Kan jeg annullere, hvis min booking ikke er blevet bekræftet?

Hvis du ikke har modtaget en bookingbekræftelse endnu og gerne vil annullere din rejse, kan du måske stadig nå det. Når du logger ind på din konto og åbner din rejse, bør du se knappen Afbestilling af booking i øverste højre hjørne. Der kan du anmode om en annullering og en refusion.
Vores medarbejdere gennemgår din anmodning og tjekker din bookingstatus. Hvis transportselskaberne endnu ikke har bekræftet nogen af dine flyrejser, annullerer vi bookingen og sender dig en fuld refusion. Men hvis vi har modtaget bekræftelse på bare en del af din rejse, kan vi ikke længere betale fuld refusion.
Hvis vi allerede har bekræftet din booking, vil du se knappen Refusioner og aflysninger i stedet for, og du har mulighed for at ændre eller afbestille din rejse i henhold til vores almindelige politik. Husk, at dine refusionsmuligheder afhænger af den billettype, du valgte, da du bookede.