Skal jeg checke ind til ture med bus eller tog?

Du behøver ikke at checke ind på ture med bus og tog. Men nogle selskaber kræver, at du viser den originale bus- eller togbillet ved ombordstigning. E-billetten fra Kiwi.com er muligvis ikke nok.
Hvis du har brug for denne billet, gør vi den automatisk klar til dig, når du har booket. Du finder den på din rejseside og i Kiwi.com-appen.
I de fleste tilfælde kan du blot vise billetten på din smartphone eller tablet. Buschaufføren eller togkonduktøren vil kun se QR-koden eller bede om billet- eller sædenummer.