Jag var tvungen att betala på flygplatsen. Hur får jag min återbetalning?

Om vi har missat att lägga till tjänster eller checka in dig online som vi lovat återbetalar vi avgiften du behövt lägga ut på flygplatsen.

För att begära återbetalning loggar du in, öppnar din resa och klickar på Återbetalningar och avbokningar högst upp på sidan. Bläddra ner, välj orsaken till återbetalningen och bifoga alla kvitton.