Prisagenter

Gå aldrig glip af en rabat eller et tilbud. Vi giver dig besked, når priserne falder på de rejser, du holder øje med.

Sådan fungerer det

Når du opretter prisagenter, får du som den første besked, når rejsens pris ændrer sig. Du modtager en e-mail eller en push-besked med et link til vores websted eller app – du behøver ikke søge efter den samme rejse igen.

Sådan opretter du en prisagent

Log ind, eller opret en konto, og søg efter din rejse på Kiwi.com.
  • Slå "Opret prisagenter" til øverst til venstre.
  • Du modtager nu notifikationer via e-mail eller push-besked.

Sådan fjerner du en prisagent

Du kan administrere dine prisagenter via din Kiwi.com-konto på vores websted eller i mobilappen. Hvis du ændrer mening, kan du altid gå tilbage og oprette en prisagent igen.