Dette gjør du hvis du har bestilt med feil e-postadresse

Hvis du har bestilt en reise, men ikke mottatt noen e-postbekreftelse fra oss eller ikke får tilgang til bestillingen, kan det hende at du har bestilt med feil e-postadresse ved et uhell. Heldigvis har du flere alternativer.

Ikke logget inn? Prøv en alternativ metode.
  • Hvis du ikke er logget inn på kontoen din, kan du klikke på Logg inn. Nedenfor innloggingsfeltene klikker du på Bestilt med feil e-postadresse?
  • Du blir bedt om å logge inn med en alternativ metode, ved å bruke informasjon som du får tilsendt i en bekreftelsesmelding på SMS.
    • Når du bestiller, sender vi deg en SMS-melding med bestillingsinformasjonen din. Hvis det viser seg at e-postadressen som er oppgitt i meldingen er feil, kan du bruke den sammen med bestillingsnummeret til å logge inn på alternativt vis.
Logget inn? Legg inn den riktige e-postadressen for å få oppdateringer om bestillingen din
  • Når du er logget inn, kan du legge til en ny e-postadresse under Kontaktinformasjon nederst på kontosiden.
  • Du skal nå kunne motta all e-postkommunikasjon fra oss på den riktige e-postadressen.
    • Vær oppmerksom på at du fortsatt må bruke e-postadressen du bestilte med for å logge inn igjen på kontoen din, selv om den er feil.