Hvordan modtager jeg min refusion?

Afhængigt af refusionstypen kan du modtage betaling på forskellig vis. Nogle refusioner er muligvis kun tilgængelige i form af Kiwi.com-kredit, men hvis der er tale om en kontant refusion, så giver vi dig normalt valget mellem at modtage den i form af kredit eller via den betalingsmetode, som du brugte til at booke rejsen eller betale for tjenesterne med.
Hvis du søger om hjælp til refusion fra transportselskaberne gennem os, kan vi kun sende dig refusionen, når vi har modtaget den fra dem. Se artiklen Hvornår sender I min refusion for yderligere information.
Her er de forskellige muligheder:
  • Kiwi.com-kredit – den hurtigste måde at få refusion på. Kiwi.com-kredit er klar til brug på din konto efter få minutter, hvorefter du kan booke en anden rejse hos os. Din Kiwi.com-kredit er gyldig i to år fra den dag, du modtager den.
  • Refusion via betalingskort – Vi sender beløbet tilbage til den konto, dit anvendte betalingskort er knyttet til. Det er ikke muligt at overføre refusionen til andre kortkonti. Afhængigt af din bank kan det tage op til 10 hverdage, før pengene er på din konto.
  • PayPal – Vi sender refusionen til din PayPal-konto. Den bør være der inden for 24 timer.
  • Bankoverførsel – Vi beder om dine bankoplysninger og sender dig betalingen inden for 24 timer. Beløbet bør være på din konto inden for 3-5 hverdage, afhængigt af bankerne.
  • Værdikuponer eller kreditter fra transportselskaberne – hvis du søger om hjælp til refusion, og hvis transportselskaberne kun sender os værdikuponer eller kreditter, videresender vi disse til dig via e-mail.
Vær opmærksom på, at beløbet kan ændre sig en smule, når vi sender refusionen til din betalingskortkonto eller som bankoverførsel, hvilket skyldes variationer i bankernes valutakurser.
Nogle banker kan også opkræve et gebyr for internationale indbetalinger.
Hvis vi har sendt dig en refusion, som du ikke modtager inden for den oplyste tidsramme, skal du kontakte din bank.