Vad du ska göra om du bokade med fel e-postadress

Om du har bokat en resa men inte har fått ett bekräftelsemejl från oss eller inte kan komma åt din bokning, är det möjligt att du av misstag bokat med fel e-postadress. Lyckligtvis har du nu flera alternativ.

Inte inloggad? Prova en alternativ metod.
  • Klicka på Logga in om du inte är inloggad på ditt konto. Klicka på Bokade du med fel e-postadress? under inloggningsfältet.
  • Du kommer att bli ombedd att logga in med hjälp av informationen som skickas till dig i en SMS-bekräftelse.
    • När du bokar skickar vi ett SMS med din bokningsinformation. Om e-postadressen som anges i meddelandet verkligen är fel kan du använda den tillsammans med bokningsnumret som en alternativ inloggningsmetod.
Inloggad? Lägg till rätt e-postadress för att få uppdateringar om din bokning
  • När du är inloggad kan du längst ner på din kontosida lägga till en ny e-postadress under rubriken Kontaktuppgifter.
  • Du bör nu få alla våra e-postmeddelanden till rätt e-postadress.
    • Observera att du fortfarande kommer att behöva använda den e-postadress du bokade med för att logga in på ditt konto, även om den är felaktig.