Hvordan bruger jeg mobilappen?

Du kan skifte valuta i øverste højre hjørne eller under præferencer. I øverste venstre hjørne kan du vælge enkeltrejse, returrejse eller flere destinationer.
Destinationer
  • Vores interaktive kort giver inspiration ved at vise priser ved siden af hver destination.
  • Ved at trykke på "Fra" kan du vælge en bestemt lufthavn, nærliggende lufthavne, en by, et land eller et område på kortet med "Cirkulær søgning". Ved at zoome ind eller ud kan du justere størrelsen af din Cirkulære søgning til at inkludere flere eller færre lufthavne.
  • Når du er tilfreds med destinationen, kan du vælge afrejsested med alle de samme søgeindstillinger som før. Du kan også vælge "Hvor som helst" for inspiration til destinationer, du kan udforske inden for dit budget.
  • Det er også let at bytte om på felterne destination og afrejse.

Datoer
  • For at vælge afrejsedag kan du enten trykke på en dato, hvis du vil rejse på en bestemt dag, eller trykke og trække for at oprette et datointerval.
  • Du kan nu vælge enkeltrejse i feltet retur eller vælge en bestemt dato, et datointerval eller endda ønsket opholdslængde.
  • Opholdslængde fungerer rigtig godt med et datointerval, hvis du vil finde de bedste tilbud.
    • Når du for eksempel har mulighed for at tage på ferie i 7 til 10 dage.
Vurder gerne vores app, og hjælp med at gøre den endnu bedre med din feedback.