☎ Sådan kontakter du os

Du kan altid se dine muligheder for at kontakte os nederst i disse artikler – bare scrol ned til bunden, og klik på Kontakt os. Du kan også gå direkte til vores kontaktside for at se, hvordan du kan skrive en besked eller ringe til os. Dine muligheder afhænger af, om du har en booking hos os eller ej.

Hvis du har en booking

Hvis du har booket en rejse gennem os og har dit bookingnummer, skal du logge på din konto, så vi kan give dig hurtigere og skræddersyet support. Når du er logget ind, kan du sende os en besked eller se vores telefonnumre. Du kan også ringe til et af de numre, der er angivet på din e-billet.
Du kan bruge vores hjemmeside eller app til at tjekke status på din refusion eller booking, foretage ændringer i din rejseplan eller tilføje tillægstjenester som bagage og siddepladser. Vores medarbejdere kan ikke give dig andre oplysninger end dem, du allerede selv har adgang til.
Vores engelske linje er altid åben, men hvis du har brug for hjælp på et andet sprog end engelsk, kan du kontakte vores kundeservicemedarbejdere i følgende tidsrum:
Engelsk
24/7

Fransk, tysk, italiensk og ungarsk

Man-fre 07.00-15.00 UTC

Spansk og portugisisk
Man-fre 08.00-16.00 UTC

Rumænsk, russisk, ukrainsk, tjekkisk og polsk
Man-fre 06.00-14.00 UTC

Japansk og koreansk
Man-fre 00.00-08.00 UTC
Du kan sende os en besked på alle sprog – og hvis du ikke rejser inden for nærmeste fremtid, er det måske hurtigere. Vi prioriterer opkald fra kunder, der snart skal ud at rejse, så derfor kan ventetiden være længere, hvis du ringer.

Hvis du ikke har en booking

Hvis du ikke har en booking, kan du ringe til nummeret på vores kontaktside. Denne supportlinje er kun tilgængelig på engelsk.

Vores medarbejdere står til rådighed inden for følgende tidsrum:

Engelsk
Man-fre 07.00-15.00 UTC