Hva om jeg ikke rekker fristen for Kiwi.com's innsjekkingstjeneste, eller hva om jeg ikke ønsker å sjekke inn med Kiwi.com?

Hvis du ikke legger inn opplysningene vi trenger for å sjekke deg inn på nettet innen 24 timer før avreise, må du sjekke inn direkte hos flyselskapet.
⚠️ Vi anbefaler at du legger inn opplysningene dine før fristen hvis vi tilbyr denne tjenesten. Vi tilbyr den i alle tilfeller der du kan få problemer med å sjekke inn hos flyselskapet.
Du bør regne med følgende:

🔐 Det er ikke sikkert du kan sjekke inn på nettet.

Det er ikke alle flyselskaper som tilbyr innsjekking på nettet for alle flyvninger, og du kan også få problemer med å logge inn på flyselskapets nettsted. Årsaken til dette er at vi bestiller reisene ved hjelp av våre egne kontoer eller virtuell innloggingsinformasjon.
For eksempel krever Ryanair flere opplysninger enn andre flyselskaper, så du kan få problemer med å få tilgang til bestillingen hos dem.
Les mer i
Hvordan bestiller Kiwi.com reiser hos transportselskapene?

💰 Du kan måtte betale for å sjekke inn på flyplassen.

Noen lavprisselskaper krever gebyr hvis du sjekker inn på flyplassen. Gebyret kan være på opptil 55 € per passasjer.
Hvis vi tilbød oss å sjekke deg inn på nettet, men du ikke la inn opplysningene dine innen fristen, vil vi ikke refundere dette gebyret. Vi vil heller ikke tilbakebetale gebyrer for innsjekking på flyplassen hvis du må betale fordi du å ikke har gjennomført Ryanairs bekreftelsesprosess — vi informerte deg om at de kan kreve at du gjør dette, før du bestilte og betalte for reisen.

🕒 Du har kanskje ikke tid til å sjekke inn på flyplassen.

Hvis du har en reiserute uten innsjekket bagasje, med selvbetjent flybytte og kort mellomlanding, har du kanskje ikke tid til å sjekke inn på flyplassen. Det kan hende du ikke rekker det neste flyet.
Du vil se informasjon om at du har en reiserute uten innsjekket bagasje i reisen din og på e-billetten din.

Hjalp denne artikkelen deg?