Sædepolitik for familier – Ryanair og Laudamotion

Da du bookede, lagde du måske mærke til et ekstra gebyr, der blev føjet til dit prisfelt, efter du føjede børn til din booking.

Ryanair og deres datterselskab Laudamotion kræver, at voksne passagerer, der flyver med børn (i alderen 2-12 år), skal betale 6 EUR for at reservere et sæde.

Dette gebyr giver dig lov til at reservere sæder til op til 4 børn sammen med den voksne passager gratis.
Du vil ikke kunne vælge sæder via Kiwi.com. Sæderne tildeles automatisk, så passagererne kommer til at sidde sammen, hvor der er plads. Hvis det af en eller anden grund ikke kan lade sig gøre, vælges de nærmeste sæder.
Gebyret øges, hvis passagerer flyver med 5 børn eller derover.

For at få yderligere oplysninger bedes du se Ryanairs politik vedrørende familiebookinger.