Tambah butiran anda dan kami akan melakukan pendaftaran masuk dengan syarikat penerbangan untuk anda.
Jika kami menawarkan perkhidmatan pendaftaran masuk dalam talian untuk penerbangan anda, anda hanya perlu menambah butiran anda terlebih dahulu, dan kami akan menguruskan selebihnya.
Apa yang perlu saya lakukan dengan tepat?
Anda biasanya perlu memberikan butiran dokumen perjalanan anda, dan sejak baru-baru ini juga beberapa dokumen berkaitan COVID-19. Tambahkan mereka di
laman perjalanan anda secepat yang anda boleh — ia boleh dilakukan
sehingga 24 jam sebelum berlepas.
Kami hanya akan meminta anda butiran yang diperlukan oleh syarikat penerbangan dalam perjalanan anda. Baca lebih lanjut di Dokumen apa yang saya perlukan untuk daftar masuk?
Apa yang berlaku apabila saya memberikan anda butiran?
Apabila kami mempunyai butiran anda, kami akan menunggu syarikat penerbangan membuka pendaftaran mereka. Mereka biasanya membukanya satu atau dua hari sebelum berlepas tetapi ia berbeza untuk setiap syarikat penerbangan.
Kemudian, kami akan secara automatik memulakan proses pendaftaran anda dan mendapatkan pas papan anda. Kami akan memberitahu anda apabila ia sedia.
Baca lebih lanjut di Bagaimana saya akan mendapatkan pas papan saya?
Apa jadi jika saya tidak menambah butiran sehingga 24 jam sebelum berlepas?
⚠️ Beberapa syarikat penerbangan mungkin mengenakan caj sehingga €55 setiap penumpang apabila anda mendaftar masuk di lapangan terbang.
Apa jadi jika anda tidak daftarkan saya?
Jika kami menawarkan untuk mendaftarkan anda dan gagal dan anda tidak berjaya mendaftar dengan syarikat penerbangan secara online, anda mungkin perlu membayar sehingga €55 setiap penumpang untuk daftar masuk di lapangan terbang.
Jika anda dikenakan caj di lapangan terbang, simpan resitnya. Kami boleh membayar balik yuran tersebut. Semak artikel ini untuk maklumat lanjut.
Anda akan menemui syarat-syarat perkhidmatan daftar masuk kami dalam
Terma dan Syarat kami, artikel 2.1.