Kan jeg vælge sæde eller tilføje tillægstjenester under check-in?

Vi giver ikke mulighed for at vælge sæde eller tilføje andre tillægstjenester, når du indtaster dine oplysninger til vores online check-in-service. Men du kan nemt tilføje disse på din rejseside indtil 48 timer før din rejse (36 timer for bagage).
Vi anbefaler at tilføje tillægstjenesterne, når du bestiller din rejse, da det normalt er billigere. Nogle flyselskaber opkræver højere gebyrer, hvis du tilføjer dem senere. Og du skal muligvis også betale servicegebyr til os afhængigt af den servicepakke, du valgte ved booking.
Mulighederne kan også svinde ind tættere på afgang – der kan være færre ledige sæder at vælge imellem, og tjenester, som for eksempel håndbagage med prioriteret boarding, kan være udsolgt.

Hvad hvis jeg ikke vælger sæde på forhånd?

Du får automatisk tildelt plads under check-in. Du kan se dit sædenummer på dit boardingpas.
Tip: Hvis du vil sidde sammen med dine medrejsende, råder vi dig kraftigt til at vælge sæde på forhånd. Nogle lavprisflyselskaber opdeler bevidst de rejsende, medmindre du betaler for valg af sæde. Det kan vi desværre ikke gøre noget ved.

Hvad hvis jeg checker ind direkte hos flyselskabet?

Hvis du tjekker ind hos flyselskabet, kan du muligvis vælge sæde under check-in. Men de fleste flyselskaber opkræver et gebyr for denne service.
Hvordan checker jeg ind hos flyselskabet?
Det er måske også muligt at tilføje bagage, når du checker ind hos flyselskabet online. Men det bør du undlade at gøre, hvis du har booket en rejseplan uden indchecket bagage hos os. Det kan give problemer i lufthavnen.