Kiwi.comin tietosuojakäytäntö

Kiwi.com suhtautuu yksityisyyteesi erittäin vakavasti. Tällä hetkellä noudatamme EU-asetusta 2016/679, eli yleistä tietosuoja-asetusta, joka tunnetaan myös nimellä GDPR. Tämä asetus määrittää maailman korkeimman tietosuojastandardin. Tässä tietosuojakäytännössä kerromme, mitä tietoja me keräämme sinulta, miksi me keräämme niitä, miten käytämme niitä ja kenelle saatamme luovuttaa niitä. Siinä selitetään myös rekisteröidyn oikeutesi ja miten voit käyttää niitä.

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan kaikkeen tekemäämme tietojen käsittelyyn liittyen palveluidemme käyttöön niin kiwi.com-verkkosivustollamme kuin iOS- ja Android-mobiilisovelluksissamme.

Kuka olemme?

Me olemme rekisterinpitäjänä Kiwi.com s.r.o. ‑yhtiö, jonka rekisteröidyn toimipaikan sijainti on Rohanské nábřeží 678/25, 186 00, Praha 8-Karlín, Tšekin tasavalta, jonka yhtiötunnus on 29352886 ja joka on rekisteröity Prahan käräjäoikeuden ylläpitämään yritysrekisteriin, asiakirja nro C 387231, ALV-tunnus CZ29352886.

Joitakin tässä tietosuojakäytännössä käyttämiämme termejä

Henkilötiedot: tiedot, jotka liittyvät suoraan tai epäsuorasti tunnistettuun tai tunnistettavaan luonnolliseen henkilöön. Tämä tarkoittaa, että jos meillä on mahdollisuus tunnistaa sinut tai käyttämäsi laite, sinuun yhdistettävissä olevia tietoja käsitellään henkilötietoina.

Rekisterinpitäjä: henkilötietojen käsittelytarkoitukset ja -tavat määrittävä taho. Esimerkki: me toimimme rekisterinpitäjänä, kun käsittelemme henkilötietojasi tässä tietosuojakäytännössä esitettyihin tarkoituksiin. Jos päätät varata lipun verkkosivustomme tai sovelluksemme kautta, lähetämme henkilötietojasi toiselle rekisterinpitäjälle – matkantarjoajalle tai muiden palveluiden tarjoajalle – joka puolestaan käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa. Kullakin rekisterinpitäjällä tulisi olla tämän kaltainen tietosuojakäytäntö, josta löydät tietoja siitä, miten henkilötietojasi käsitellään. Alla on yleiskatsaus rekisterinpitäjistä, joille saatamme luovuttaa tietoja.

Tietojenkäsittelijä: kolmas osapuoli, joka auttaa saavuttamaan rekisterinpitäjän määrittämät tarkoitukset. Esimerkki: rekisterinpitäjänä käytämme useita kolmannen osapuolen palveluita, joille ulkoistamme joitakin osia toiminnastamme, joita emme tee itse erilaisista syistä, kuten kustannustehokkuuden takia. Tietojenkäsittelijä saa käsitellä henkilötietojasi ainoastaan kirjallisten ohjeidemme mukaisesti.

Kolmannet maat: maat, joissa GDPR-asetusta ei sovelleta. Tällä hetkellä kolmansilla mailla tarkoitetaan kaikkia Euroopan talousalueen ulkopuolisia maita.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Keräämme henkilötietojasi suoraan sinulta, kun annat meille henkilötietojasi tai kun keräämme niitä itse käyttäessäsi palveluitamme tai kun otat meihin yhteyttä. Käsittelytarkoituksen mukaan saatamme käsitellä seuraavia henkilötietojen luokkia:

HENKILÖTIETOJEN LUOKKA KUVAUS
Tunnistetiedot Tiedot, joita käytetään tunnistamiseesi luonnollisena henkilönä, kuten nimesi, sukunimesi, sukupuolesi, kansallisuutesi, laskutusosoitteesi ja syntymäaikasi sekä luomamme keinotekoinen verkkotunniste, kuten Kiwi.com-tunnus.
Yhteystiedot Tiedot, joiden avulla sinuun voidaan ottaa yhteyttä, kuten sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
Toimintasi verkossa, kun olet meihin yhteydessä Toimintasi verkkosivustollamme ja sovelluksessamme, ts. millä sivuilla kävit, miten kauan aikaa vietit niillä, mitä napsautit jne. Seuraamme myös, mitä teet lähettämillämme sähköposteilla ja ilmoituksilla, kuten avaatko sähköpostit tai napsautatko niiden sisältämiä linkkejä.
Laitteen ja verkon metatiedot Tietoja laitteesta, jota käytit verkkosivustollamme vierailuun, tai laitteesta, jolle sovelluksemme on asennettu, verkkoyhteytesi metatiedot sekä näistä tiedoista johdettuja tietoja. Näitä tietoja ovat esimerkiksi käyttöjärjestelmäsi, verkkoselain, näytön tarkkuus, IP-osoite jne.
Tarkka sijainti Laitteen tarkka sijainti, joka perustuu laitteesi geopaikannustekniikan antamiin tietoihin. Käsittelemme näitä henkilötietoja vain, jos annat siihen nimenomaisen suostumuksesi ja jos se on tarpeen, jotta voimme tarjota sinulle verkkosivustomme tai sovelluksemme jonkin ominaisuuden, joka edellyttää pääsyä laitteesi tarkkaan sijaintiin, esimerkiksi lähettämällä sinulle olennaisia tietoja matkastasi ajankohtaisen sijaintisi perusteella. Tarkkaa sijaintitietoa saatetaan tarvita myös taustalla, eli vaikka sovellus ei olisi auki. Sinulle ilmoitetaan tästä aina, kun annat suostumuksesi.
Tilin tiedot Asetukset ja muut tiedot, jotka luot käyttäessäsi Kiwi.com-tiliä, kuten hintahälytykset, hakuhistoria, erityiset asetukset, profiilikuva, Kiwi.com-tilille kirjautumiseen käyttämäsi kirjautumistiedot, ts. sähköpostiosoite ja salasana (emme koskaan tallenna salasanoja salaamattomassa muodossa), tekemäsi valinnat ja muut Kiwi.com-tilille tallennetut tiedot.
Tiedot tilauksistasi Tiedot tilauksistasi, ts. kaikki tilauslomakkeella tekemäsi valinnat ja myöhemmin tekemäsi muutokset tai alkuperäisen tilauksen lisäksi tekemäsi ostokset. Jos tilaat avustajapalveluita tai jos lähetät peruutuspyynnön lääketieteellisten syiden perusteella, käsittelemme terveystietojasi tarpeen mukaan kyseisten palveluiden toimittamista varten.
Matka-asiakirjojen tiedot Henkilökortin tai passin numero ja viimeinen voimassaolopäivä (sen mukaan, kumman tiedot annat meille).
Maksutiedot Tiedot, jotka annat meille maksun suorittamista varten. Tavallisesti tämä tarkoittaa maksukortin tietoja. Emme koskaan tallenna maksukortin tietoja salaamattomassa muodossa. Jos päätät tallentaa maksukorttitietosi Kiwi.com-tilillesi tai sovellukseen, säilytämme nämä henkilötiedot tulevia ostoksiasi varten.
Asiakirjat, jotka on annettava välitetyn palvelun mukana Asiakirjat, jotka saamme sinulle välittämämme palvelun tarjoajalta, kuten tarkastuskortit tai e-liput.
Tiedot pyynnöistäsi ja kommunikoinnistasi kanssamme Kaikki sinun ja Kiwi.comin välillä kirjallisessa tai puhutussa muodossa käydyt keskustelut pyyntöihisi liittyen (esim. asiakastukipyynnöt), metatiedot sekä järjestelmiemme luomat ja edustajiemme kirjoittamat muistiinpanot.
Asetuksesi Jotkin verkkosivustossa tai sovelluksessa tekemäsi asetukset (kuten kieli), valitsemasi mieltymykset (kuten valuutta, kohde ja muut valinnat) tai evästeasetukset.
Asetuksiisi lukeutuvat myös lentojen lisäpalveluita, kuten matkatavaroita ja istumapaikkoja, koskevat mieltymykset, jotka on asetettu Kiwi.com-tililläsi tai tallennettu aiemmista varauksistasi. Voit muuttaa lentojen lisäpalveluita koskevia mieltymyksiä Kiwi.com-tililläsi milloin tahansa. Tulevissa varauksissasi annamme sinulle ajan säästämiseksi mahdollisuuden käyttää kerralla kaikkia tallennettuja lentojen lisäpalveluita koskevia mieltymyksiä.
Arvostelut ja palaute Kiwi.com-tuotteeseen tai ‑palveluihin liittyvän kokemuksesi arvostelu, mukaan lukien vastaukset tiettyihin kysymyksiin tästä aiheesta ja yleinen palaute tai arvostelun sisältö.
Kiwi.com-saldo ja tarjouskoodit Aina kun sinulle myönnetään Kiwi.com-saldoa tai tarjouskoodeja, tallennamme tiedot Kiwi.com-saldon tai tarjouskoodien määrästä, valuutasta ja vanhenemisesta tilillesi.

Mihin tarkoituksiin käytämme henkilötietojasi?

Käyttäjät

Aina kun käytät verkkosivustoamme tai sovellustamme, käsittelemme henkilötietojasi alla määritettyihin tarkoituksiin:

NIMI KUVAUS HENKILÖTIETOJEN LUOKAT OIKEUDELLINEN PERUSTE
Verkkosivuston toimintojen tarjoaminen Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme tarjota sinulle verkkosivustomme toiminnallisuudet ja personoida verkkosivustoamme helpottaaksemme ja tehostaaksemme vuorovaikutustasi kanssamme. Toimintasi verkossa, kun olet meihin yhteydessä
Laitteen ja verkon metatiedot
Asetuksesi
Yleinen sijainti
Tunnistetiedot
Tiedot varauksistasi
Kohta 6.1(f) – välttämättömyys Kiwi.comin oikeutettuja etuja koskevia tarkoituksia varten (tuoteominaisuuksien toimittaminen).
Sovelluksen toimintojen tarjoaminen Joitakin sovelluksemme ominaisuuksia varten meidän on käsiteltävä henkilötietojasi. Käsittelemme myös henkilötietojasi sovelluksemme personointiin, jotta vuorovaikutuksesi kanssamme olisi helpompaa ja tehokkaampaa. Joskus meidän on myös saatava joitakin erityisiä tietoja laitteestasi (kuten tarkka sijainti). Kysymme sinulta aina, suostutko jakamaan tällaisia tietoja kanssamme, kun ne tulevat ajankohtaisiksi (esim. kun avaat ominaisuuden, joka edellyttää lisätietojen käyttöä). Yhteystiedot
Asetuksesi
Yleinen sijainti
Tarkka sijainti
Muut sovelluksen pyytämät tiedot
Maksutiedot
Tunnistetiedot
Tiedot varauksistasi
Kohta 6.1(f) – välttämättömyys Kiwi.comin oikeutettuja etuja koskevia tarkoituksia varten (tuoteominaisuuksien toimittaminen).
Kohta 6.1(a) – suostumus
Tuotekehitys, palvelun parantaminen ja liiketoiminnan kehittäminen Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme. Jotta pystymme tähän, tarvitsemme tarkkaa tietoa kanssakäymisestäsi kanssamme. Tämän vuoksi keräämme tietoja laitteestasi ja verkkotunnisteistasi sekä toiminnastasi verkkosivustollamme ja sovelluksessamme ja yleisestä palveluidemme käytöstäsi. Analysoimme kaikkia näitä tietoja ja käytämme niitä luomaan tai muuttamaan ominaisuuksiamme ja prosessejamme. Käytämme tietoja myös liiketoimintamme kasvattamiseen. Aina, kun olemme tekemässä liiketoiminnallisia päätöksiä, tukeudumme tietoihin, joita saamme tärkeimmältä tekijältämme – asiakkailtamme. Toimintasi verkossa, kun olet meihin yhteydessä
Laitteen ja verkon metatiedot
Tiedot varauksistasi
Tiedot pyynnöistäsi ja kommunikoinnistasi kanssamme
Kohta 6.1(f) – välttämättömyys Kiwi.comin oikeutettuja etuja koskevia tarkoituksia varten (tuotteidemme ja palveluidemme parantaminen, liiketoiminnan kehittäminen).
Kiwi.com-tili Jos luot Kiwi.com-tilin, käsittelemme henkilötietojasi tarpeen mukaan toimittaaksemme sinulle käyttöehtojemme mukaisesti kaikki tilin ominaisuudet. Käsiteltävien henkilötietojen laajuus muuttuu sen mukaan, mitä tietoja päätät tallentaa. Jos kirjaudut Kiwi.com-tilille kolmannen osapuolen (esim. Facebook tai Google) kertakirjaustilien kautta, tilien tarjoajille ilmoitetaan tästä, ja saamme henkilötietojasi heiltä. Samoin, jos luot tilisi jonkin yhteistyökumppanimme verkkosivuston kautta, saamme henkilötiedot kyseiseltä kumppanilta.
Käytämme aiempien varaustesi tietoja antaaksemme sinulle mahdollisuuden esitäyttää joitakin tietoja tulevia varauksia varten.
Yhteystiedot
Tilin tiedot
Tunnistetiedot
Maksutiedot
Tiedot varauksistasi
Kiwi.com-saldo ja tarjouskoodit
Asetuksesi
Kohta 6.1(b) – välttämättömyys sopimuksen solmimista ja täytäntöönpanemista varten (käyttöehdot).
Suoramarkkinointi Jotta voimme antaa sinulle parhaita tarjouksia ja maksimoida markkinointimme tehokkuuden, käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin (kaupallisen viestinnän lähettäminen ja siihen liittyvät käsittelytoimet). Teemme näin, jos tilaat tarjouksemme (suostumuksellasi) tai jos olet käyttänyt palveluitamme etkä ole kieltäytynyt tarjouksistamme (pyytänyt olla saamatta niitä). Yhteystietojesi lisäksi säilytämme tietoja, kuten maksutapahtuma- ja matkustushistoriasi sekä matkustusmieltymyksesi, ja muita tietoja kanssakäymisestäsi kanssamme, jotta voimme toteuttaa asiakassegmentointia ja yksilöidä tällaisia tarjouksia. Voimme esimerkiksi räätälöidä erikoistarjouksen vain sinulle edellisten varaustesi perusteella.
Emme koskaan luovuta yhteystietojasi muille rekisterinpitäjille tietämättäsi, ja lähetämme sinulle vain pääasialliseen liiketoimintaamme liittyviä tarjouksia.
Toimintasi verkossa, kun olet meihin yhteydessä
Tilin tiedot
Laitteen ja verkon metatiedot
Tunnistetiedot (jos kirjoitettu kenttiin)
Yhteystiedot (jos kirjoitettu kenttiin)
Asetuksesi
Kohta 6.1(f) – välttämättömyys Kiwi.comin oikeutettuja etuja koskevia tarkoituksia varten (suoramarkkinointi).
Kohta 6.1(a) – suostumus.
Voit milloin tahansa peruuttaa viestien tilauksen (käyttää oikeuttasi vastustaa suoramarkkinointia tai peruuttaa suostumuksesi) ja tarkistaa viestien tilauksen tilan linkeistä, jotka ovat jokaisessa sinulle sähköpostitse lähettämässämme uutiskirjeessä.
Verkkomainonta Jotta voimme toimittaa sinulle parhaat tarjoukset ja maksimoida markkinointimme tehokkuuden, näytämme myös Kiwi.comissa ja kolmannen osapuolen verkkosivustoissa mainoksia, jotka on räätälöity sinulle henkilötietojesi perusteella. Tämän vuoksi saatat nähdä muualla internetissä mainoksia, joissa tarjotaan kuljetusvarauksia Kiwi.comin kautta.
Mainosverkot. Käytämme sisäisen markkinointitietokantamme ohella kolmannen osapuolen mainontaverkkoja, kuten Google Adsia. Näiden verkkojen avulla voimme näyttää sinulle asiaankuuluvia mainoksia eri paikoissa internetissä. Tämä tapahtuu määrittämällä sinulle salattu tunniste ja tallentamalla se evästeeseen laitteellesi. Kun vierailet verkkosivustolla, jossa mainoksia tarjoaa yksi kumppanimainosverkostomme kanssa työskentelevistä yrityksistä, se tunnistaa tämän tunnisteen ja näyttää sinulle tarjouksia määrittelyjemme mukaisesti.
Kohdistaminen kolmannen osapuolen alustoilla. Tavoittaaksemme käyttäjämme tarjouksillamme käytämme myös kolmannen osapuolen alustoja, kuten Meta for Businessia tai Google Adsia. Kun vierailet verkkosivustollamme ja teet varauksen kauttamme, jaamme salatun tunnisteen (esim. salattu sähköpostiosoite) näiden alustojen tarjoajien kanssa, jotta he voivat yhdistää profiilisi näillä alustoilla tietoihimme. Tämän ansiosta voimme näyttää räätälöityjä tarjouksia suoraan näillä alustoilla käyttäen niiden mainospalveluja. Jos esimerkiksi haet lentoa Kiwi.comissa, mutta et osta sitä, ja sen hinta laskee, saatamme näyttää sinulle tarjouksen tästä lennosta kolmannen osapuolen verkkosivustoilla. Nämä alustat ovat: Meta Platforms Ireland Ltd:n Facebook (Meta for Business), Google Ireland Limitedin Google Search (Google Ads) ja TikTok Technology Limitedin TikTok. Jos sinulla ei ole profiilia näillä alustoilla, ne eivät saa mitään tietoja sinusta.
Samankaltaisuuteen perustuvat ominaisuudet. Jotkin käyttämistämme mainospalveluista, erityisesti Meta for Business ja Google Ads, tarjoavat myös samankaltaisuuteen perustuvien kohderyhmien ominaisuuksia. Näiden ominaisuuksien avulla voimme löytää käyttäjiä, jotka saattaisivat olla kiinnostuneita palveluistamme, perustuen samankaltaisuuksiin nykyisten käyttäjiemme kanssa. Voimme tällöin kohdentaa uudelleen tarjouksiamme näille käyttäjille. Tämä tarkoittaa, että jos annat meille suostumuksesi, nämä palvelut analysoivat profiilejasi ja etsivät meille muita profiileja yhteisten ominaisuuksien perusteella. Näitä ominaisuuksia käytettäessä emme saa koskaan suoraa pääsyä henkilötietoihin tai profiileihin – palveluntarjoajat tekevät tämän taustalla, ja me saamme ainoastaan mahdollisuuden kohdentaa mainontaamme laajemmalle yleisölle.
Toimintasi verkossa, kun olet meihin yhteydessä
Tilin tiedot
Laitteen ja verkon metatiedot
Asetuksesi
Kohta 6.1(f) – välttämättömyys Kiwi.comin oikeutettuja etuja koskevia tarkoituksia varten (suoramarkkinointi).
Markkinointianalytiikka Parantaaksemme markkinointikampanjoitamme yleisesti teemme analyysejä nähdäksemme, mitkä kampanjat toimivat ja miten ne vaikuttavat meidän konversioasteisiimme. Lisäksi analysoimme kanssakäymistäsi Kiwi.comin kanssa, jotta voimme lähettää sinulle tarjouksia, joilla on sinulle merkitystä. Toimintasi verkossa, kun olet meihin yhteydessä
Laitteen ja verkon metatiedot
Yleinen sijainti
Kohta 6.1(f) – välttämättömyys Kiwi.comin oikeutettuja etuja koskevia tarkoituksia varten (suoramarkkinointi).
Oikeudellisten vaateiden laatiminen ja esittäminen sekä niitä vastaan puolustautuminen Jotta voimme esittää oikeudellisia vaateita, jotka aiheutuvat käyttöehtojamme loukkaavasta verkkosivustomme tai sovelluksemme käytöstä tai lakisääteistä velvollisuutta loukkaavasta käytöstä, ja jotta voimme puolustautua sinun nostamiltasi oikeudellisilta kanteilta, säilytämme henkilötietojasi vähintään neljän vuoden ajan siitä, kun viimeksi käytit verkkosivustoamme tai sovellustamme. Tunnistetiedot
Toimintasi verkossa, kun olet meihin yhteydessä
Laitteen ja verkon metatiedot
Tilin tiedot
Yhteystiedot (jos kirjoitettu kenttiin)
Asetuksesi
Kohta 6.1(f) – välttämättömyys Kiwi.comin oikeutettuja etuja koskevia tarkoituksia varten (lakisääteisten oikeuksiemme suojeleminen).
Tietoturva Suojellaksemme itseämme erilaisilta tietoturvariskeiltä, jotka pyrkivät hyödyntämään tietoturva-aukkoja ja vahingoittamaan liiketoimintaamme, sekä suojellaksemme käyttäjiämme luvattomalta Kiwi.com-tilien käytöltä, meidän on käsiteltävä käyttäjiemme henkilötietoja. Tätä varten keräämme ja käsittelemme käyttäjiemme henkilötietoja ja jaamme niitä joissain tapauksissa myös kolmansien osapuolten tietoturvaratkaisujen tarjoajille, kuten CloudFlarelle.
Käsittelemme myös henkilötietojasi, jotta voimme näyttää sinulle aktiiviset istunnot ja mahdollistaa niiden lopettamisen – tilin kaappauksen suojaus (ATO).
Toimintasi verkossa, kun olet meihin yhteydessäLaitteen ja verkon metatiedot
Kohta 6.1(f) – välttämättömyys Kiwi.comin ja käyttäjiemme oikeutettuja etuja koskevia tarkoituksia varten (tietoturva).
Palautteen kerääminen ja arviointi Joskus pyydämme sinua arvioimaan kokemuksesi Kiwi.comista, antamaan palautetta tai jättämään arvostelun kolmannen osapuolen asiakasarvostelusivustolle. Säilytämme ja arvioimme kaikki nämä tiedot tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseksi. Tunnistetiedot
Yhteystiedot
Arvostelut ja palaute
Kohta 6.1(f) – välttämättömyys Kiwi.comin oikeutettuja etuja koskevia tarkoituksia varten (tuotteiden ja palveluiden parantaminen).

Asiakkaat

Kun tilaat minkä tahansa palvelumme, jatkamme henkilötietojesi käsittelyä yllä selvennettyjä tarkoituksia varten. Käsiteltävien henkilötietojen laajuus näitä tarkoituksia varten käsittää kuitenkin myös tiedot varauksistasi sekä tiedot pyynnöistäsi ja kommunikoinnistasi kanssamme. Tämän lisäksi käsittelemme henkilötietojasi seuraavia tarkoituksia varten:

NIMI KUVAUS HENKILÖTIETOJEN LUOKAT OIKEUDELLINEN PERUSTE
Palveluiden tilaaminen ja tarjoaminen Pääasiallinen syy henkilötietojesi keräämiseen ja käyttämiseen on tehdä sopimus kanssasi ja tarjota sinulle tilaamasi palvelut. Riippuen laajuudesta, jossa käytät palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tavalla, joka on välttämätöntä käyttöehdoissamme kuvatun sopimuksemme solmimiseksi ja toimeenpanemiseksi. Tarjoamiimme palveluihin sisältyy pääasiallisesti sinun ja valitun matkantarjoajan välisen kuljetussopimuksen ja siihen liittyvien palveluiden välittäminen. Voimme myös käsitellä henkilötietojasi tähän tarkoitukseen, kun toimitamme sinulle toimeenpanopalvelun matkantarjoajia koskevissa korvausvaatimuksissa.
Tätä tarkoitusta varten meidän on luovutettava henkilötietojasi matkantarjoajille, joiden kanssa teet kuljetussopimuksen, ja joissakin tapauksissa myös lipunmyyntipalveluiden, kuten maailmanlaajuisten jakelujärjestelmien, tarjoajille. Jotta voimme maksaa liput, käytämme lisäksi nimeäsi ja sukunimeäsi luodaksemme kertakäyttöisen virtuaalisen maksukortin, jota käytämme maksun suorittamiseen kuljetuksen tarjoajalle.
Jos tilaat avustajapalveluita lisäpalveluna tai kun pyydät hyvitystä terveysongelmien vuoksi, käsittelemme terveyttäsi koskevia henkilötietoja. Avustajapalveluiden tapauksessa luovutamme henkilötietosi valitsemallesi matkantarjoajalle. Tilausprosessin aikana sinua pyydetään antamaan nimenomainen suostumuksesi näiden henkilötietojen käsittelyyn. Voit milloin tahansa perua suostumuksesi tällä lomakkeella: www.kiwi.com/privacy/rights. Huomaa kuitenkin, että jos peruutat henkilötietojen käsittelyä koskevan suostumuksesi lisäpalveluna tilattujen avustajapalveluiden tapauksessa, emme pysty tarjoamaan sinulle kyseistä palvelua koskevaa tukea.
On myös mahdollista, että tilaat jonkin muun palvelun, jonka me tai kumppanimme tarjoaa verkkosivustollamme tai sovelluksessa, kuten vakuutuksen tai majoituksen. Käsittelemme henkilötietojasi tarpeen mukaan voidaksemme solmia sopimuksen kanssasi ja toimittaaksemme sinulle tilatun palvelun tai (jos palvelu on kumppanimme tarjoama) voidaksemme tehdä sopimuksen solmimisen mahdolliseksi sinun ja palveluntarjoajan välillä sekä tehdäksemme osuutemme sinun ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajan välisessä sopimussuhteessa.
Tunnistetiedot
Yhteystiedot
Tiedot varauksistasi
Passin tai henkilökortin tiedot
Passin tai henkilökortin kopio
Maksutiedot
Asiakirjat, jotka on annettava välitetyn palvelun mukana
Kohta 6.1(b) – välttämättömyys sopimuksen solmimista ja täytäntöönpanemista varten (käyttöehdot).
Petosten estäminen Kun varaat lipun tai tilaat minkä tahansa muun palvelun verkkosivustomme tai sovelluksemme kautta, käytämme maksutapahtuman aikana kolmannen osapuolen palvelua, joka auttaa meitä estämään petoksia. Tämä on erittäin yleinen prosessi, joka tapahtuu lähes joka kerta tilatessasi jotain verkossa. Jotta tämä olisi mahdollista, siirrämme henkilötietojasi hetkellisesti kolmannen osapuolen petostorjuntapalveluun. Tästä ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan, sillä tapahtuma on täysin turvallinen, ja käytämme yhtä parhaista ja yleisimmistä petostenestotyökaluista. Nämä kolmannen osapuolen palveluntarjoajat (tällä hetkellä käytämme Forter, Inc:n ja Riskified Ltd:n tuotteita) käyttävät henkilötietoja, joita ne keräävät verkkopetoksiin liittyvään tietokantaan. Tämän jälkeen ne vertaavat tietokannassa olevia tietoja asiakkaidensa loppukäyttäjien tekemiin toimintoihin, ja kun ne havaitsevat vastaavanlaisen toiminnan merkkejä, ne ilmoittavat asiakkaille, että huijareiden suorittamat maksut tulee hylätä.
Jos ilmoitat petollisen ostoksen pankkisi kautta, saatamme lisäksi petollisten takaisinveloitusyritysten estämiseksi tarkastaa sosiaalisen median tileiltäsi, onko sinulla jonkinlainen yhteys lipun tilanneeseen henkilöön. Näin varmistamme, ettei kyseessä ole yritys saada lippurahoja takaisin petollisesti. Käsittelemme vain rajoitetun määrän tietoa liittyen yhteyteesi lipun tilanneeseen henkilöön ja siihen, oletko mahdollisesti julkaissut matkaan liittyviä tietoja (kuten valokuvia lentoasemalta ennen koneeseen nousua).
Tunnistetiedot
Yhteystiedot
Tiedot varauksistasi
Maksutiedot
Toimintasi verkossa, kun olet meihin yhteydessä
Laitteen ja verkon tiedot
Varaukseesi liittyvät julkisesti saatavilla olevat tiedot
Kohta 6.1(f) – välttämättömyys Kiwi.comin oikeutettuja etuja koskevia tarkoituksia varten ja yleisesti verkkokauppa-alan tarkoituksia varten (petosten estäminen).
Asiakastuki Asiakastuki on merkittävä osa palveluitamme. Tallennamme kaiken viestintämme kaikkien kanavien, kuten sähköpostin, chatin ja puhelinkeskusteluiden kautta tarjotaksemme sinulle tarvitsemasi palvelun. Osa asiakastukeamme on myös auttaa asiakkaitamme mahdollisissa oikeudellisissa ongelmissa matkantarjoajien kanssa (lennolta myöhästyttäessä tai muissa vastaavissa tilanteissa). Tätä varten teemme yhteistyötä kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kanssa. Kun sinulla on oikeudellinen ongelma, lähetämme tälle palveluntarjoajalle sähköpostiosoitteesi, minkä jälkeen sinuun otetaan yhteyttä ja sinulle tarjotaan apua vaateiden esittämiseen. Käytämme myös kolmannen osapuolen tekoälypalveluita auttamaan asiakaspalvelijoitamme tapaustesi ratkaisemisessa. Esimerkiksi kun otat meihin yhteyttä, voimme käyttää näitä työkaluja tehdäksemme yhteenvedon aiemmasta viestinnästä sinun ja muiden asiakaspalvelijoiden välillä saadaksemme nopean yleiskuvan tapauksen historiasta. Lisätietoa henkilötietojesi luovuttamisesta kolmannen osapuolen rekisterinpitäjille löytyy täältä. Tunnistetiedot
Yhteystiedot
Tiedot varauksistasi
Passin tai henkilökortin tiedot
Passin tai henkilökortin kopio
Tiedot pyynnöistäsi ja kommunikoinnistasi kanssamme
Kohta 6.1(b) – välttämättömyys sopimuksen solmimista ja täytäntöönpanemista varten (käyttöehdot).
Tietojen luovuttaminen metahakukoneille Jos saavut varaussivullemme kolmannen osapuolen hakukoneen kautta (niin sanottu metahaku), ilmoitamme kyseisen metahaun omistajalle, että onnistuit tekemään varauksen, jonka tiedot löysit heidän sivustoltaan. Yhteystiedot
Tiedot varauksistasi
Kohta 6.1(f) – välttämättömyys metahaun oikeutettuja etuja koskevia tarkoituksia varten (liiketoiminta).
Oikeudellisten vaateiden laatiminen ja esittäminen sekä niitä vastaan puolustautuminen Säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi oikeudellisten vaateiden laatimista tai esittämistä tai niitä vastaan puolustautumista varten. Aina, kun varaat lipun tai tilaat jonkin muun palvelun, säilytämme kaikki asianmukaiset tiedot vähintään neljän vuoden ajan vastaavan tilauksen tekohetkestä mahdollisia tulevia oikeudellisia vaateita varten, joita sinulla tai meillä voi olla erityisesti oikeus- ja muissa menettelyissä, sekä meille osoittamiesi korvaushakemusten käsittelyä tai myymistä varten. Vastaavasti, jos lähetät meille tietosuojapyynnön, säilytämme myös kaikki meille antamasi tiedot sekä tiedot koskien pyynnön käsittelyä tätä tarkoitusta varten. Tunnistetiedot
Yhteystiedot
Tiedot varauksistasi
Passin tai henkilökortin tiedot
Maksutiedot
Toimintasi verkossa, kun olet meihin yhteydessä
Laitteen ja verkon tiedot
Varaukseesi liittyvät julkisesti saatavilla olevat tiedot
Tiedot pyynnöistäsi ja kommunikoinnistasi kanssamme
Kohta 6.1(f) – välttämättömyys Kiwi.comin oikeutettuja etuja koskevia tarkoituksia varten (lakisääteisten oikeuksiemme suojeleminen).
Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen Meidän on käsiteltävä joitakin henkilötietojasi täyttääksemme tiettyjä meitä koskevia lakisääteisiä velvoitteita. Koska tämä on lain mukaan välttämätöntä, emme tarvitse suostumustasi tähän. Tätä tarkoitusta varten käsittelemme tunniste- ja yhteystietojasi sekä varauksiasi koskevia tietoja. Tätä edellyttävät pääasialliset lakisääteiset velvoitteet liittyvät siviilioikeuslain asetukseen nro 89/2012, kuluttajansuojaa koskevaan asetukseen nro 634/1992, arvonlisäveroa koskevaan asetukseen nro 235/2004 ja kirjanpitoa koskevaan asetukseen nro 563/1991. Jos lähetät meille tietosuojapyynnön jonkin oikeutesi toteuttamiseksi, pyydämme sinulta joitakin henkilötietoja, jotka käsittelemme sovellettavan lain noudattamista varten. Tiedot varauksistasi
Tiedot pyynnöistäsi ja kommunikoinnistasi kanssamme
Kohta 6.1(c) – välttämättömyys Kiwi.comia koskevien lakisääteisten velvoitteiden noudattamista varten.

Kanssamatkustajat

Jos joku tilaa palvelun Kiwi.comista puolestasi (esimerkiksi varaa lentolipun nimelläsi), me käsittelemme henkilötietojasi, vaikka et olisi suora asiakas. Henkilötietojasi käsitellään seuraavia tarkoituksia varten:

NIMI KUVAUS HENKILÖTIETOJEN LUOKAT OIKEUDELLINEN PERUSTE
Palveluiden tilaaminen ja tarjoaminen Jos joku tilaa palveluitamme puolestasi, käsittelemme henkilötietojasi tarpeen mukaan kyseisen palvelun tarjoamista varten. Tunnistetiedot
Yhteystiedot
Tiedot varauksistasiPassin tai henkilökortin tiedot
Passin tai henkilökortin kopio
Kohta 6.1(f) – välttämättömyys Kiwi.comin oikeutettuja etuja koskevia tarkoituksia varten (palveluiden tarjoaminen).
Käyttäjätili – tallennettu matkustaja Kun joku tilaa palvelun puolestasi ja hänellä on Kiwi.com-tili, tarjoamme hänelle mahdollisuuden tallentaa henkilökohtaiset tietosi, jotta muiden palveluiden tilaaminen puolestasi olisi helpompaa tulevaisuudessa. Jos meille annetaan sähköpostiosoitteesi, me lähetämme sinulle tietoa tästä, ja mikäli et hyväksy asiaa, voit päättää poistaa tietosi. Tunnistetiedot
Yhteystiedot
Passin tai henkilökortin tiedot
Kohta 6.1(f) – välttämättömyys sinun oikeutettuja etujasi koskevia tarkoituksia varten (tulevien varausten tekeminen yksinkertaiseksi).
Oikeudellisten vaateiden laatiminen ja esittäminen sekä niitä vastaan puolustautuminen Jotta voimme puolustautua nostamiltasi oikeudellisilta vaateilta, jotka liittyvät tarjoamiimme palveluihin, säilytämme henkilötietojasi vähintään neljän vuoden ajan vastaavan varauksen tekohetkestä. Tunnistetiedot
Yhteystiedot
Tiedot varauksistasi
Passin tai henkilökortin tiedot
Kohta 6.1(f) – välttämättömyys Kiwi.comin oikeutettuja etuja koskevia tarkoituksia varten (lakisääteisten oikeuksiemme suojeleminen).
Verkkosivuston ja sovelluksen toimintojen tarjoaminen Jos joku käyttää verkkosivustoamme tai sovellustamme tilatakseen palveluita puolestasi, käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme personoida verkkosivustoamme tai sovellustamme tälle henkilölle, jotta hänen vuorovaikutuksensa kanssamme olisi helpompaa ja tehokkaampaa. Esimerkiksi voimme personoida varausprosessin, kun tiedämme, että matkustatte ryhmänä. Tunnistetiedot
Tiedot varauksistasi
Kohta 6.1(f) – välttämättömyys Kiwi.comin oikeutettuja etuja koskevia tarkoituksia varten (tuoteominaisuuksien toimittaminen).

Kenelle luovutamme henkilötietojasi ja miksi?

Tietojen luovuttaminen muille rekisterinpitäjille

Joissakin tapauksissa luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille heidän tarkoituksiaan varten. Esimerkiksi lähetämme tietosi matkantarjoajille, joiden kanssa sinä teet kuljetussopimuksen välityspalvelumme kautta, ja jotka ilmoitetaan sinulle ennen kuin teet sopimuksen kanssamme tai muiden palveluiden tarjoajan kanssa samoilla ehdoilla. Joissakin tapauksissa jaamme henkilötietojasi myös lipunmyyntipalveluiden, kuten globaalin jakelujärjestelmän, tarjoajille.

Tämä tarkoittaa sitä, että henkilötietojasi voidaan paljastaa tietyille kolmansissa maissa toimiville matkantarjoajille tai muille palveluntarjoajille. Lisätietoja tietojesi siirtämisestä kolmansiin maihin löydät täältä.

Kukin valittu matkan- tai palveluntarjoaja käsittelee henkilötietojasi oman tietosuojakäytäntönsä (joka on julkaistu kunkin matkantarjoajan verkkosivustolla) mukaisesti. Henkilötietojen paljastaminen kaikille palveluntarjoajille tapahtuu sovellettavien henkilötietoja koskevien lakien ja säännösten mukaan.

Jos annat meille suostumuksesi evästeasetuksiemme kautta, luovutamme joitakin tietojasi kumppaneillemme markkinointitarkoituksia varten.

Lue lisää

VASTAANOTTAJIEN LUOKAT ESIMERKKEJÄ
Matkantarjoajat
Valitsemiesi lippujen varaamiseksi meidän on lähetettävä henkilötietojasi valituille matkantarjoajille.
Matkantarjoaja, jonka lipun haluat ostaa. Matkasi matkantarjoajan nimi näkyy aina, kun varaat lippua.
Maailmanlaajuiset jakelujärjestelmät (Global Distribution Systems)
Käytämme joskus maailmanlaajuista jakelujärjestelmää (GDS), kun etsimme lentoja. GDS-palveluntarjoajat ovat aina rekisterinpitäjiä. GDS-palveluntarjoajien tietosuojavelvoitteita käsitellään tietokoneistettujen varausjärjestelmien käytännesääntöjä koskevassa EU-asetuksessa nro 80/2009.
Amadeus IT Group S.A. (Amadeus) Travelport, LP (Galileo)
Sabre Global Technologies Limited (Sabre)
Farelogix, Inc. (Farelogix)
Muut palveluntarjoajat
Kun tilaat toisen palvelun, lähetämme henkilötietosi kolmannelle osapuolelle, joka tarjoaa tilaamasi palvelun.
Tilaamasi palvelun tarjoaja. Kun tilaat palvelua, sen tarjoaja näytetään aina selkeästi.
Maksujen vastaanottajat ja käsittelijät
Maksutilauksen toteuttaminen kauppiaan verkkosivustolla on vasta ensimmäinen vaihe pitkässä teknisten toimintojen ketjussa, jonka on tapahduttava ennen kuin maksun tiedot saapuvat tilillesi (pankissa) ja vahvistetaan kauppiaalle. Tietojen on kuljettava eri maksunkäsittelijöiden ja vastaanottavien pankkien läpi. Kaikki nämä tahot toimivat rekisterinpitäjinä, koska tiedot ovat täysin niiden hallussa.
Pay USA
ZOOZ Ltd.
Wirecard - Wirecard Bank AG
Worldpay (UK) Limited
Be2Bill - DALENYS PAYMENTS SAS
Credorax Ltd
Braintree (PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.)
Sosiaalisen median alustat ja identiteetinhallinnan tarjoajat
Jotta voimme lähettää sinulle viestejä koskien palveluitamme tai kirjata sinut sisään Kiwi.com-tilille kolmannen osapuolen alustan kautta, meidän on lähetettävä henkilötietojasi valitsemasi alustan tarjoajalle.
Meta Platforms Ireland Ltd (Facebook)
Google Ireland Limited (Google-tili)
Oikeudellisen tuen tarjoajat
Voimme käyttää muiden tahojen palveluita suojellaksemme laillisia oikeuksiamme ja vaateitamme.
Asianajajat, perintätoimistot.

Tietojen luovuttaminen tietojenkäsittelijöille

On monia toimintoja, jotka täytyy tehdä, mutta joita emme voi tehdä itse. Tästä syystä käytämme apunamme kolmannen osapuolen kumppaneita. Monessa tällaisessa tilanteessa kumppanit eivät loogisesti pystyisi suoriutumaan tehtävästään ilman henkilötietojasi. Tämän takia luovutamme tietojasi heille. Kaikissa näissä tapauksissa me olemme kuitenkin edelleen henkilötietojesi rekisterinpitäjä, ja kumppanimme toimivat käsittelijöinä.

Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka tietosi ovat heidän hallussaan, he voivat käsitellä niitä vain meidän tarkoituksiamme varten, ja me vastaamme niistä aina. He eivät voi missään tapauksessa käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa tai käyttää tietoja sopimuksemme vastaisella tavalla.

Lisäksi käytämme ainoastaan kumppaneita, jotka ovat antaneet meille riittävät vakuutukset siitä, että he noudattavat lakisääteisiä vaatimuksia ja pitävät tietosi aina turvassa.

Lue lisää

VASTAANOTTAJIEN LUOKAT ESIMERKKEJÄ
Perusinfrastruktuurin tarjoajat
Kuten lähes minkä tahansa muun internetissä toimivan yrityksen kohdalla, paras tapa harjoittaa liiketoimintaamme on ulkoistaa perusinfrastruktuuri (palvelimet) maailman suurimmille, parhaimmille ja turvallisimmille tarjoajille.
Amazon Web Services Inc.
OVH.CZ s.r.o.
Hetzner Online GmbH.
DigitalOcean, LLC.
Akamai Technologies, Inc.
Google Ireland Limited (GCP)
Asiakastuen työkalut
Voidaksemme keskustella asiakkaidemme kanssa heidän asiakastukipyyntöihinsä liittyen käytämme työkalua nimeltä Purecloud, jonka avulla voimme keskittää puhelin-, tekstiviesti- ja sähköpostiviestinnän yhteen paikkaan.
Amazon Web Services Inc. (Amazon Connect)
Genesys Telecommunications Laboratories, Inc. (Purecloud)
Asiakastuen toimittajat
Ulkoistamme joitakin asiakastuen tehtäviä kolmannen osapuolen toimijoille, joiden asiakastukisivustojen työntekijät toimivat asiakastuen edustajinamme.
Concentrix International Europe B.V.
WNS Global Services UK Limited
IGT Technologies Inc.
Aviacontact LCC
Advanced Travel Technologies, Ltd.
Cognitive Junction Inc. DBA AirLegit
InstaGo Sagl
Maksuratkaisu
Käytämme maksutietojesi hyväksymiseen, salaamiseen ja turvalliseen käsittelyyn kolmannen osapuolen maksuyhdyskäytävää, joka tarjoaa alan parhaan turvallisuusstandardin (PCI DSS).
ZOOZ Ltd.
Viestintätyökalut
Palveluidemme tarjoamista varten meidän on lähetettävä asiakkaillemme viestejä. Jotta tämä tapahtuisi automaattisesti ja sujuvasti, meidän on käytettävä ulkoisia teknologiapalveluiden tarjoajia.
Twilio Inc.
Nexmo Inc.
Customer and Message Systems, Inc.(Sparkpost)
The Rocket Science Group LLC (Mandrill, MailChimp)
Mailgun Technologies, Inc.
SendGrid, Inc.
Petostenestotyökalut
Petollisten maksutapahtumien estämiseksi tarkistutamme kaikki maksut ”petosten estäjällä”, eli kolmannen osapuolen teknologiapalveluiden tarjoajalla, joka havaitsee petolliset maksuyritykset.
Forter, Inc.
Varaus- ja lippukumppanit
Joskus tarvitsemme apua lippujen ostamisessa. Useimmissa tapauksissa käytämme erilaisia kolmannen osapuolen jakeluverkostoja. Joskus käytämme myös kolmannen osapuolen välittäjiä, jotka auttavat meitä ostamaan lippuja näistä jakeluverkostoista epäsuorasti. Kaikki tämä tehdään parhaiden mahdollisten saatavilla olevien hintojen löytämiseksi. Joissakin tapauksissa saatamme ostaa liput kolmannen osapuolen verkkomatkatoimistosta.
Erilaiset verkkomatkatoimistot, joiden kanssa olemme solmineet sopimuksen varauksiin tai lippuihin liittyvien palveluiden tarjoamisesta.
Toimeenpanopalveluiden toimittajat
Kun edustamme sinua matkantarjoajia vastaan suojataksemme oikeuksiasi ja vaateitasi, saatamme käyttää kolmansien osapuolten palveluita.
Asianajajat, perintätoimistot.
Asiakkuudenhallinnan ja markkinointianalytiikan palvelut
Käytämme kolmannen osapuolen ohjelmistoratkaisuja käyttäjä- ja asiakastietokantamme hallintaa sekä markkinointitarkoituksia ja ‑analytiikkaa varten. Näiden ratkaisujen ansiosta voimme myös osoittaa sinulle tiettyjä ominaisuuksia perustuen edellisiin varauksiisi ja toimintaasi verkossa, jotta voimme käyttää niitä kohdistaessamme sinulle verkkomainoksia sekä verkkosivuston tai sovelluksen yksilöllisiä ominaisuuksia.
Bloomreach B.V.
Facebook Ireland Ltd.
Marin Software Ltd.
Verkkomainontapalvelut
Näiden palvelujen avulla voimme näyttää sinulle internetissä yksilöllisiä mainoksia.
Meta Platforms Ireland Ltd (Meta for Business)
Google Ireland Limited (Google Ads)
Criteo SA
CityAds Media, LLc.
Analytiikkatyökalut
Käytämme kolmansien osapuolten analyyttisia ja lokiinkirjausohjelmistojen työkaluja, joiden ansiosta ymmärrämme paremmin asiakaskantaamme ja teemme palveluistamme mahdollisimman helppokäyttöisiä asiakkaillemme.
Google Ireland Limited (Google Analytics 360)
Datadog Inc.
Loggly, Inc. (SolarWinds Worldwide, LLC)
Smartsupp.com, s.r.o.(Smartlook)
FullStory, Inc.
Ohjelmistosuunnittelijat
Saatamme joskus luovuttaa henkilötietojasi ulkoisille ohjelmistosuunnittelijoille, jotka auttavat meitä teknologiaamme liittyen.
Tällä hetkellä teemme yhteistyötä monien ohjelmistosuunnittelijoiden kanssa. Koska kunnioitamme heidän oikeuttaan yksityisyyteen, emme jaa heidän henkilötietojaan.
Kirjanpitotyökalu
Olemme velvollisia antamaan asianmukaiset laskut ja säilyttämään kirjanpidolliset asiakirjat (esim. laskut) Tšekin tasavallan lainsäädännön mukaisella tavalla, minkä vuoksi käytämme kolmannen osapuolen tarjoamia kirjanpitojärjestelmiä.
Fakturoid s. r. o.
Tietoturvan tarjoajat
Jaamme henkilötietoja kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa, jotka tarjoavat meille tietoturvaratkaisuja, kuten verkkosovelluspalomuurin tarjoaja Cloudflare. Nämä tarjoajat tarkastelevat pääasiassa verkkokäyttäytymistäsi vuorovaikutuksessa kanssamme ja analysoivat laitettasi ja verkkosi metatietoja.
Cloudflare, Inc.
Generatiivisen tekoälyn tarjoajat
Käytämme kolmannen osapuolen tekoälypalveluntarjoajia joissakin toiminnoissamme, ja näille tarjoajille lähetetyt tekstit voivat sisältää henkilötietojasi. Esimerkiksi voimme pyytää tekoälytyökaluja tiivistämään tiedot pyynnöistäsi ja viestinnästäsi kanssamme, jotta voimme saada nopeamman ja paremman käsityksen asiasta ja siten nopeamman ratkaisun, kun otat meihin yhteyttä. Yritämme aina poistaa kaikkein arkaluontoisimmat tiedot teksteistä ennen niiden lähettämistä.
Microsoft Limited

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Yleisesti ottaen käsittelemme henkilötietojasi, kunnes emme enää tarvitse niitä mihinkään tässä tietosuojakäytännössä määritettyihin tarkoituksiin. Tavallisesti käsittelemme henkilötietojasi lakisääteisen vanhentumisjakson ajan, joka on yleensä kolme vuotta plus yksi lisävuosi, joka on välttämätön varoaika viivästyneiden ilmoitusten ja lisätoimiemme varalta.

Lakisääteisten velvoitteiden täyttämistarkoituksia varten käsittelemme henkilötietojasi sovellettavan lain vaatiman ajan, esim. laskujen arkistointiaika on 10 vuotta.

Kiwi.com-tiliäsi koskevia tarkoituksia varten säilytämme henkilötietojasi viiden vuoden ajan siitä, kun teet viimeisen toiminnon sisäänkirjautuneena.

Yksilöllisiä tarjouksia koskevia tarkoituksia varten saat meiltä ajoittain sähköpostitarjouksia, ja jokaisessa sähköpostissa on selkeä ja helppo tapa peruuttaa sähköpostien tilaus ja siten vastustaa tämän tyyppistä käsittelyä. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi tähän tarkoitukseen, kunnes peruutat sähköpostien tilauksen.

Miten voit saada pääsyn henkilötietoihisi ja hallita niitä?

Haluamme, että henkilötietosi ovat aina hallinnassasi. Tämän osalta sinulla on tiettyjä oikeuksia, jotka sallivat sen. Tietyissä olosuhteissa voit:

  1. saada pääsyn kaikkiin tietoihisi, joita käytämme tai käsittelemme, ja saada jäljennöksen niistä
  2. pyytää meitä poistamaan tietosi
  3. korjata käsittelemiämme tietoja, jos uskot niiden olevan virheellisiä
  4. rajoittaa tietojen käsittelyä
  5. vastustaa käsittelyä
  6. saada henkilötietosi yleisesti käytetyssä koneellisesti luettavassa muodossa tai siirtää tiedot toiselle palveluntarjoajalle.

Voit käyttää oikeuksiasi lähettämälle pyyntösi meille sähköpostitse tämän lomakkeen kautta: kiwi.com/privacy/rights.

Huomioithan, että varmistaaksemme henkilötietojesi turvallisuuden toteutamme vain pyyntöjä, jotka on lähetetty varauksessa tai palvelun tilauksessa käytetystä sähköpostiosoitteesta. Jos joku muu teki varauksen puolestasi, pyydämme sinua antamaan meille lisätietoja (varaustunnus jne.), jotta voimme varmistaa, että olet todella kyseessä olevien henkilötietojen omistaja.

Lue lisää

Pääsy omiin henkilötietoihin

Sinulla on milloin tahansa oikeus kysyä meiltä, käsittelemmekö henkilötietojasi, ja saada seuraavat tiedot:

  1. tarkoitukset, joita varten käsittelemme henkilötietojasi
  2. käsittelemämme henkilötietojesi luokat
  3. luettelo kolmansista osapuolista, joille luovutamme henkilötietojasi, etenkin kun nämä kolmannet osapuolet sijaitsevat kolmansissa maissa
  4. kuinka kauan aiomme käsitellä henkilötietojasi, tai ainakin kuinka määritämme säilytysajan
  5. oikeutesi rekisteröitynä yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaan
  6. oikeutesi tehdä valitus valvontaviranomaiselle
  7. mistä saimme tietosi niissä tapauksissa, joissa emme saaneet tietoja suoraan sinulta
  8. mahdolliset tiedot koskien automaattista päätöksentekoa, jota voidaan soveltaa sinuun
  9. milloin tiedot siirrettiin kolmanteen maahan ja mitä suojaustoimenpiteitä sovelletaan GDPR:n mukaan.

Lisäksi pyynnöstäsi toimitamme sinulle täydellisen kopion kaikista käsittelemistämme henkilötiedoistasi. Ensimmäinen kopio on ilmainen. Muista kopioista voimme kuitenkin periä sinulta maksun hallintokulujemme kattamiseksi.

Voit myös pyytää tietosi yleisesti käytetyssä muodossa tietojen siirrettävyyden vuoksi.

Henkilötietojesi poistaminen

Sinun on myös oikeus siihen, että tietosi poistetaan kokonaan (tai tarkemmin sanoen anonymisoidaan peruuttamattomasti), jos jokin seuraavista tilanteista koskee sinua:

  1. emme enää tarvitse henkilötietojasi mihinkään tässä tietosuojakäytännössä määritettyyn tarkoitukseen
  2. olet onnistuneesti kieltänyt käsittelyn GDPR:n artiklan 21 mukaisesti emmekä tarvitse henkilötietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen
  3. olemme käsitelleet henkilötietojasi laittomasti tai
  4. laki velvoittaa meidät poistamaan henkilötietosi.

Sinulla ei kuitenkaan ole oikeutta pyytää henkilötietojesi poistamista, jos käsittely on tarpeen seuraavista syistä:

  1. ilmaisun- ja tiedonvapauden oikeuden käyttäminen
  2. lakisääteisten velvoitteiden, jotka velvoittavat meitä säilyttämään henkilötietoja, noudattaminen tai
  3. tarvitsemme henkilötietoja oikeudellisten vaateiden laatimista, esittämistä tai puolustamista varten.

Omien henkilötietojen oikaiseminen

Jos sinusta tuntuu, että käsittelemämme henkilötietosi eivät ole paikkansapitäviä, voit ilmoittaa meille, ja teemme parhaamme oikaistaksemme ne.

Huomaathan, että emme voi korjata tietokannassamme olevia lippuusi liittyviä tietoja. Jos tekisimme niin, se ei muuttaisi tietoja matkantarjoajien tai muiden palvelujen tarjoajien kannalta, emmekä pystyisi täsmäyttämään tietoja. Voit aina muuttaa lippusi tietoja Varausten hallinta -osiosta Kiwi.com-sivustolla.

Omien henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen

Rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä tietyissä olosuhteissa. Tämä tarkoittaa, että varmistamme, että tietoja ei käsitellä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin niiden arkistointiin tai siirtämiseen turvalliseen arkistoon. Sinulla on oikeus pyytää tätä rajoitusta, jos:

  1. haastat henkilötietojesi paikkansapitävyyden (jatkamme niiden käsittelyä, kun tämä on ratkaistu)
  2. olemme käsitelleet henkilötietojasi laittomasti, mutta poistamisen sijaan pyydät vain rajoitusta
  3. ainoa jäljellä oleva tarkoitus henkilötietojesi käsittelyyn on oikeudellisten vaateiden asettaminen, toteuttaminen tai puolustaminen tai
  4. olet vastustanut tietojenkäsittelyä GDPR:n artiklan 21 luvun 1 mukaisesti ja arvioimme, onko pyyntösi perusteltu.

Omien henkilötietojen käsittelyn vastustaminen

Voit vastustaa mitä tahansa tarkoitusta, jota varten käsittelemme henkilötietojasi perustuen oikeutetun edun oikeudelliseen perustaan. Kun vastustat käsittelyä mitä tahansa markkinointitarkoitusta varten, lopetamme henkilötietojesi käytön tähän tarkoitukseen välittömästi.

Jos vastustat jotain muuta oikeutettua etua koskevaa tarkoitusta, lopetamme henkilötietojesi käsittelyn tätä tarkoitusta varten, paitsi jos pystymme todistamaan, että oikeutetut perusteemme tietojen käsittelylle ylittävät sinun henkilökohtaiset etusi, oikeutesi ja vapautesi.

Hanki henkilökohtaiset tietosi siirrettävässä muodossa

Sinulla on myös oikeus saada käsitellyt henkilötietosi (suostumuksen tai sopimuksen solmimisen tai täytäntöönpanemisen välttämättömyyden perusteella) yleisesti käytetyssä ja koneella luettavassa muodossa, ja sinulla on oikeus lähettää kyseiset tiedot toiselle valitsemallesi rekisterinpitäjälle.

Evästeet ja vastaavat teknologiat

Evästeet ovat pieniä laitteeseesi asetettavia tekstitiedostoja, joiden ansiosta muistamme tiettyjä tietoja sinusta useita tarkoituksia varten, joita ovat esimerkiksi verkkosivuston ja sovelluksen toimintojen toimittaminen, tuotekehitys, palvelun parantaminen, liiketoiminnan kehittäminen, Kiwi.com-tili, verkkomainonta, markkinointianalytiikka, tietoturva, petosten estäminen ja tietojen luovuttaminen metahakukoneille.

Sivustossamme on käytössä kolmen tyyppisiä evästeitä:

  1. evästeet, jotka ovat välttämättömiä verkkosivustomme toiminnan ja palveluidemme tarjoamisen kannalta (näitä ei voi poistaa käytöstä)
  2. nk. suorituskykyevästeet, joita käytetään tilastollisiin tarpeisiin palveluidemme parantamiseksi ja
  3. evästeet, joita käytämme markkinointitarkoituksiin.

Voit poistaa tilastollisiin ja markkinointitarkoituksiin käytetyt evästeet käytöstä määrittämällä evästeasetuksesi täällä.

Voit milloin tahansa tarkistaa ja muuttaa digitaalista mainontaa koskevia asetuksiasi Digital Advertising Alliancen (DAA) verkkosivuilla osoitteessa http://optout.aboutads.info/ tai European Interactive Digital Advertising Alliancen (EDAA) verkkosivuilla osoitteessa http://www.youronlinechoices.com/.

ÄLÄ SEURAA: tällä hetkellä emme reagoi selaimesi Älä seuraa -asetukseen.

Lue lisää

Välttämättömät

EvästeTyyppiVoimassaoloKuvaus
SKYPICKER_AFFILIATEEväste30 päivääKiwi.comin käyttämä kumppanitunnus.
SKYPICKER_AFFILIATE_UIDEväste30 päivääKiwi.comin käyttämän kumppanitunnuksen parametri.
SKYPICKER_VISITOR_UNIQIDEväste400 päivääKiwi.comin käyttämä yksilöivä käyttäjätunnus, jonka avulla käyttäjät tunnistetaan.
__cfduidEväste30 päivääCloudfare havaitsee _cfduid-evästeen avulla verkkosivustojemme pahansuovat vierailijat ja minimoi oikeutettujen käyttäjien estämisen. Se voidaan asettaa asiakkaidemme loppukäyttäjien laitteille, ja sitä käytetään jaettujen IP-osoitteiden yksittäisten asiakkaiden tunnistamiseen sekä asiakaskohtaisten suojausasetusten asettamiseen.
__cfruidEvästeIstuntoTämä eväste sisältyy Cloudflaren tarjoamiin palveluihin, joihin lukeutuvat kuormituksen tasaaminen, verkkosivuston sisällön toimittaminen ja DNS-yhteyden tarjoaminen verkkosivustojen operaattoreille.
__kw_darwin_saved_groupsEväste400 päivääTämä eväste varmistaa käyttäjän käyttöliittymän yhdenmukaisuuden sivuilla vieraillessa.
__kw_darwin_saved_testsEväste400 päivääTämä eväste varmistaa käyttäjän käyttöliittymän yhdenmukaisuuden sivuilla vieraillessa.
__kwc_agreedEväste400 päivääTämän evästeen arvoksi asetetaan tosi, kun käyttäjä valitsee tietosuoja-asetuksia.
__kwc_settingsEväste400 päivääTämä eväste sisältää määrätyt tietosuoja-asetukset.
bookingSessionIdEvästeIstuntoAinutlaatuinen tunniste, jonka avulla Riskified estää maksupetoksia.
cf_use_obEväste1 päiväTämän evästeen avulla verkkosivusto voi näyttää vierailijalle ilmoituksen, että verkkosivustoa huolletaan tai se ei ole käytettävissä.
dealsSubscriptionFormSeenEväste400 päivääTämän avulla tarkastetaan, onko käyttäjä nähnyt tilaamiseen liittyvän ponnahdusikkunan.
deeplinkIdEvästeIstuntoTämän evästeen avulla säilytetään välttämättömiä tietoja siitä, että saavuit verkkosivustollemme kumppanimme verkkosivustolla olevan linkin kautta.
fchkoutoolsDIDEvästePysyväForter estää tämän avulla maksupetoksia.
fchkoutoolsSIDEvästeIstuntoForter estää tämän avulla maksupetoksia.
forced_brandEväste400 päivääURL-parametrin tai virheenkorjausmodaalin asettama pakollinen brändi.
forterTokenEväste400 päivääTämä eväste on välttämätön petoksia estävässä työkalussa, jota käytetään kaikkiin verkkosivustollamme tehtyihin maksuihin.
forterTokenCopyEväste400 päivääTämä eväste on välttämätön petoksia estävässä työkalussa, jota käytetään kaikkiin verkkosivustollamme tehtyihin maksuihin.
frame_ancestor_urlEväste400 päivääMainosverkosto Clicktripz näyttää tämän avulla mainoksiamme eri sivustoilla internetissä.
ftr_ncdEväste400 päivääTämä eväste on välttämätön petoksia estävässä työkalussa, jota käytetään kaikkiin maksuihin verkkosivustollamme.
google_play_services_authEväste400 päivääKäytetään Google Play -palveluiden todentamiseen
ignore_mobile_adEväste400 päivääTämän evästeen avulla seurataan mainosten sulkemisvalintaa verkkosivustollamme.
kw_languageEvästeIstuntoTämän evästeen avulla voimme muistaa kieliasetuksen.
kw_marketEvästeIstuntoTämän evästeen avulla seuraamme markkina-alueen maata.
lastDealsDataStorageEväste400 päivääTämän avulla säilytämme tietoja voidaksemme tarjota erilaisia toimintoja verkkosivustomme Tarjoukset-osiossa.
lastDealsResultsEväste400 päivääTämän avulla säilytämme luetteloa käyttäjiemme äskettäin tekemistä hauista.
lastRskxRunEväste400 päivääRiskified kerää tämän avulla tietoja, joita käytetään maksupetosten havaitsemisessa ja estämisessä.
mapboxEväste400 päivääKäytetään karttojen ja sijaintihakujen tarjoamiseen
messagesSupportedByClientEväste1 päiväTämä eväste mahdollistaa tiedonsiirron Kiwi.comin mobiilisovelluksen ja verkkosivuston välillä, jotta kaikki ominaisuudet toimivat sovelluksessa.
ppwp_wp_sessionEväste1 päiväTämä eväste säilyttää käyttäjän tiedot eri sivuilla, joilla käyttäjä vierailee.
preferred_currencyEväste400 päivääTämän evästeen avulla muistamme valuutta-asetuksesi.
preferred_languageEväste400 päivääTämän evästeen avulla muistamme kieliasetuksesi.
rCookieEväste400 päivääTämä eväste kerää tilastollista tietoa käyttäjien toiminnasta verkkosivustolla.
recentRedirectEvästeIstuntoTämä eväste säilyttää tietoja sivusta, jolla on käyty viimeksi.
recentSearchEväste30 päivääTämä eväste säilyttää tietoja viimeksi käytetystä hakulomakkeesta.
recentSearchListEvästeIstuntoTämä eväste säilyttää luetteloa lennoista, joita olet hakenut äskettäin.
riskifiedEväste400 päivääKäytetään petosten ja riskien hallintaan
rskxRunCookieEväste400 päivääTämän evästeen avulla kerätään tietoja, joita käytetään maksupetosten havaitsemisessa ja estämisessä.
search.form.recent_searchEväste400 päivääTässä evästeessä on viimeisimmät hakulomakkeeseen valitsemasi suodattimet.
sentryEväste400 päivääKäytetään sovelluksen teknisten ongelmien seurantaan ja raportointiin
simpleTokenEväste3600 sekuntiaTätä evästettä käytetään todentamistietojen säilyttämiseen.
sub1ParamEväste30 päivääTätä evästettä käytetään kumppanitunnuksen säilyttämiseen.
subscriptionFormSeenEväste400 päivääTämän avulla tarkastetaan, onko käyttäjä nähnyt tilaamiseen liittyvän ponnahdusikkunan.
testEnvironmentEväste400 päivääKehittäjiemme käyttämä sisäinen eväste, jonka avulla seuraamme erilaisia verkkosivustomme testaamiseen liittyviä tietoja.
test_cookieEväste1 päiväTämän evästeen avulla tarkastetaan, tukeeko käyttäjän selain evästeitä.
ua_session_tokenEväste30 päivääTämän evästeen avulla helpotetaan sisäänkirjautumisprosessia.
uiEvästeIstuntoKäytämme tätä evästettä erottamaan tavallista selainta käyttävät käyttäjät niistä, jotka katselevat verkkosivustoamme mobiiliverkkonäkymässä.
viewedOuibounceModalEvästeIstuntoTämän evästeen avulla säilytetään tietoja siitä, joko ponnahdusikkuna on näytetty käyttäjälle.
wasMmbPopupModalOpened_#Eväste365 päivääTämän evästeen avulla säilytetään tietoja siitä, joko ponnahdusikkuna on näytetty käyttäjälle Varausten hallinta ‑sivulla.
affilParamsPaikallinen tallennustilaPysyväTämän evästeen avulla säilytetään välttämättömiä tietoja siitä, että saavuit verkkosivustollemme kumppanimme verkkosivustolla olevan linkin kautta.
bookingcom_extension_defaultPaikallinen tallennustilaPysyväTämän evästeen avulla muistamme Etsi majoitus Booking.comista ‑valinnan asetuksen.
initial_loadPaikallinen tallennustilaPysyväKehittäjiemme käyttämä sisäinen eväste, jonka avulla seurataan erilaisia verkkosivustomme lataamiseen liittyviä tietoja.
newsletterFormFilledPaikallinen tallennustilaPysyväTämä eväste auttaa meitä muistamaan, että uutiskirjeen tilauslomake on täytetty.
PPaffilidPromoCodeIstunnon tallennustilaIstuntoTämän evästeen avulla säilytetään välttämättömiä tietoja siitä, että saavuit verkkosivustollemme kumppanimme verkkosivustolla olevan linkin kautta.
PPtransportTypeORIstunnon tallennustilaIstuntoTämän evästeen avulla säilytetään välttämättömiä tietoja siitä, että saavuit verkkosivustollemme kumppanimme verkkosivustolla olevan linkin kautta.
PPtripTypeIstunnon tallennustilaIstuntoTämän evästeen avulla säilytetään välttämättömiä tietoja siitä, että saavuit verkkosivustollemme kumppanimme verkkosivustolla olevan linkin kautta.
gtm_line_car-afIstunnon tallennustilaIstuntoTämän evästeen avulla säilytetään välttämättömiä tietoja siitä, että saavuit verkkosivustollemme kumppanimme verkkosivustolla olevan linkin kautta.
gtm_line_car-cidIstunnon tallennustilaIstuntoTämän evästeen avulla säilytetään välttämättömiä tietoja siitä, että saavuit verkkosivustollemme kumppanimme verkkosivustolla olevan linkin kautta.
searchExtensionIstunnon tallennustilaIstuntoTämän evästeen avulla muistamme, joko olet tehnyt Etsi majoitus Booking.comista ‑hakuja, ja poistaa sen käytöstä tulevien hakujen osalta nykyisessä istunnossa.
sessionIdIstunnon tallennustilaIstuntoSäilyttää vierailijan istunnon tilan sivupyyntöjen välillä.
utilsPageCountIstunnon tallennustilaIstuntoTässä säilytetään välttämättömiä teknisiä tietoja erilaisten mainoskampanjoiden käynnistämiseksi verkkosivustollamme.
utilsUtm_sourceIstunnon tallennustilaIstuntoTässä säilytetään välttämättömiä tietoja erilaisten komentosarjojen käynnistämiseksi verkkosivustollamme.
voucherIDIstunnon tallennustilaIstuntoTämän evästeen avulla säilytetään välttämättömiä tietoja siitä, että saavuit verkkosivustollemme kumppanimme verkkosivustolla olevan linkin kautta, ja siitä, että käytit kuponkia matkasi maksamiseen.
forterEväste400 päivääKäytetään petosten estämiseen ja suojaukseen

Analytiikka

EvästeTyyppiVoimassaoloKuvaus
FPAUEväste90 päivääTämä eväste määrää käyttäjälle tietyn tunnisteen, joka laskee tulevien vierailujen lukumäärän analytiikkaa varten.
FPIDEväste400 päivääTämä eväste kerää tilastollista tietoa käyttäjän toiminnasta analytiikkaa varten.
FPLCEväste1 päiväTämä eväste määrää käyttäjälle tietyn tunnisteen, jonka ansiosta voimme seurata toimintaa analytiikkaa varten.
IDEEväste365 päivääGoogle Marketing Platform mittaa tämän avulla mainoksen tehokkuutta keräämällä tietoa käyttäjän toiminnasta ja raportoimalla siitä.
SL_C_#_DOMAINEvästeIstuntoKerää tietoa käyttäjän siirtymisestä ja toiminnoista verkkosivustolla analytiikkaa varten.
SL_C_#_KEYEväste390 päivääNäiden evästeiden avulla voimme nähdä tarkan polun, jota käyttäjät käyttävät verkkosivustomme selaamiseen.
SL_C_#_SIDEväste390 päivääNäiden evästeiden avulla voimme nähdä tarkan polun, jota käyttäjät käyttävät verkkosivustomme selaamiseen.
SL_C_#_VIDEväste390 päivääNäiden evästeiden avulla voimme nähdä tarkan polun, jota käyttäjät käyttävät verkkosivustomme selaamiseen.
_clckEväste365 päivääMicrosoft Clarity kerää tietoja käyttäjän siirtymisestä ja toiminnasta verkkosivustolla. Käytämme tätä evästettä tilastollisten raporttien ja lämpökarttojen tekemiseen. Tässä nimenomaisessa evästeessä säilytetään yksilöllistä käyttäjätunnusta.
_clskEväste1 päiväTämän asettaa Microsoft Clarity. Tämän evästeen avulla säilytetään yksittäisen käyttäjän sivunkatselukertoja, jotka myös yhdistetään yhdeksi istuntotietueeksi.
_cltkEvästeIstuntoTämän asettaa Microsoft Clarity. Kerää tilastollista tietoa käyttäjien toiminnasta verkkosivustolla. Tätä käytetään sisäisessä analytiikassa.
_dc_gtm_UA-#Eväste1 päiväGoogle Tag Manager hallitsee tämän avulla Google Analytics ‑komentosarjatunnisteen lataamista.
_gaEväste400 päivääGoogle Analytics erottaa tämän avulla yksilölliset käyttäjät osoittamalla satunnaisesti luodun numeron asiakastunnisteeksi. Se lisätään sivuston jokaiseen sivupyyntöön, ja sen avulla lasketaan vierailija-, istunto- ja kampanjadataa sivuston analyyttisiä raportteja varten.
_ga_#Eväste400 päivääGoogle Analytics kerää tämän avulla tietoa käyttäjän verkkosivustokäyntien määrästä sekä ensimmäisen ja viimeisimmän käynnin päivämäärät.
_gac_UA-#Eväste90 päivääTämän avulla seurataan klikkauksia, kun Google Adsissa käytetään automaattisia tunnisteita.
_gatEväste1 päiväTämän evästeen avulla rajoitetaan verkkosivuston sallimien pyyntöjen määrää, ja pyyntöjä suodatetaan verkkosivuston vakauden ja toiminnallisuuden varmistamiseksi.
_gat_gtag_UA_#EvästeIstuntoGoogle Analytics kerää tämän avulla tilastollista tietoa käynneistä verkkosivustolla.
_gcl_auEväste90 päivääGoogle AdSense testaa tämän avulla mainontansa tehokkuutta verkkosivustoissa, joissa sen palveluita käytetään.
_gcl_awEväste90 päivääKonversiolinkitin kerää tämän avulla klikkaustietoja. Konversiolinkittimen tunnistimien avulla tunnistimet mittaavat klikkausdataa, jotta konversioita voidaan mitata tehokkaasti.
_gidEväste1 päiväTämän evästeen avulla Google Universal Analytics säilyttää ja päivittää yksilöllistä arvoa kustakin sivusta, jolla on vierailtu.
_parsely_visitorEväste30 päivääParse.ly osoittaa tämän avulla anonyymin käyttäjätunnisteen, jonka avulla seurataan uusia ja toistuvia vierailijoita.
collectEvästeIstuntoTämän avulla Google Analyticsiin lähetetään tietoja vierailijan laitteesta ja toiminnasta. Se seuraa vierailijaa eri laitteilla ja markkinointikanavilla.
fs_uidEväste365 päivääTässä evästeessä on nykyisen istunnon tunnusmerkkijono. Tämä eväste sisältää muita kuin henkilötietoja siitä, millä alasivuilla vierailija käy, ja näitä tietoja käytetään vierailijan kokemuksen optimoinnissa.
google_click_idEväste180 päivääTämä eväste kerää tietoa siitä, miten käyttäjä reagoi mainoksiin.
gtmSplitVarEväste400 päivääGoogle Analytics kerää tämän avulla tietoa tavasta, jolla käyttäjä käyttää verkkosivustoa, minkä jälkeen tätä tietoa käytetään analyyttisiin tarkoituksiin.
logglytrackingsessionEvästeIstuntoTämä eväste auttaa seuraamaan käyttäjien istuntojen aikana tapahtuvia virheitä ja ilmoittamaan niistä.
pagead/1p-user-list/#EvästeIstuntoTämä eväste seuraa käyttäjän kiinnostusta tuotteisiin tai tapahtumiin useilla verkkosivustoilla analytiikkaa varten.
smartlook_ban_expireEvästePysyväSe kerää tietoja käyttäjän asetuksista ja/tai verkkokampanjoiden sisällön käytöstä analyyttisiä tarkoituksia varten.
smartlook_ban_reasonEvästePysyväTätä evästettä käytetään virheiden havaitsemiseen ja virhetietojen lähettämiseen tukihenkilökunnalle, joka parantaa verkkosivuston vakautta näiden tietojen avulla.
utag_mainEväste365 päivääTämä eväste auttaa meitä seuraamaan verkkosivustomme käyttöä ja parantamaan analyyttisen datan tarkkuutta.
utm_mediumEväste400 päivääHavaitsee analyyttisia tarkoituksia varten tavan, jolla käyttäjä on saapunut verkkosivustollemme, esim. klikkaamalla banneria tai linkkiä sähköpostissa.
utm_sourceEväste400 päivääTämä eväste määrittää, mistä käyttäjä saapui verkkosivustolle, ja sen avulla arvioidaan markkinointikampanjoiden onnistumista.
SL_L_#_KEYPaikallinen tallennustilaPysyväTämä eväste kerää tilastollisia tietoja tavoista, joilla käyttäjät käyttävät verkkosivustoa, mukaan lukien vierailujen lukumäärä ja verkkosivustolla keskimäärin vietetty aika.
SL_L_#_RECORDINGS_BEACON_DATAPaikallinen tallennustilaPysyväNämä evästeet keräävät tilastollista tietoa tavoista, joilla vierailijat käyttävät verkkosivustoa, mukaan lukien vierailujen lukumäärä ja verkkosivustolla keskimäärin vietetty aika.
SL_L_#_SIDPaikallinen tallennustilaPysyväNämä evästeet keräävät tilastollista tietoa tavoista, joilla vierailijat käyttävät verkkosivustoa, mukaan lukien vierailujen lukumäärä ja verkkosivustolla keskimäärin vietetty aika.
SL_L_#_VIDPaikallinen tallennustilaPysyväNämä evästeet keräävät tilastollista tietoa tavoista, joilla vierailijat käyttävät verkkosivustoa, mukaan lukien vierailujen lukumäärä ja verkkosivustolla keskimäärin vietetty aika.
TDeeclocIDPaikallinen tallennustilaPysyväGoogle Analytics ottaa tämän avulla käyttöön tehostetun verkkokauppaa valvovan ominaisuuden.
_fs_uidPaikallinen tallennustilaPysyväTässä evästeessä on nykyisen istunnon tunnusmerkkijono. Tämä eväste sisältää muita kuin henkilötietoja siitä, millä alasivuilla vierailija käy, ja näitä tietoja käytetään vierailijan kokemuksen optimoinnissa.
isSandboxIstunnon tallennustilaIstuntoTämän avulla säilytetään teknisiä tietoja eristysympäristöstä analyyttisiä tarkoituksia varten.
firebaseEväste400 päivääKäytetään Google-mainosten optimointiin ja tuoteanalytiikkaan

Markkinointi

EvästeTyyppiVoimassaoloKuvaus
ANONCHKEväste1 päiväMicrosoft Clarity kerää tämän avulla tietoja vierailijoista usean vierailun ajalta useilla verkkosivustoilla. Näiden tietojen avulla mitataan mainosten tehokkuutta verkkosivustoilla.
CLIDEväste365 päivääMicrosoft Clarity kerää tämän avulla tietoja käyttäjän siirtymisestä ja toiminnasta verkkosivustolla. Tietoja käytetään tilastollisten raporttien ja lämpökarttojen tekemiseen.
MUIDEväste365 päivääTämä eväste mahdollistaa käyttäjien seuraamisen synkronoimalla määrätyn tunnuksen Microsoftin eri toimialueilla.
PHPSESSIDEvästeIstuntoSäilyttää käyttäjän istunnon tilan sivupyyntöjen välillä.
SMEvästeIstuntoTämä eväste rekisteröi yksilöllisen tunnuksen, joka seuraa toistuvia käyntejä meidän verkkosivustollamme sekä käyntejä muilla samaa mainosverkostoa käyttävillä verkkosivustoilla, minkä ansiosta voidaan näyttää kohdennettuja mainoksia.
SRM_BEväste365 päivääSeuraa markkinointitarkoituksia varten tapaa, jolla käyttäjä käyttää verkkosivuston hakupalkkitoimintoa.
__inf_etc__Eväste400 päivääTämän evästeen luo markkinoinnin asiakkuudenhallintaohjelmistomme Exponea, ja se auttaa meitä keräämään tietoja käyttäjistämme markkinointitarkoituksiin.
__inf_last_session_ping_timestamp__EvästePysyväTämän evästeen luo markkinoinnin asiakkuudenhallintaohjelmistomme Exponea, ja se auttaa meitä keräämään tietoja käyttäjistämme markkinointitarkoituksiin.
__inf_last_session_start_timestamp__EvästePysyväTämän evästeen luo markkinoinnin asiakkuudenhallintaohjelmistomme Exponea, ja se auttaa meitä keräämään tietoja käyttäjistämme markkinointitarkoituksiin.
__inf_time2__Eväste1 päiväTämän evästeen luo markkinoinnin asiakkuudenhallintaohjelmistomme Exponea, ja se auttaa meitä keräämään tietoja käyttäjistämme markkinointitarkoituksiin. Hallitsee selaimen ja palvelimen ajan välistä aikaleiman siirtymää.
__inf_tracking_definition__EvästeIstuntoTämän evästeen luo markkinoinnin asiakkuudenhallintaohjelmistomme Exponea, ja se auttaa meitä keräämään tietoja käyttäjistämme markkinointitarkoituksiin.
_ctuidEväste90 päivääMainosverkosto Clicktripz näyttää tämän avulla mainoksiamme eri sivustoilla internetissä.
_fbcEväste400 päivääFacebook säilyttää tämän avulla tietoja vierailijasta, joka saapuu sivullemme Facebookissa näytetyn mainoksen kautta.
_fbpEväste90 päivääFacebook toimittaa tämän avulla erilaisia mainostuotteita, kuten kolmannen osapuolen mainostajien reaaliaikaisia tarjouksia.
_uetsidEväste1 päiväBing Ads kerää tämän avulla dataa vierailijoiden toiminnasta useilla verkkosivustoilla näyttääkseen mielekkäämpiä mainoksia.
_uetsid_expEvästePysyväBing Ads kerää tämän avulla dataa vierailijoiden toiminnasta useilla verkkosivustoilla näyttääkseen mielekkäämpiä mainoksia.
_uetvidEväste365 päivääBing Ads kerää tämän avulla dataa vierailijoiden toiminnasta useilla verkkosivustoilla näyttääkseen mielekkäämpiä mainoksia.
ads/ga-audiencesEvästeIstuntoGoogle AdWords sitouttaa tämän avulla vierailijoita, joista tulee todennäköisesti asiakkaita sen perusteella, miten he ovat toimineet eri verkkosivustoilla.
api/advertisers/v1/profEvästeIstuntoMainosverkosto Clicktripz näyttää tämän avulla mainoksiamme eri sivustoilla internetissä.
c.gifEvästeIstuntoMicrosoft Clarity kerää tämän avulla tietoja käyttäjän siirtymisestä ja toiminnasta verkkosivustolla. Tietoja käytetään tilastollisten raporttien ja lämpökarttojen tekemiseen.
cdo/cdxs/r20.gifEvästeIstuntoSosiaalinen verkostointipalvelu LinkedIn seuraa tämän avulla sulautettujen palveluiden käyttöä.
criteo_write_testEväste1 päiväCriteo on mainosverkosto, joka auttaa meitä näyttämään mainoksia vierailemillasi kolmansien osapuolien verkkosivustoilla.
cto_idcpyEväste180 päivääTämä eväste asettaa käyttäjälle ainutlaatuisen tunnisteen, jonka ansiosta kolmannet osapuolet voivat näyttää käyttäjälle mielekkäitä ja kohdennettuja mainoksia.
cto_lwidEväste180 päivääTämän evästeen tarjoamien käyttäjätietojen avulla näytetään mainoksia kolmansien osapuolien verkkosivustoilla, joilla käyttäjä vierailee.
cto_sidEvästeIstuntoTämän evästeen tarjoamien käyttäjätietojen avulla näytetään mainoksia kolmansien osapuolien verkkosivustoilla, joilla käyttäjä vierailee.
exponeaEväste400 päivääKäytetään käyttäjäkokemuksen ja CRM-viestinnän optimointiin
facebookEväste400 päivääKäytetään Facebook-mainosten optimointiin
firebaseEväste400 päivääKäytetään Google-mainosten optimointiin ja tuoteanalytiikkaan
frEväste90 päivääTämän evästeen avulla toimitetaan mainostuotteita.
im_puidEväste390 päivääIntent Media näyttää tämän avulla kolmansien osapuolten mainoksia.
im_snidEvästeIstuntoIntent Media näyttää tämän avulla kolmansien osapuolten mainoksia.
intent_media_prefsEväste400 päivääIntent Media näyttää tämän avulla kolmansien osapuolten mainoksia.
pagead/landingEvästeIstuntoTämä eväste seuraa käyttäjän toimintaa useilla verkkosivustoilla, jotta hänelle voidaan näyttää mielekkäämpiä mainoksia.
trEvästeIstuntoTämän evästeen avulla toimitetaan erilaisia mainostuotteita, kuten kolmannen osapuolen mainostajien reaaliaikaisia tarjouksia.
xnpe_#Eväste400 päivääTämä eväste kerää tietoja käyttäjästä mainosten mielekkyyden optimoimiseksi.
TD_bookingIDIstunnon tallennustilaIstuntoTässä evästeessä säilytetään varauksesi tunnistenumeroa analyyttisiä ja markkinointitarkoituksia varten.
TD_priceInEuroIstunnon tallennustilaIstuntoTässä evästeessä säilytetään tietoa ensisijaisesta valuutasta analyyttisiä ja markkinointitarkoituksia varten.
eecDepartureAirportIstunnon tallennustilaIstuntoGoogle Analytics ottaa tämän avulla käyttöön tehostetun verkkokauppaa valvovan ominaisuuden.
eecDepartureDateIstunnon tallennustilaIstuntoGoogle Analytics ottaa tämän avulla käyttöön tehostetun verkkokauppaa valvovan ominaisuuden.
eecDestinationAirportIstunnon tallennustilaIstuntoGoogle Analytics ottaa tämän avulla käyttöön tehostetun verkkokauppaa valvovan ominaisuuden.
eecReturnDateIstunnon tallennustilaIstuntoGoogle Analytics ottaa tämän avulla käyttöön tehostetun verkkokauppaa valvovan ominaisuuden.
trackingDataIstunnon tallennustilaIstuntoTässä säilytetään erilaisia välttämättömiä tietoja sisäisiä analyyttisiä ja markkinointitarkoituksiamme varten.

Tietojesi siirtäminen Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tarvittaessa voimme siirtää henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Näin tapahtuu, jos haluat varata lipun kolmannen maan matkantarjoajalta tai kun tilaat palvelun kolmannessa maassa toimivalta palveluntarjoajalta. Meidän täytyy luonnollisesti siirtää tietosi näille kolmansille osapuolille, koska ilman sitä tilattujen palveluiden toimittaminen ei olisi mahdollista. Voimme myös siirtää henkilötietojasi Euroopan talousalueelta kolmansissa maissa sijaitseville tietojenkäsittelijöille.

Siirroissa vastaanottajille, jotka ovat sellaisissa maissa, joissa emme voi luottaa päätökseen riittävästä suojauksen tasosta GDPR:n artiklan 45 mukaisesti tai riittävistä suojakeinoista GDPR:n artiklan 46 mukaisesti, siirrämme henkilötietosi GDPR:n artiklan 49 luvun 1 kohdassa b) kuvatun poikkeuksen perusteella. Kukin valittu matkan- tai palveluntarjoaja käsittelee henkilötietojasi oman tietosuojakäytäntönsä (joka on julkaistu kunkin matkantarjoajan verkkosivustolla) mukaisesti. Henkilötietojen paljastaminen muille palveluntarjoajille tapahtuu sovellettavien henkilötietoja koskevien lakien ja säännösten mukaan.

Valitus valvontaviranomaiselle

Tietosuoja on vakava asia, ja sääntöjen toteuttaminen oikein on melko vaikeaa. Kukaan ei ole täydellinen, ja on mahdollista, että teemme virheen. Jos olemme mielestäsi käsitelleet henkilötietojasi väärin, ota ensin yhteyttä meihin, ja lupaamme yrittää ratkaista tilanteen parhaamme mukaan. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa mihin tahansa yksityisyyteen tai tietosuojaan liittyvässä asiassa tämän lomakkeen kautta: www.kiwi.com/privacy/questions.

Tästä huolimatta sinulla on aina oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Jos asut EU:n alueella, voit tehdä valituksen viranomaiselle asuinmaassasi, jäsenvaltiossa, jossa työskentelet, tai jäsenvaltiossa, jossa väitetty rikkomus on tapahtunut.

Valitukset käsittelee yleensä Tšekin tasavallan tietosuojavaltuutetun toimisto. Lisätietoja on osoitteessa http://www.uoou.cz.

Yhteyden ottaminen meihin ja oikeuksiesi käyttäminen

Jos haluat käyttää henkilötietoihisi liittyviä oikeuksiasi, voit käyttää tätä lomaketta: kiwi.com/privacy/rights.

Tarkempaa tietoa tiettyjen maiden asukkaille

Asuinpaikastasi riippumatta vakuutamme, että yksityisyyttäsi suojataan. Tiettyjen maiden ja osavaltioiden suhteen tässä tietosuojakäytännössä on eroavaisuuksia ja lisäyksiä, jotka saattavat koskea sinua tässä määritettyjen ehtojen mukaan.

Kiwi.com, Inc:n asiakkaat

Joissakin käyttöehdoissamme määritellyissä tapauksissa (jos olet yhdysvaltalainen kuluttaja käyttöehdoissamme määriteltyjen kriteerien mukaisesti) palveluitamme tarjotaan sinulle yhdysvaltalaisen yhtiömme kautta. Tässä tapauksessa henkilötietojesi käsittelyyn sovelletaan seuraavia erityisiä ehtoja.

Henkilötietojasi käsittelee rekisterinpitäjänä Kiwi.com, Inc. -yhtiö, jonka rekisteröity toimipaikka sijaitsee osoitteessa 1221 Brickell Avenue, Suite 1115, Miami, Florida, 33131, Yhdysvallat. Kiwi.com s.r.o. -yhtiö toimii tietojenkäsittelijänä ja kaikki muut tässä tietosuojakäytännössä määritetyt tietojenkäsittelijät toimivat tietojen alikäsittelijöinä.

Näitä erityisiä ehtoja ei sovelleta henkilötietojen käsittelyyn kaikissa käyttäjiin liittyvissä tarkoituksissa ja kohtaa ”Käyttäjätili – tallennettu matkustaja” varten, kun Kiwi.com s.r.o. käsittelee henkilötietoja.

Kalifornian asukkaat

Nämä erityiset ehdot koskevat sinua, jos olet Kalifornian asukas.

Noudatamme Kalifornian tietosuojalakia (California Consumer Privacy Act, CCPA), jossa on määritetty Yhdysvaltojen korkeimmat yksityisyys- ja tietosuojastandardit. Tästä tietosuojakäytännöstä saat lisätietoja tavasta, jolla käsittelemme henkilötietojasi.

Sinulla on oikeus pyytää tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, ja saada niistä kopio. Annamme 12 kuukauden aikana kaksi ensimmäistä kopiota ilmaiseksi. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista. Saat lisätietoja oikeuksistasi ja niiden käyttötavoista tästä tietosuojakäytännöstä (kohdat ”Miten voit saada pääsyn henkilötietoihisi ja hallita niitä” ja ”Yhteyden ottaminen meihin ja oikeuksiesi käyttäminen”).

Jos päätät käyttää mitä tahansa oikeuksiasi, edellytämme, että todennat henkilöllisyytesi esim. todistamalla omistavasi sähköpostiosoitteesi. Jos valtuutettu edustaja pyytää saada käyttää oikeuksiasi, edellytämme sinulta kirjallista valtuutusta sekä omasi että valtuutetun edustajan henkilöllisyyden todentamista. Emme koskaan syrji sinua tai kohtele sinua epäoikeudenmukaisesti, kun käytät mitä tahansa oikeuksiasi.

Saatamme tarjota sinulle taloudellisen kannustimen kupongin, saldon tai muun alennuksen muodossa vastineena markkinointiviestien tilauksesta. Kyseisen kannustimen tarkemmat tiedot näytetään sinulle viestitilaustarjouksen yhteydessä. Pidämme tilauksesi arvoa tarjotun kannustimen arvoa vastaavana, mikä perustuu olettamukseemme tulevasta rahankäytöstä. Jos päätät hyväksyä tarjouksemme, voit peruuttaa sen milloin tahansa ilman oikeuksiisi aiheutuvia rajoituksia. Saat lisätietoja tästä tietosuojakäytännöstä (kohta ”Mihin tarkoituksiin käytämme henkilötietojasi?”).

Emme myy henkilötietojasi CCPA:n tarkoituksen mukaisesti.

Tietosuojavastaava

Kaikissa henkilötietojesi käsittelyä ja henkilötietoihisi liittyvien oikeuksiesi käyttämistä koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä myös tietosuojavastaavaamme.

Näytä yhteystiedot.

Oliver Švolík
Kiwi.comin tietosuojavastaava
[email protected]

Tämän tietosuojakäytännön muutokset

Liiketoimintamme kehittyessä henkilötietojen käsittelytapamme saattaa myös muuttua. Tällaisten muutosten tapauksessa päivitämme myös tätä tietosuojakäytäntöä noudattaaksemme läpinäkyvyyden periaatteita. Jos tulevat muutokset vaikuttavat sinuun, ilmoitamme siitä sähköpostitse.

Tämän tietosuojakäytännön voimassaoloaika alkaa 15. helmikuuta 2024.

Hakkeroimme sinulle
halvemmat lennot