Spædbørn (0-2 år)

Flyselskabernes aldersopdeling
Spædbørn: 0-2 år
Børn: 2-18 år

Der er to steder, hvor du kan tilføje et spædbarn under bookingprocessen:
1. Når du søger efter din rejse:
Når du starter med at søge, skal du klikke på passager-ikonet for at føje et spædbarn til din booking.

2. Når du booker din rejse:
Når du allerede har søgt efter og valgt en rejse, har du mulighed for at redigere passageroplysningerne. Her kan du redigere oplysningerne om en rejsende eller tilføje en ved at klikke på Tilføj endnu en passager. Du kan enten klikke på rullelisten i øverste højre hjørne og vælge Spædbarn (under 2 år), eller du kan tilføje barnets fødselsdato for automatisk at ændre passagertypen.

Hvert transportselskab har deres egne specifikke betingelser for rejser med spædbørn — herunder for mad, sæde, tilladt bagage og transport af klapvogn. For eksempel kræver nogle transportselskaber, at din baby sidder på dit skød under rejsen, mens andre opkræver betaling for et separat sæde.

Vi tillader et spædbarn per voksen under bookingprocessen, da det er reglen hos de fleste transportselskaber. Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp til din booking.