Ryanairs refusionsprocedure

Du bliver muligvis nødt til at anmode om en refusion for dit aflyste Ryanair-fly direkte hos Ryanair på grund af deres opdaterede politik. Hvis dette gælder for dig, giver vi dig besked via e-mail.
Du kan godt prøve at få en refusion, selvom vi allerede har sendt dig en værdikupon til Ryanair. De vil muligvis konvertere den til kontanter.

Hvordan anmoder jeg om en refusion hos Ryanair?

Du skal indsende Ryanairs formular til kundebekræftelse med disse oplysninger:
  • Online-rejsebureau (OTA): Det er os, Kiwi.com.
  • Booking-reference (PNR): Det er flyselskabets reservationsnummer, der officielt kaldes "passagerliste". Det findes i afsnittet Rejseoversigt på din rejseside. Klik på flyoplysningen for at se det.
  • Dit navn og din e-mailadresse
I næste trin beder de dig om at vedhæfte følgende dokumenter:
  • Kundebekræftelsesformular: Du kan downloade den her.
  • En kopi af dit ID og din underskrift: Du kan tage et billede af dit pas eller kørekort og af din underskrift. Underskriften skal ligne den på det valgte ID-bevis.
  • Dokumentation for bankoplysninger, herunder IBAN/BIC: Det kan være et skærmbillede fra din netbank eller et billede af den øverste del af din kontooversigt.
  • Den oprindelige bookingbekræftelse: Du kan bruge e-billetten, som du finder nederst på din rejseside eller i den e-mail, vi sendte dig, som bekræftelse på bookingen.

Hvad sker der derefter?

Ryanair tager sig af din anmodning og kontakter dig direkte. Hvis du har brug for at kontakte dem, kan du finde deres kontaktoplysninger her.

Hvorfor skal jeg angive mine oplysninger igen, når jeg allerede har sendt dem til jer?

Ryanair samarbejder desværre ikke med rejseudbydere som os.

Da de nu kun vil give refusion til passagererne direkte, skal de have dine oplysninger, så de kan bekræfte din identitet.