Kan jeg ændre mine kontaktoplysninger?

Selvom du ikke kan ændre dine kontaktoplysninger, kan du for eksempel tilføje en ekstra e-mailadresse eller telefonnummer. Du skal bare logge ind på din konto, gå til din rejse og scrolle ned til afsnittet Mine kontaktoplysninger. Klik på Tilføj kontaktoplysninger, så kan du tilføje og gemme nye oplysninger.

Sørg for at redigere dine oplysninger via din Kiwi.com-konto. Hvis du forsøger at ændre dine oplysninger direkte gennem transportselskabet, kan vi ikke kontakte dig med opdateringer om din booking. Og hvis du har valgt Kiwi.com-garantien, dækker den ikke længere.