Wat moet je doen als je met een onjuist e-mailadres hebt gereserveerd

Heb je een reis geboekt maar heb je geen bevestigingsmail ontvangen of kun je niet bij je reservering komen? Dan heb je bij het boeken misschien een onjuist e-mailadres gebruikt. Gelukkig is er een oplossing.

Niet ingelogd? Probeer het op een andere manier.
  • Als je niet ingelogd bent op je account, klik dan op Inloggen. Klik onder de verschillende velden om in te loggen op Geboekt met een onjuist e-mailadres?
  • Je wordt gevraagd om op een andere manier in te loggen, waarbij je gebruikt maakt van de informatie die je per sms is toegestuurd.
    • Als je bij ons boekt, dan sturen we je een sms-bericht met je boekingsinformatie. Als het e-mailadres dat in het sms-bericht staat inderdaad onjuist is, dan kun je dit samen met het boekingsnummer gebruiken om op een andere manier in te loggen.
Ingelogd? Voer het juiste e-mailadres in om updates over je boeking te ontvangen
  • Zodra je bent ingelogd kun je onderaan je accountpagina een nieuw e-mailadres toevoegen onder Contactgegevens.
  • Als het goed is ontvang je nu al onze e-mailberichten op het juiste e-mailadres.
    • Let op: je moet wel nog steeds het e-mailadres waar je mee geboekt hebt gebruiken om opnieuw in te loggen op je account, ook al is dat het onjuiste e-mailadres.

Heb je iets gehad aan dit artikel?