
Metadata om enheter og nettverk
Innstillingene dine
Art. 6.1(f) – nødvendig for å ivareta de legitime interessene til Kiwi.com (levering av produktelementer).
Produktutvikling, forbedring av tjenester og utvikling av forretningsdriften Vi arbeider stadig med å forbedre våre produkter og tjenester. For å kunne gjøre det, trenger vi detaljerte opplysninger om hvordan du samhandler med oss. Derfor innhenter vi opplysninger om enheten din og nettverksidentifikatorene dine i tillegg til atferden din på nettstedet og i appen. Vi analyserer alle disse opplysningene og bruker dem til å utvikle eller modifisere funksjonene og prosessene våre. Vi bruker også opplysninger til å utvide forretningsdriften vår. Når vi har behov for å ta en avgjørelse omkring forretningsdriften vår, ser vi på opplysninger som genereres av vår viktigste variabel – kundene våre. Atferden din på nettet når du er i kontakt med oss
Metadata om enheter og nettverk
Art. 6.1(f) – nødvendig for å ivareta de legitime interessene til Kiwi.com (produkter, tjenester og utvikling av forretningsdriften).
Kiwi.com-konto Hvis du oppretter en Kiwi.com-konto, vil vi behandle personopplysningene dine i den grad det er nødvendig for å levere alle funksjonene den omfatter, i henhold til bruksvilkårene. Omfanget av personopplysningene som behandles, varierer avhengig av hvilke opplysninger du velger å lagre. Hvis du bruker tredjepartskontoer til å logge inn på Kiwi.com-kontoen, blir kontoleverandøren informert om dette, og vi innhenter personopplysningene dine fra dem. Kontaktinformasjon
Kontoinformasjon
Identitetsinformasjon
Betalingsinformasjon
Art. 6.1(b) – nødvendig for å oppfylle en avtale (bruksvilkår).
Direkte markedsføring For å tilby deg de beste tilbudene og optimalisere markedsføringen vår, behandler vi personopplysningene dine i forbindelse med direkte markedsføring (e-posttilbud og relaterte behandlingsaktiviteter). Vi gjør dette hvis du abonnerer på tilbudene våre (på grunnlag av ditt samtykke) eller hvis du har brukt tjenestene våre og ikke har avslått (valgt bort) tilbudene våre. I tillegg til kontaktinformasjonen din behandler vi også opplysninger som transaksjons- og reisehistorikk, reisepreferanser og andre opplysninger om din interaksjon med oss, slik at vi kan drive kundesegmentering og personlig tilpassing av disse tilbudene. For eksempel kan vi tilpasse et spesialtilbud til deg basert på bestillingshistorikken din.
Når du oppgir informasjon i løpet av reisebestillingsprosessen eller mens du bestiller en annen tjeneste, kan vi også sende deg en e-post for å minne deg på eventuelle bestillinger som ikke blir fullført. Personopplysninger vi innhenter på denne måten, blir kun lagret i 30 dager.
Vi deler aldri kontaktinformasjonen din med andre behandlingsansvarlige uten å informere deg om dette, og vi kontakter deg kun med tilbud som er knyttet til primærfunksjonen vår.
I tillegg til direkte meldinger for å sikre at du ikke går glipp av tilbudene våre sender vi ut push-varsler om nettstedet og appen (med ditt samtykke).
Atferden din på nettet når du er i kontakt med oss
Kontoinformasjon
Metadata om enheter og nettverk
Identifikasjonsinformasjon (hvis dette oppgis i feltene)
Kontaktopplysninger (hvis dette oppgis i feltene)
Innstillingene dine
Art. 6.1(f) – nødvendig for å ivareta de legitime interessene til Kiwi.com (direkte markedsføring).
Art 6.1(a) – samtykke.
Du kan når som helst melde deg ut (benytte deg av din rett til å avslå direkte markedsføring eller trekke tilbake ditt samtykke) og kontrollere abonnementstatusen din via lenkene nederst i alle nyhetsbrevene vi sender deg på e-post.
Nettreklame For å gi deg de beste tilbudene og optimalisere markedsføringseffektiviteten vår viser vi også annonser på Kiwi.com og tredjepartsnettsteder som er tilpasset deg basert på personopplysningene dine. Du kan derfor oppleve å se annonser som tilbyr bestilling av transport via Kiwi.com, andre stedet på internett. Atferden din på nettet når du er i kontakt med oss
Kontoinformasjon
Metadata om enheter og nettverk
Innstillingene dine
Art. 6.1(f) – nødvendig for å ivareta de legitime interessene til Kiwi.com (direkte markedsføring).
Markedsanalyse For å forbedre markedsføringskampanjene våre generelt utfører vi analyser for å se hvilke kampanjer som fungerer og hvordan de påvirker konversjonsratene våre. I tillegg analyserer vi interaksjonene dine med Kiwi.com for å sende deg tilbud som vil være relevante for deg. Atferden din på nettet når du er i kontakt med oss
Metadata om enheter og nettverk
Art. 6.1(f) – nødvendig for å ivareta de legitime interessene til Kiwi.com (direkte markedsføring).
Etablere, behandle og forsvare oss mot juridiske krav For å kunne håndheve våre rettskrav som oppstår fordi du bruker nettstedet/appen på måter som bryter våre bruksvilkår eller lovfestede plikter, og for å kunne forsvare oss mot rettskrav som du fremmer, lagrer vi personopplysningene dine i minst 4 år fra det tidspunktet du bruker nettstedet/appen. Identitetsinformasjon
Atferden din på nettet når du er i kontakt med oss
Metadata om enheter og nettverk
Kontoinformasjon
Kontaktopplysninger (hvis dette oppgis i feltene)
Innstillingene dine
Art. 6.1(f) – nødvendig for å ivareta de legitime interessene til Kiwi.com (vern av våre juridiske rettigheter).
Informasjonssikkerhet Vi har behov for å beskytte oss mot forskjellige sikkerhetstrusler som forsøker å utnytte svakheter i sikkerheten vår og ramme forretningsdriften vår. I den hensikt har vi behov for å behandle brukernes personopplysninger. Atferden din på nettet når du er i kontakt med oss
Metadata om enheter og nettverk
Art. 6.1(f) – nødvendig for å ivareta de legitime interessene til Kiwi.com (sikkerhet).

Kunder

Når du bestiller en av tjenestene våre, fortsetter vi å behandle personopplysningene dine til formålene som beskrives ovenfor. Personopplysningene som behandles til disse formålene, omfatter også informasjonen om bestillingen(e) og informasjon om forespørslene dine og din kommunikasjon med oss. I tillegg til dette behandler vi personopplysningene dine til følgende formål:

NAVN BESKRIVELSE KATEGORIER AV PERSONOPPLYSNINGER RETTSLIG GRUNNLAG
Bestilling og levering av tjenester Vårt viktigste formål med å hente inn og behandle personopplysningene dine, er å inngå en avtale med deg og levere tjenestene du bestiller. Avhengig av i hvilken utstrekning du bruker tjenestene våre, behandler vi personopplysningene dine slik det er nødvendig for å kunne inngå og overholde tjenesteavtalen vår, i henhold til vilkårene våre. Blant tjenestene vi leverer, er den viktigste å forhandle frem en kontrakt om transport og tilhørende tjenester mellom deg og det aktuelle transportselskapet. Vi kan også behandle personopplysningene dine til dette formålet når vi leverer tjenester innen bistand ved erstatningskrav mot transportselskaper.
I denne sammenheng må vi dele personopplysningene dine med transportselskapene du er i ferd med å inngå en kontrakt med. I visse tilfeller må vi også dele dem med selskaper som driver billettmarkedsplasser, som globale reservasjonssystemer. For å betale for billettene bruker vi også fornavnet og etternavnet ditt til å opprette et virtuelt betalingskort for engangsbruk som vi bruker i det økonomiske oppgjøret overfor transportleverandøren.
Hvis du bestiller tilleggstjenester ved spesielle behov eller ber oss om en refundering av helsemessige årsaker, behandler vi helserelaterte personopplysninger. Hvis det dreier seg om bestilling av tjenester ved spesielle behov, deler vi opplysningene med det aktuelle flyselskapet. I løpet av bestillingsprosessen blir du spesifikt bedt om å samtykke i at vi kan behandle denne typen personopplysninger. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt ved hjelp av dette skjemaet: kiwi.com/privacy/rights. Vær oppmerksom på at hvis du trekker tilbake ditt samtykke til at vi kan behandle personopplysningene dine i forbindelse med tjenester ved spesielle behov, kan vi ikke gi deg videre støtte i forbindelse med denne tjenesten i fremtiden.
Du kan også velge å bestille andre tjenester som vi eller partnerne våre tilbyr via nettstedet vårt eller appen vår, som f.eks. forsikring eller overnatting. Vi behandler de personopplysningene som er nødvendige for å inngå en kontrakt med deg, for å levere tjenestene du bestiller, eller (hvis tjenesten leveres av en partner) for å gi deg muligheten til å inngå kontrakten med tjenesteleverandøren og for å utøve vår rolle i forbindelse med kontraktsforholdet mellom deg og den tredjeparts tjenesteleverandøren. Du finner den komplette listen over tredjeparts behandlingsansvarlige som vi kan dele data med, nedenfor.
Identitetsinformasjon
Kontaktinformasjon
Informasjon om bestillinger
Informasjon om reisedokumenter
Betalingsinformasjon
Dokumenter som er nødvendige for å kunne motta tjenester vi formidler
Art. 6.1(b) – nødvendig for å oppfylle en avtale (vilkår).
Forebygging av svindel Når du bestiller en billett eller andre tjenester via nettstedet eller appen vår, bruker vi en tredjeparts tjenesteleverandør som hjelper oss med å forebygge svindel. Dette er en vanlig prosess som skjer nesten hver gang du betaler for noe på nettet. For at dette skal være mulig, må vi overføre personopplysningene dine til en tredjepartsleverandør av svindelkontroll i en kort periode. Dette er ikke noe å bekymre seg over. Hele transaksjonen er fullstendig sikker, og vi bruker et av de beste og mest anerkjente verktøyene for forhindring av svindel. Disse tredjepartsleverandørene (for øyeblikket bruker vi produkter fra selskapene Forter, Inc. og Riskified Ltd.) bruker personopplysningene, som de henter inn for å bygge opp en database om svindel på nettet. Deretter sammenligner de denne databasen med atferden til kundenes sluttbrukere, og hvis de registrerer lignende atferdsmønstre, kan de gi kundene beskjed om å avvise betaling fra svindlere.
For å forhindre forsøk på urettmessig refundering av penger: Hvis du rapporterer en svindeltransaksjon til banken din, kan det hende vi gjør undersøkelser i sosiale medier for å se om du har en forbindelse med personen som bestilte billetten, for å forsikre oss om at det ikke er et forsøk på å få pengene tilbake ved svindel. Vi behandler kun begrenset informasjon om din forbindelse med personen som bestilte billetten, og om hvorvidt du eventuelt har publisert bestemte typer informasjon tilknyttet reisen (f.eks. bilder fra flyplassen der du går om bord i et fly).
Identitetsinformasjon
Kontaktinformasjon
Informasjon om bestillinger
Informasjon om reisedokumenter
Betalingsinformasjon
Atferden din på nettet når du er i kontakt med oss
Informasjon om enhet og nettverk
Offentlig tilgjengelig informasjon knyttet til bestillingen din
Art. 6.1(f) – nødvendig for de legitime interessene til Kiwi.com og e-handelsbransjen generelt (forebygging av svindel).
Kundestøtte Kundestøtte er en meget viktig del av tjenestene våre. Vi registrerer all kommunikasjonen vår i alle kanaler, som e-post, chat og telefonsamtaler, for å kunne gi deg de tjenestene du trenger. En del av kundestøtten vår innebærer å hjelpe kunder med potensielle juridiske problemer med transportselskapene (for eksempler ved tapte flyvninger og lignende). I denne forbindelse har vi inngått partnerskap med en tredjeparts tjenesteleverandør. Hvis du har juridiske problemer, formidler vi e-postadressen din til denne tjenesteleverandøren, og du vil bli kontaktet med et tilbud om hjelp med kravene dine. Du kan lese mer om hvordan vi deler personopplysninger med tredjeparts behandlingsansvarlige her. Identitetsinformasjon
Kontaktinformasjon
Informasjon om bestillinger
Informasjon om reisedokumenter
Informasjon om forespørslene dine og kommunikasjonen din med oss
Art. 6.1(b) – nødvendig for å oppfylle en avtale (vilkår).
Dele informasjon med metasøkemotorer Hvis du kommer til bestillingssiden vår gjennom en tredjeparts søkemotor (såkalt metasøk), informerer vi operatøren av dette metasøket om at du har fullført bestillingen som du fant på nettstedet deres. Kontaktinformasjon
Informasjon om bestillinger
Art. 6.1(f) – nødvendig for de legitime interessene til metasøket (forretningsdrift).
Opprette, utøve og forsvare oss mot juridiske krav Vi lagrer og behandler personopplysningene dine for å kunne etablere, utøve eller forsvare oss mot rettskrav. Hver gang du bestiller en billett eller en annen tjeneste, beholder vi alle relevante opplysninger med tanke på potensielle fremtidige rettskrav som du eller vi kan ha, spesielt med tanke på rettssaker og andre prosesser og ved inndrivelse eller salg av krav du har overdratt til oss, i minst 4 år fra det tidspunkt da den aktuelle bestillingen ble opprettet. Hvis du sender oss en forespørsel om databeskyttelse, lagrer vi også alle dataene du formidler til oss og alle data knyttet til vår behandling av en slik forespørsel, til samme, ovennevnte formål. Identitetsinformasjon
Kontaktinformasjon
Informasjon om bestillinger
Informasjon om reisedokumenter
Betalingsinformasjon
Atferden din på nettet når du er i kontakt med oss
Informasjon om enhet og nettverk
Offentlig tilgjengelig informasjon knyttet til bestillingen din
Informasjon om forespørslene dine og kommunikasjonen din med oss
Art. 6.1(f) – nødvendig for å ivareta de legitime interessene til Kiwi.com (vern av våre juridiske rettigheter).
Overholdelse av lovpålagte forpliktelser Vi må behandle personopplysningene dine for å overholde visse lovpålagte forpliktelser som gjelder for oss. Siden dette er et lovpålagt krav, trenger vi ikke å innhente ditt samtykke i slike tilfeller. I denne forbindelse behandler vi din identitets- og kontaktinformasjon, samt informasjon om bestillingene dine. De viktigste lovpålagte forpliktelsene vi har i forbindelse med dette, baseres på rettsakt 89/2012 Coll (privatretten), rettsakt 634/1992 Coll (forbrukerloven), rettsakt 235/2004 Coll (merverdiavgift) og rettsakt 563/1991 Coll (regnskap). Hvis du sender oss en databeskyttelsesforespørsel for å utøve en av rettighetene du har, ber vi deg om visse personopplysninger som vi deretter behandler for å etterleve gjeldende lover. Informasjon om bestillinger
Informasjon om forespørslene dine og kommunikasjonen din med oss
Art. 6.1(c) – nødvendig for å etterleve en rettslig plikt Kiwi.com er underlagt.

Medreisende

Hvis noen bestiller en tjeneste fra Kiwi.com for deg (for eksempel bestiller en flybillett i ditt navn), behandler vi personopplysningene dine selv om du ikke er en direkte kunde. Personopplysningene dine blir behandlet til følgende formål:

NAVN BESKRIVELSE KATEGORIER AV PERSONOPPLYSNINGER RETTSLIG GRUNNLAG
Bestilling og levering av tjenester Hvis noen bestiller våre tjenester for deg, behandler vi personopplysningene dine i den grad det er nødvendig for å yte denne tjenesten. Identitetsinformasjon
Kontaktinformasjon
Informasjon om bestillinger
Informasjon om reisedokumenter
Art. 6.1(f) – nødvendig for å ivareta de legitime interessene til Kiwi.com (ytelse av tjenester).
Brukerkonto – lagret reisende Når noen bestiller tjenester for deg og har en Kiwi.com-konto, gir vi dem muligheten til å lagre personopplysningene dine for å gjøre det enklere å bestille andre tjenester for deg i fremtiden. Hvis e-postadressen din blir oppgitt til oss, sender vi deg informasjon om dette, og hvis du motsier deg bruken av opplysningene dine, sletter vi dem. Identitetsinformasjon
Kontaktinformasjon
Informasjon om reisedokumenter
Art. 6.1(f) – nødvendig for dine legitime interesser (forenkling av fremtidige bestillinger).
Opprette, utøve og forsvare oss mot rettskrav For å kunne forsvare oss mot eventuelle rettskrav som fremsettes av deg i sammenheng med vår ytelse av tjenester, vil vi lagre personopplysningene dine i minst 4 år fra det tidspunktet da den aktuelle bestillingen ble opprettet. Identitetsinformasjon
Kontaktinformasjon
Informasjon om bestillinger
Informasjon om reisedokumenter
Art. 6.1(f) – nødvendig for å ivareta de legitime interessene til Kiwi.com (vern av våre juridiske rettigheter).

Hvem deler vi personopplysningene dine med, og hvorfor?

Dele data med andre behandlingsansvarlige

I visse tilfeller deler vi personopplysningene dine med tredjeparter til deres formål. Vi sender for eksempel dataene dine til transportselskapene som du, via våre formidlingstjenester, inngår kontrakter med. Du blir opplyst om identiteten til de relevante selskapene før du inngår en avtale med oss eller med en leverandør av andre tjenester under samme betingelser. I visse tilfeller deler vi også personopplysningene dine med operatører av billettmarkedsplasser, som globale reservasjonssystemer.

Dette innebærer at personopplysningene dine kan bli formidlet til utvalgte transportselskaper eller andre tjenesteleverandører i tredjeland. Du kan lese mer om dataoverføring til tredjeland her.

Hvert utvalgte transportselskap behandler personopplysningene dine i samsvar med sine egne retningslinjer for personvern (som publiseres på nettsidene til det enkelte transportselskapet). Personopplysninger formidles til tredjeparter i henhold til de gjeldende lovene og reglene for databeskyttelse.

Hvis du gir oss samtykke gjennom innstillingene våre for informasjonskapsler, deler vi enkelte av opplysningene dine med samarbeidspartnerne våre til markedsføringsformål.

Finn ut mer

MOTTAKERKATEGORI EKSEMPLER
Transportselskaper
For å kunne bestille billettene du velger, må vi sende personopplysninger til de valgte transportselskapene.
Transportselskapet som du kjøper billetter fra. Når du bestiller en billett, er det alltid mulig å se hvilket transportselskap du skal reise med.
Globalt reservasjonssystem
Noen ganger når vi leter etter flyvninger, bruker vi et globalt reservasjonssystem (GDS). GDS-leverandører er alltid behandlingsansvarlige. Databeskyttelsesforpliktelsene til GDS-leverandører beskrives spesifikt i EU-forordning 80/2009, Forordning om EDB-baserte bestillingssystemer.
Amadeus
Galileo (drevet av Travelport)
Sabre
Andre tjenesteleverandører
Når du bestiller andre tjenester, sender vi personopplysningene dine til tredjeparten som leverer tjenesten du har bestilt.
Leverandøren av tjenesten du bestiller. Når du bestiller tjenesten, er det alltid tydelig hvem som er leverandøren.
Verktøy for forebygging av svindel
Disse tredjepartsleverandørene (per dags dato bruker vi produkter fra selskapene Forter, Inc. og Riskified Ltd.) bruker personopplysningene, som de henter inn for å bygge opp en database om svindel på nettet. Deretter sammenligner de denne databasen med atferden til kundenes sluttbrukere. Når de registrerer lignende atferdsmønstre, kan de be kundene om å avvise betaling fra svindlere.
Riskified Ltd.
Betalingsinnløsere og -behandlere
Gjennomføring av en betalingsordre på en forhandlers nettsted er bare det første trinnet i en lang kjede av tekniske operasjoner som må utføres før betalingen når (bank)kontoen din og bekreftes tilbake til forhandleren. Informasjonen må formidles til diverse betalingsbehandlere og ervervende banker. Alle disse subjektene opptrer som behandlingsansvarlige siden de har full kontroll over opplysningene.
PayU S.A.
ZOOZ Ltd.
Wirecard – Wirecard Bank AG
Worldpay (UK) Limited
Be2Bill – DALENYS PAYMENTS SAS
Credorax Ltd
Braintree (PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.)
Kommunikasjon og sosiale plattformer
For å sende deg meldinger tilknyttet tjenestene våre eller logge deg inn på Kiwi.com-kontoen via en tredjeparts plattform må vi sende personopplysningene dine til leverandøren av plattformen du velger.
Facebook Ireland Ltd.
Google Ireland Limited
Leverandører av juridisk støtte
Vi kan bruke tjenester fra tredjeparter når vi verner om våre juridiske rettigheter og rettskrav.
Advokater, inkassobyråer.

Dele data med databehandlere

Det er mange aktiviteter som vi har behov for å utføre, men ikke kan utføre selv. Derfor bruker vi tredjeparts partnere til å hjelpe oss. I mange slike situasjoner er det logisk sett umulig for disse partnerne å utføre oppgavene sine uten å ha tilgang til personopplysningene dine. Derfor deler vi data med dem. I alle slike tilfeller beholder vi ansvaret som behandlingsansvarlige, mens de fungerer som databehandlere.

Det innebærer at selv om de er i besittelse av dataene, kan de kun behandle dem til våre formål, og det er alltid vi som bestemmer over dataene. De kan under ingen omstendigheter bruke dataene til sine egne formål eller bruke dataene på måter som strider med avtalen vår.

Vi bruker kun partnere som gir oss tilstrekkelige garantier for at de overholder lovfestede krav og at dataene dine alltid blir behandlet på en sikker måte.

Finn ut mer

MOTTAKERKATEGORI EKSEMPLER
Leverandører av grunnleggende infrastruktur
Som for nesten alle andre internettselskaper, er den beste løsningen for oss å sette bort den grunnleggende infrastrukturen (servere) til verdens største, beste og sikreste leverandører.
Amazon Web Services Inc.
OVH.CZ s.r.o.
Hetzner Online GmbH.
DigitalOcean, LLC.
Akamai Technologies, Inc.
Google Ireland Limited (GCP)
Kundestøtteverktøy
For å kommunisere med kundene våre i sammenheng med deres forespørsler om kundestøtte bruker vi et verktøy som heter Purecloud. Det gir oss muligheten til å kommunisere gjennom tale, tekst og e-post fra et enkelt sted.
Genesys Telecommunications Laboratories, Inc. (Purecloud)
Kundestøtteleverandører
Vi tjenesteutsetter visse kundestøtteoppgaver til tredjepartsbyråer med nettsteder for kundestøtte, hvor de ansatte opptrer som våre kundebehandlere innen kundestøtte.
Convergys International Europe B.V.
WNS Global Services UK Limited
Teleperformance Limited
KCU LLC (Teleperformance Ukraine)
IGT Technologies Inc.
Betalingsløsning
For å behandle betalingsinformasjonen din bruker vi en tredjeparts betalingsløsning som har bransjens beste sikkerhetsstandarder (PCI DSS).
ZOOZ Ltd.
Kommunikasjonsverktøy
Vi er avhengige av å sende meldinger til kundene våre for å utføre tjenestene våre. For at dette skal skje automatisk og smidig, må vi bruke eksterne teknologileverandører.
Twilio Inc.
Nexmo Inc.
Customer and Message Systems, Inc. (Sparkpost)
The Rocket Science Group LLC (Mandrill, MailChimp)
Mailgun Technologies, Inc.
SendGrid, Inc.
Verktøy for forebygging av svindel
For å unngå svindel sjekker vi alle betalinger med en «svindelforebygger», dvs. tredjepartsteknologi som oppdager svindelforsøk.
Forter, Inc.
Jumio Corp.
Bestillings- og billettpartnere
Noen ganger trenger vi hjelp med kjøp av billetter. I de fleste tilfellene bruker vi tjenester fra ulike tredjeparts distribusjonsnettverk. Noen ganger bruker vi også tjenester fra tredjeparts formidlere som hjelper oss med å kjøpe billetter indirekte fra disse distribusjonsnettverkene. Alt dette gjøres for å finne de beste prisene som er tilgjengelige.
Ulike nettbaserte reisebyråer som vi har tegnet avtaler med for levering av bestillings- og billettjenester.
Leverandører av håndhevelsestjenester
Når vi representerer deg overfor transportselskapet for å ivareta dine rettigheter og interesser, kan vi bruke tredjepartstjenester.
Advokater, inkassobyråer.
Tjenester innen kundeledelse og markedsanalyse
For å administrere databasen med brukerne og kundene våre til markedsføringsformål og for å utarbeide markedsanalyser bruker vi programvareløsninger fra tredjeparter. Disse løsningene lar oss også tildele deg visse attributter basert på dine tidligere bestillinger og atferd på nettet, slik at vi kan bruke disse attributtene til å gi deg målrettet nettreklame.
Exponea s.r.o.
Facebook Ireland Ltd.
Marin Software Ltd.
Nettbaserte reklametjenester
Disse tjenestene gir oss evnen til å vise deg persontilpassede annonser på hele internett.
Facebook Ireland Ltd. (Facebook for Business)
Google Ads
Criteo SA
CityAds Media, LLc.
Analyseverktøy
Vi bruker analyse- og loggføringsprogramvare fra tredjeparter for å få mer kunnskap om kundene våre og gjøre tjenestene våre så brukervennlige som mulig.
Exponea s.r.o.
Facebook Ireland Ltd.
Google LLC.
Keboola s.r.o.
GoodData Corporation.
Datadog Inc.
Logmole
Loggly, Inc. (SolarWinds Worldwide, LLC)
Functional Software, Inc. dba Sentry
Smartsupp.com, s.r.o.
Mapbox, Inc.
FullStory, Inc.
Programvareutviklere
Noen ganger deler vi personopplysninger med eksterne programvareutviklere som hjelper oss med teknologien vår.
Vi samarbeider for øyeblikket med mange programvareutviklere. Av respekt for personvernet deler vi ikke personopplysningene deres.
Regnskapsverktøy
Vi er forpliktet til å utstede korrekte fakturaer og lagre regnskapsdokumenter (f.eks. fakturaer) i henhold til tsjekkisk lov. Vi bruker derfor regnskapssystemer som leveres av en tredjepart.
Fakturoid s. r. o.

Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine?

Generelt sett behandler vi personopplysningene dine til vi ikke lenger har behov for det til formålene som beskrives i disse retningslinjene for personvern. Vanligvis behandler vi personopplysningene dine i den lovfestede begrensningsperioden, som generelt er 3 år, pluss 1 ekstra år siden vi trenger en viss margin for formidling av meldinger i ettertid og andre handlinger.

For å oppfylle lovpålagte plikter behandler vi personopplysningene dine i perioden som er pålagt ved gjeldende lov, f.eks. 10 år for arkivering av fakturaer.

Til formål knyttet til brukerkontoen din på Kiwi.com lagrer vi personopplysningene dine i 5 år etter den siste handlingen du gjorde mens du var logget inn.

I forbindelse med persontilpassede tilbud vil du fra tid til annen motta tilbud fra oss på e-post. Hver e-post inneholder en klar og tydelig beskrevet mulighet til å avbryte abonnementet og dermed motsette deg denne typen behandling. Vi beholder og bruker personopplysningene dine til dette formålet helt til du avbryter abonnementet.

Hvordan kan du få tilgang til og kontrollere personopplysningene dine?

Vi ønsker at du alltid skal ha kontroll over personopplysningene dine. I den forbindelse har du visse rettigheter. I visse omstendigheter kan du

  1. få tilgang til alle dataene dine vi bruker eller behandler, og motta en kopi av disse
  2. be oss om å slette dataene dine
  3. korrigere dataene vi behandler, hvis du mener de inneholder feil
  4. begrense databehandlingen
  5. motsette deg databehandlingen
  6. motta personopplysningene dine i et vanlig brukt, maskinlesbart format eller overføre opplysningene til en annen leverandør

Du kan utøve rettighetene dine ved å sende en forespørsel på e-post via dette skjemaet: kiwi.com/privacy/rights.

Vær oppmerksom på at for å sikre personopplysningene dine kan vi kun behandle de forespørslene som sendes fra den samme e-postadressen som ble brukt under bestillingen av en tjeneste. Hvis noen andre utførte bestillingen på dine vegne, ber vi om at du oppgir mer informasjon (bestillings-ID, osv.) for å sikre at du virkelig er innehaveren av personopplysningene det gjelder.

Finn ut mer

Tilgang til personopplysninger

Du kan når som helst spørre oss om vi behandler personopplysningene dine, og motta

  1. informasjon om hvilke formål vi behandler personopplysninger for
  2. informasjon om hvilke kategorier av personopplysninger vi behandler
  3. en liste over tredjepartene som vi deler personopplysninger med, spesielt når disse tredjepartene befinner seg i tredjepartsland
  4. informasjon om hvor lenge vi behandler personopplysningene dine, eller i det minste hvordan vi fastsetter oppbevaringsperioden
  5. informasjon om rettighetene dine som den opplysningene gjelder i henhold til personvernforordningen (GDPR)
  6. informasjon om rettighetene dine til å registrere en klage hos en tilsynsmyndighet
  7. informasjon om hvor vi har mottatt dataene dine fra, i de tilfeller vi ikke har fått dem direkte fra deg
  8. informasjon om automatisk beslutningstaking som påvirker deg, hvis dette er aktuelt
  9. informasjon om når dataene ble overført til et tredjepartsland, og hvilke sikkerhetstiltak som gjelder i henhold til GDPR

Etter forespørsel vil vi også gi deg en komplett kopi av alle personopplysningene dine som vi behandler. Den første kopien er gratis. For ytterligere kopier kan vi kreve et gebyr for å dekke administrasjonskostnadene.

Du kan også be om å få dataene dine overført i et populært format, i samsvar med reglene for dataportabilitet.

Sletting av personopplysninger

Du har også rett til å be om at dataene dine blir fullstendig slettet (eller ugjenkallelig anonymisert, for å være presis) hvis noe av følgende gjelder for deg:

  1. Vi trenger ikke lenger personopplysningene dine til noen av de formålene som beskrives i disse retningslinjene for personvern.
  2. Du har fått godkjent en protest mot behandlingen basert på artikkel 21 i GDPR, og vi har ikke lenger andre grunner til å trenge personopplysningene dine.
  3. Vi har behandlet personopplysningene dine urettmessig.
  4. Det finnes juridiske forpliktelser som tvinger oss til å slette personopplysningene dine.

Du har derimot ikke rett til å få slettet personopplysningene dine hvis behandlinger er nødvendig for

  1. utøvelse av ytringsfrihet og informasjonsfrihet
  2. overholdelse av juridiske forpliktelser som krever at vi oppbevarer personopplysningene
  3. at vi skal kunne opprette, behandle og forsvare oss mot juridiske krav

å korrigere personopplysningene dine

Hvis du mener at det er feil i personopplysningene vi behandler om deg, kan du informere oss, så gjør vi vårt beste for å endre det.

Vær oppmerksom på at vi ikke kan korrigere opplysningene i databasen vår som er tilknyttet billetten din. Hvis vi hadde gjort det, kunne vi ikke gjort de samme endringene hos transportselskapene eller andre tjenesteleverandører, og vi ville dermed ikke vært i stand til å identifisere at opplysningene gjelder samme person. Hvis du vil endre informasjonen på billetten din, kan du alltid gjøre det i Administrer min bestilling på Kiwi.com.

Begrense behandlingen av personopplysningene

I visse tilfeller kan vi begrense behandlingen av personopplysningene dine. Dette innebærer at vi sørger for at de ikke blir behandlet til andre formål enn arkivering eller flytting til et sikkert arkiv. Du har rett til å begrense behandlingen hvis:

  1. du har erklært at personopplysningene dine er feilaktige (vi fortsetter behandlingen når dette problemet er løst)
  2. vi har behandlet personopplysningene dine urettmessig, men du har valgt å be om begrensning i stedet for sletting
  3. det eneste gjenværende formålet for å behandle personopplysningene dine er å etablere, utøve eller forsvare oss mot juridiske krav
  4. du har protestert mot databehandlingen i samsvar med art. 21, parag. 1 i personvernforordningen (GDPR), og vi vurderer hvorvidt kravet ditt er rettmessig

Motsette seg behandlingen av personopplysningene

Du kan motsette deg alle formålene vi behandler personopplysninger for, basert på legitim interesse. Når du motsetter deg behandling til markedsføringsformål, slutter vi øyeblikkelig å bruke personopplysningene dine til dette formålet.

Hvis du motsetter deg andre formål basert på legitim interesse, avslutter vi behandlingen av personopplysninger til formålet det gjelder, med mindre vi kan bevise at våre legitime årsaker til å behandle dem overstyrer dine individuelle interesser, rettigheter og friheter.

Gjør personopplysningene dine portable

Du har rett til å motta de av personopplysningene dine som vi behandler basert enten på samtykke eller behovet for å inngå eller overholde en kontrakt, i et populært og maskinlesbart format, og du har rett til å overføre disse opplysningene til en annen, selvvalgt behandlingsansvarlig.

Informasjonskapsler og lignende teknologi

Informasjonskapsler er små tekstfiler som legges inn i enheten dine for å gi oss evnen til å huske visse opplysninger om deg til mange forskjellige formål. Disse formålene omfatter blant annet å levere funksjonene på nettstedet og i appen, produktutvikling, tjenesteforbedring og utvikling av forretningsdriften, Kiwi.com-kontoen, nettreklame, markedsanalyse, informasjonssikkerhet, svindelforebygging og deling av informasjon med metasøkemotorer.

I hovedsak finner du tre typer informasjonskapsler på nettstedet vårt:

  1. Informasjonskapsler som er obligatoriske for driften av nettstedet og levering av tjenestene (disse kan ikke slås av)
  2. Såkalte «ytelseskapsler», informasjonskapsler vi bruker for å innhente statistikk som hjelper oss med å forbedre tjenestene våre
  3. Informasjonskapsler vi bruker til markedsføring

Du kan slå av informasjonskapslene som brukes til statistikk og markedsføring, ved å endre innstillingene for informasjonskapsler her.

Du kan når som helst kontrollere og endre innstillingene dine for digital reklame på nettsidene til Digital Advertising Alliance (DAA), på http://optout.aboutads.info/, eller på nettsidene til European Interactive Digital Advertising Alliance (EDAA), på http://www.youronlinechoices.com/.

DO-NOT-TRACK: Per dags dato tar vi ikke hensyn til DNT-innstillingen i nettleseren din.

Finn ut mer

I. NØDVENDIGE INFORMASJONSKAPSLER

INFORMASJONSKAPSLER FORMÅL
__cfduid
__cfruid
CloudFlare Security Features
Informasjonskapsler som er nødvendige for å opprettholde teknisk sikkerhet for nøkkelfunksjonene på nettstedet vårt.
forterToken
forterTokenCopy
ftr_ncd
Forter
Et verktøy for svindelforebygging som brukes for alle betalinger på nettstedet vårt. Denne informasjonskapselen er nødvendig for å kunne fullføre transaksjonen.
lastRskxRun
rskxRunCookie
Riskified
Et annet verktøy for svindelforebygging.
gwmSourcePage
SKYPICKER_AFFILIATE
SKYPICKER_AFFILIATE_UID
SKYPICKER_AFFILIATE_SUB
sub1Param
Vi bruker disse informasjonskapslene til å spore hvilket partnernettsted du kommer fra (hvis aktuelt) og annen informasjon som er nødvendig for å analysere den trepunkts tilknytningen til partnernettstedet, for eksempel bekreftelse av gjennomførte bestillinger. Denne informasjonskapselen er obligatorisk for at denne typen operasjoner skal fungere.
cookie_consent
cookie_settings
Denne informasjonskapselen forteller oss preferansene dine for informasjonskapsler.
preferred_currency Denne informasjonskapselen forteller oss hvilken valuta du foretrekker.
preferred_language Denne informasjonskapselen forteller oss hvilket språk du foretrekker.
raf_creditBalance Hvis du henviser venner fra kontoen din, trenger vi denne informasjonskapselen for å registrere kredittsaldoen din.
SKYPICKER_VISITOR_UNIQID Vi trenger denne informasjonskapselen for å spore gjester som ikke er logget inn. Uten denne slutter flere grunnleggende funksjoner på nettstedet å virke.
ua_session_token Uten denne informasjonskapselen er det umulig å logge inn på Kiwi.com-kontoer.
track_* Vi trenger denne informasjonskapselen for å registrere hvorvidt brukere fullfører bestillingsprosessen.
ignore_mobile_ad Denne informasjonskapselen brukes til å spore om brukeren allerede har lukket reklamen for mobilappen vår i løpet av besøket deres på nettstedet. Uten denne informasjonskapselen kan vi ikke huske om reklamen allerede har blitt lukket, så reklamen blir vist på alle sider.
ui Vi bruker denne informasjonskapselen til å skille mellom brukere som bruker en standard nettleser, og de som ser på nettstedet vårt i mobilnettvisningen.
recentSearch I denne informasjonskapselen lagrer vi informasjon om de siste søkene for å kunne vise dem til deg.
viewedOuibounceModal Ouibance library
Brukes av ouibounce-biblioteket for å kontrollere om en avslutningspopup allerede er vist til deg.

II. YTELSESBASERTE INFORMASJONSKAPSLER

INFORMASJONSKAPSLER FORMÅL
_parsely_visitor Denne informasjonskapselen brukes til å fastslå om den besøkende har besøkt nettstedet før, eller om det er en ny besøkende.
_ga
_gac_*
_gat_gtag_*
_gid
google_click_id
gtmSplitVar
Google Analytics
Vi bruker verktøyet Google Analytics for å måle trafikken på nettstedet vårt, slik at vi kan se hva gjestene gjør på nettstedet vårt og motta annen nyttig informasjon som gjestene genererer mens de blar gjennom nettstedet.
_gcl_au
_gcl_aw
Google AdSense
Disse informasjonskapslene gir oss evnen til å bruke sporingstjenesten Google Ads Conversion. De brukes også av Google AdSense til å spore effektiviteten til annonsene deres på nettsteder som bruker tjenestene deres.
__inf_* Exponea Infinario
På samme måte som Google Analytics bidrar denne informasjonskapselen til å måle trafikk på nettstedet vårt. Vi bruker dette verktøyet spesifikt for å måle hvor mange av gjestene som faktisk bestiller billetter eller andre tjenester. Vi innhenter også data for å teste ut nye funksjoner på nettstedet.
_fbc
_fbp
Facebook
Disse informasjonskapslene gir oss evnen til å bruke Facebooks reklameprodukter. Hovedsakelig hjelper de oss med å spore brukere som kom fra en annonse vist på Facebook, og for å skille mellom våre unike brukere som bruker Facebook-tjenester.
splitster_* Vi bruker denne informasjonskapselen til A/B-testing når vi legger til nye funksjoner eller gjør endringer på nettstedet vårt, og vil teste hvordan brukerne reagerer på dette. Denne informasjonskapselen lar oss dele inn brukermassen vår i to deler, som så sendes til to forskjellige versjoner av nettstedet vårt.
logglytrackingsession Loggly
Vi bruker denne informasjonskapselen til å innhente informasjon om den generelle funksjonaliteten til nettstedet vårt og aktiviteten på sidene, slik at utviklerne våre kan finne og løse feil på nettstedet. Uten denne har vi begrensede muligheter til å løse visse produksjonsfeil.
SL_C_*_KEY
SL_C_*_SID
SL_C_*_VID
Smartlook
Disse informasjonskapslene lar oss se nøyaktig hvilken bane brukerne følger når de søker seg gjennom nettstedet vårt.
fs_uid Fullstory
Denne informasjonskapselen brukes av en tjeneste ved navn Fullstory. Den gjør det samme som Smartlook, dvs. overvåker nettbruken til brukerne våre.
utag_main Tealium
Denne informasjonskapselen gir oss evnen til å bruke taggadministrasjonsløsningen Tealium, som hjelper oss med å spore bruken av nettstedet vårt og gjør analysene våre mer nøyaktige.

III. INFORMASJONSKAPSLER FOR MARKEDSFØRING

INFORMASJONSKAPSLER FORMÅL
cto_lwid
cto_sid
criteo_write_test
cto_idcpy
Criteo
Criteo er et reklamenettverk som hjelper oss med å vise reklamer på tredjepartsnettsteder som du besøker.
__inf_* Exponea Infinario
Denne informasjonskapselen er nødvendig for analyser og automatisering av markedsføring. Den lar oss dele inn kundene i segmenter og sende dem tilpassede e-poster, hurtigmeldinger og push-varsler og vise reklame på Kiwi.com og tredjepartsnettsteder.
Im_puid
Im_snid
intent_media_prefs
Intent Media
Intent Media er et reklamenettverk som hjelper oss med å vise reklamer på tredjepartsnettsteder som du besøker.

Overføring av data ut av EØS-området

Ved behov kan vi overføre personopplysningene dine ut av EØS-området. Dette skjer når du ønsker å bestille en billett fra et transportselskap fra et tredjeland eller når du bestiller en tjeneste fra en leverandør som er basert i et tredjeland. Vi må nødvendigvis overføre dataene dine til disse tredjepartene, da dette er nødvendig for å levere de bestilte tjenestene. Vi kan også overføre personopplysningene dine ut av EØS-området til databehandlere som befinner seg i tredjeland.

For overføringer til mottakere i land der vi ikke kan stole på at databeskyttelsen overholder kravene i artikkel 45 av GDPR eller passende sikkerhetstiltak i samsvar med artikkel 46 i GDPR, sender vi personopplysningene basert på unntaket i artikkel 49, paragraf 1, avsnitt b) av GDPR. Hvert utvalgte transportselskap og hver tjenesteleverandør behandler personopplysningene dine i samsvar med sine egne retningslinjer for personvern (som publiseres på nettsidene til de respektive aktørene). Personopplysninger formidles til tredjeparter i henhold til de gjeldende lovene og reglene for databeskyttelse.

Overholde krav fra regulerende myndigheter

Databeskyttelse er et alvorlig anliggende, og det er svært vanskelig å følge reglene til punkt og prikke. Ingen er perfekte, og det kan skje at vi gjør en feil. Hvis du mener at vi har feilbehandlet personopplysningene dine, ber vi deg kontakte oss først, så lover vi at vi skal gjøre vårt beste for å rette opp i situasjonen. Hvis du har spørsmål eller bekymringer knyttet til personvern eller databeskyttelse, kan du alltid kontakte oss via dette skjemaet: kiwi.com/privacy/questions.

Du har likevel alltid rett til når som helst å registrere en klage hos en tilsynsmyndighet. Hvis du er fra EU, kan du klage til myndighetene i bostedslandet ditt, i medlemslandet der du arbeider eller i medlemslandet der den angivelige overtredelsen fant sted.

Generelt sett blir klagene behandlet av de tsjekkiske personvernmyndighetene. Du kan lese mer på http://www.uoou.cz.

Kontakte oss og utøve rettighetene dine

Du kan når som helst bruke dette skjemaet til å kontakte oss i forbindelse med personvern og databeskyttelse: kiwi.com/privacy/questions. For å utøve dine rettigheter når det gjelder personopplysninger, kan du bruke dette skjemaet: kiwi.com/privacy/rights.

Spesifikk informasjon for personer som er bosatt i visse land

Uansett hvor du bor, forsikrer vi deg om at personvernet ditt er ivaretatt. For visse land og stater er det enkelte forskjeller og tillegg til disse retningslinjene for personvern som kan gjelde for deg under vilkårene som spesifiseres her.

For kunder av Kiwi.com, Inc.

Disse spesifikke bestemmelsene gjelder deg hvis du er kunde av Kiwi.com Inc. (dvs. kunde i USA under kriteriene som er spesifisert i vilkårene våre), og vi også behandler personopplysningene dine til formål knyttet til kunder og medreisende (som spesifisert i disse retningslinjene for personvern) med unntak av formål knyttet til brukerkonto — lagret reisende. Disse spesifikke bestemmelsene gjelder ikke til andre formål.

Personopplysningene dine behandles av Kiwi.com, Inc., med registrert kontor på adressen 1221 Brickell Avenue, Suite 1115, Miami, Florida, 33131, USA, som er behandlingsansvarlig. Selskapet Kiwi.com s.r.o. fungerer som databehandler, og alle andre databehandlere som spesifiseres i disse retningslinjene for personvern, fungerer som underdatabehandlere.

For personer bosatt i California

Disse spesifikke bestemmelsene gjelder deg hvis du er bosatt i California.

Vi oppfyller California Consumer Privacy Act («CCPA») som fastsetter de strengeste kravene til personvern og datavern i USA. Se disse retningslinjene om personvern for informasjon om vår behandling av personopplysningene dine.

Du har rett til å be om informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine og få en kopi av disse. Vi gir deg de første to kopiene du ber om i løpet av en 12-måneders periode gratis. Du har også rett til å be om sletting av personopplysningene dine. Du finner mer informasjon om rettighetene dine og hvordan du kan utøve dem, i disse retningslinjene for personvern (i avsnittene «Hvordan kan du få tilgang til og kontrollere personopplysningene dine?» og «Kontakte oss og utøve rettighetene dine»).

Hvis du bestemmer deg for å benytte deg av rettighetene dine, krever vi at du identifiserer deg, f.eks. ved å bevise at du er eier av e-postadressen din. Hvis rettighetene dine forespørres av en autorisert representant, vil vi kreve din skriftlige autorisasjon og bevis på din og din representants identitet. Vi vil aldri diskriminere mot deg eller behandle deg på en ufordelaktig måte fordi du har utøvet rettighetene dine.

Vi kan tilby deg et økonomisk incentiv i form av kuponger, kreditt eller andre former for rabatt mot at du registrerer deg som abonnent på markedsføringsmeldinger. De spesifikke detaljene ved det aktuelle incentivet skal vises til deg som del av tilbudet om å bli abonnent. Vi fastsetter at verdien av abonnementet ditt tilsvarer verdien av incentivet som du mottar basert på vår antagelse av tilleggsforbruk. Hvis du bestemmer deg for å godta tilbudet vårt, kan du når som helst kansellere det uten at dette begrenser dine rettigheter. Du finner nærmere informasjon i disse retningslinjene for personvern (i avsnittet «Hvilke formål bruker vi personopplysninger til?»).

Vi selger ikke personopplysningene dine i henhold til definisjonen i CCPA.

Personvernombud

Alle henvendelser om behandling av personopplysninger og utøvelse av rettighetene dine i tilknytning til personopplysningene dine, kan også rettes til vårt personvernombud

Se kontaktopplysninger

Oliver Švolík
Personvernombud hos Kiwi.com
[email protected]

Endringer i retningslinjene for personvern

I takt med at virksomheten vår utvikler seg, kan det også skje endringer i hvordan vi behandler personopplysninger. Hvis det skjer slike endringer, kommer vi til å oppdatere disse retningslinjene for personvern for å overholde kravene til åpenhet. Hvis fremtidige endringer påvirker deg, varsler vi deg på e-post.

Disse retningslinjene for personvern gjelder fra 1.3.2021.