Hvordan booker Kiwi.com rejser?

Når du har gennemført en booking hos os, reserverer vi den hos transportselskaberne på dine vegne. For at kunne gøre det opretter vi en unik, midlertidig e-mailadresse samt betalingsoplysninger for din booking, så vi kan administrere din reservation, tilføje tillægstjenester og give dig besked i tilfælde af ændringer.
Ved at markere feltet før du bekræfter betalingen af din booking, giver du os tilladelse til at oprette disse virtuelle oplysninger.

Ifølge loven skal transportselskaberne give dig besked om eventuelle aflysninger eller ændringer. Men når du booker gennem os, giver du os tilladelse til at modtage al kommunikation fra transportselskaberne på dine vegne. Så hvis vi modtager vigtige oplysninger fra dem, giver vi dig besked via e-mail, SMS, push-besked eller ved at kontakte dig direkte.
I nogle tilfælde kan vi også booke din rejse via forskellige reservationssystemer eller gennem vores partnere ved hjælp af vores virksomhedskonti. Udover ovenstående fordele hjælper dette os til at give dig bedre priser.

Hvad betyder det for dig?

I de fleste tilfælde kan du få adgang til din reservation eller checke ind online hos transportselskaberne ved brug af dit navn og transportselskabets reservationsnummer (PNR). Imidlertid kræver nogle transportselskaber yderligere loginoplysninger, og vi kan ikke altid dele disse med dig. Hvis det er tilfældet, skal du selv håndtere din booking, herundercheck-in online eller refusioner, via din Kiwi.com-konto.
Hvis du har brug for at kende e-mailadressen, der blev anvendt til reservationen, bedes du kontakte vores kundeservice.
Vi betaler for din rejse via din konto, så de fleste transportselskaber sender også eventuelle refusioner — inklusive dem, der er baseret på dine rettigheder som flypassager, f.eks. under EC/261 — tilbage til os. Det betyder, at det kan tage længere tid, før du får refusionen, fordi vi først skal sende den videre til dig.
Hvis du vil anmode om en refusion direkte hos transportselskabet i stedet for at bruge vores refusionsmuligheder, kan du muligvis gøre det ved at kontakte dem eller udfylde en formular på deres websted. Den eneste undtagelse er, hvis vi allerede har refunderet dig eller givet dig en alternativ rejseplan som en del af vores Kiwi.com-garanti.
Hvis du anmoder om refusion direkte hos transportselskaberne, og de ikke sender den til din konto, skal du give os besked, så vi kan sende den videre til dig.

Du kan læse mere om dine rettigheder i tilfælde af ændringer i denne artikel.
Du kan få mere at vide om os og vores tjenester i denne artikel.