Mogu li da izaberem sedišta ili dodam dodatne usluge tokom prijave za let?

Ne nudimo opciju odabira sedišta ili dodavanja dodatne usluge prilikom dodavanja podataka za našu uslugu onlajn prijave za let. Ali ove usluge jednostavno možete dodati do 48 sati pre putovanja (36 sati za prtljag) na stranici putovanja.
Preporučujemo da ove usluge dodate prilikom rezervacije putovanja, tako je obično jeftinije. Neke avio-kompanije za to kasnije naplaćuju visoke naknade. A možda ćete morati da platite i našu naknadu za uslugu u zavisnosti od paketa usluga koji ste odabrali prilikom rezervacije.
Kada da se polazak približi, možete imati i manje opcija na raspolaganju – sedišta mogu biti već dodeljena, a neke usluge, kao što je ručni prtljag sa prioritetom pri ukrcavanju, mogu biti rasprodate.

Šta ako ne odaberem sedišta unapred?

Sedišta će vam biti automatski dodeljena tokom prijave za let. Broj sedišta ćete pronaći na karti za ukrcavanje.
Savet: Ako želite da sedite zajedno sa osobama sa kojima putujete, preporučujemo da sedišta odaberete unapred. Neke niskotarifne avio-kompanije namerno razdvajaju putnike da biste platili za odabir sedišta. Nažalost, na to ne možemo da utičemo.

Šta ako se prijavim za let direktno kod avio-kompanije

Ako se prijavite za let direktno kod avio-kompanije, možda ćete moći da izaberete sedište tokom prijave za let. Ali većina avio-kompanija naplaćuje naknadu za ovu uslugu.
Kako da se prijavim za let kod avio-kompanije?
Možda ćete moći da dodate prtljag i kada se budete prijavili za let onlajn kod avio-kompanije. Ali ne bi trebalo da ga dodajete ako ste kod nas rezervisali itinerer bez predatog prtljaga. Možete imati poteškoće na aerodromu.

Da li vam je ovaj članak bio od koristi?